Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
    Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
    Ana, trzymaj sie i tule :(
    Ja Kochana nie mogę nie mierzyć bo do skoku mam brać Donga :) Ale po owulce i tak nie mam na nic wpływu więc przestanę :) Żeby się nie stresować jak Biedronka :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to termin @ to jak najlepszy termin :) ja robilam dzien wczesniej :)..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Chciałam powiedzieć że nie testuje bo już mam objawy na @ i nie ma szans... do tego już nie będę się wpisywala na listę testujących ponieważ M mnie zostawił... po raz kolejny... oczywiście przecierpie to i przerycze ale jego już nie chce znać...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Wiem, wiem, ale nie da sie nie zwracac uwagi na objawy :/ w tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.
    Oj nie chciałabym krakać, ale mi się tu widzi zielona kropka na końcu :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was co jakiś czas, ale dzisiaj mało czasu na pisanie:) hehehe

lecę smażyć placki ziemniaczane:)

a dzisiaj Belly przywitało mnie oto takim wpisem:
    Jesteś w 25 tygodniu ciąży
    (24 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 6
    Trymestr: 2

Katja :* tulę i współczuję :(

Groszku jak grzyby?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 14:50

nick nieaktualny, Nieukowa, momo1009, justta lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ewa, dziewczyny parę stron temu się z tego detektora nabijały, bo były takie co miały 90 i więcej pkt i nie było ciąży, a były takie co miały 30 pkt i ciąża jest.
    I nigdy nie można wymienić punktów na jakąkolwiek nagrodę pocieszenia... Nawet głupi toster by był fajną opcją :P

Lena83, Nieukowa lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa: nigdy nie mow nigdy mawiaja, ale ja bym go kopnela w d**, niby dorosly facet, a zmienia zdanie jak baba.. ciekawe jaki powod podal. No nic to, trzeba zyc dalej. Koniec swiata to to nie jest a Ty masz dla kogo zyc

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka nie podał żadnego powodu... pojechał na wesele do Irlandii i od tamtej pory cisza... pisze, dzwonię i nic... więc jaki wniosek mam mieć jak wczoraj wrócił z Irlandii...

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hej Dziewczyny. Chciałam powiedzieć że nie testuje bo już mam objawy na @ i nie ma szans... do tego już nie będę się wpisywala na listę testujących ponieważ M mnie zostawił... po raz kolejny... oczywiście przecierpie to i przerycze ale jego już nie chce znać...
    Katja jak to co on no nie przecież plany były było dobrze :(
    Tulam cie mocno mocno

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm na pewno wrócił? Może jakieś opóźnienie lotu było, a może telefon mu się zepsuł.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja a może coś się stało?

Wysłany: 21 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja moze poczekaj może faktycznie cos sie z tel stało

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wylecial we wtorek do Irlandii i wyłączył telefon... nie odzywal się słowem wczoraj dotarł raport smsa którego pisałam do niego... i mówił że wraca w sobotę o 15... pisze dzwonię i nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, każdemu byłoby w tej sytuacji ciężko, bo nikt nie słucha głosu rozsądku skoro serce mówi inaczej, ale dobrze się zastanów - czy tak nie lepiej?
    Mężczyzna jest pod 50tkę, ma żonę do której wrócił (już 3 raz) zostawiając Ciebie... A jakbyś była w ciąży a on zachowałby się tak samo? Jaką przyszłość zgotowałby i Tobie i dziecku?
    Masz szansę poznać wartościowego człowieka, który będzie zdecydowany na życie z Tobą i opiekę nad Waszym dzieckiem. Wykorzystaj ją, przynajmniej spróbuj...

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, czyli mierz do kiedy musisz, a pózniej schowaj termometr :)

Katja, nie sadze, ze zostawiłby Cię nic nie mówiąc. Zreszta, ze było już dobrze, ze mieliście poważne plany :/

Anuśka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 21 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Wylecial we wtorek do Irlandii i wyłączył telefon... nie odzywal się słowem wczoraj dotarł raport smsa którego pisałam do niego... i mówił że wraca w sobotę o 15... pisze dzwonię i nic...
    a gdzie miał wrócic po powrocie??? do domu czy do ciebie??
    hmm moze ma dzwieki wyłaczone

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Katja, każdemu byłoby w tej sytuacji ciężko, bo nikt nie słucha głosu rozsądku skoro serce mówi inaczej, ale dobrze się zastanów - czy tak nie lepiej?
    Mężczyzna jest pod 50tkę, ma żonę do której wrócił (już 3 raz) zostawiając Ciebie... A jakbyś była w ciąży a on zachowałby się tak samo? Jaką przyszłość zgotowałby i Tobie i dziecku?
    Masz szansę poznać wartościowego człowieka, który będzie zdecydowany na życie z Tobą i opiekę nad Waszym dzieckiem. Wykorzystaj ją, przynajmniej spróbuj...
    To się tylko tak mówi. Zakochana kobieta, która chce mieć dziecko widzi to wszystko inaczej. Ja też trwam w czymś, co powinnam dawno zakończyć. Dlaczego? Bo go kocham i chce aby to on był ojcem mojego dziecka. A on dziś siedzi z rodziną, z dziećmi i świętuje swoje urodziny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oj nie chciałabym krakać, ale mi się tu widzi zielona kropka na końcu :)
    Kracz kochana kracz ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miał wrócić i przyjechać do siebie ale jak będzie w PL ma napisać... on na to wesele poleciał z żoną bo to jej siostra brała ślub a że jest jego chrzesnica nie wypadało odmówić... myślę że on wrócił do niej i boi się mi to napisać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    To się tylko tak mówi. Zakochana kobieta, która chce mieć dziecko widzi to wszystko inaczej. Ja też trwam w czymś, co powinnam dawno zakończyć. Dlaczego? Bo go kocham i chce aby to on był ojcem mojego dziecka. A on dziś siedzi z rodziną, z dziećmi i świętuje swoje urodziny.

Stara-czko, powtórzę za Leną - nie znasz mnie i nie wiesz przez co przeszłam, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć: to nie tylko się tak mówi.

‹‹ 2096 2097 2098 2099 2100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ