X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
    Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
    Ana, trzymaj sie i tule :(
    Ja Kochana nie mogę nie mierzyć bo do skoku mam brać Donga :) Ale po owulce i tak nie mam na nic wpływu więc przestanę :) Żeby się nie stresować jak Biedronka :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to termin @ to jak najlepszy termin :) ja robilam dzien wczesniej :)..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Chciałam powiedzieć że nie testuje bo już mam objawy na @ i nie ma szans... do tego już nie będę się wpisywala na listę testujących ponieważ M mnie zostawił... po raz kolejny... oczywiście przecierpie to i przerycze ale jego już nie chce znać...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Wiem, wiem, ale nie da sie nie zwracac uwagi na objawy :/ w tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.
    Oj nie chciałabym krakać, ale mi się tu widzi zielona kropka na końcu :)

angeika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was co jakiś czas, ale dzisiaj mało czasu na pisanie:) hehehe

lecę smażyć placki ziemniaczane:)

a dzisiaj Belly przywitało mnie oto takim wpisem:
    Jesteś w 25 tygodniu ciąży
    (24 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 6
    Trymestr: 2

Katja :* tulę i współczuję :(

Groszku jak grzyby?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 14:50

Katjaa, Nieukowa, momo1009, justta lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ewa, dziewczyny parę stron temu się z tego detektora nabijały, bo były takie co miały 90 i więcej pkt i nie było ciąży, a były takie co miały 30 pkt i ciąża jest.
    I nigdy nie można wymienić punktów na jakąkolwiek nagrodę pocieszenia... Nawet głupi toster by był fajną opcją :P

Lena83, Nieukowa lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa: nigdy nie mow nigdy mawiaja, ale ja bym go kopnela w d**, niby dorosly facet, a zmienia zdanie jak baba.. ciekawe jaki powod podal. No nic to, trzeba zyc dalej. Koniec swiata to to nie jest a Ty masz dla kogo zyc

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka nie podał żadnego powodu... pojechał na wesele do Irlandii i od tamtej pory cisza... pisze, dzwonię i nic... więc jaki wniosek mam mieć jak wczoraj wrócił z Irlandii...

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hej Dziewczyny. Chciałam powiedzieć że nie testuje bo już mam objawy na @ i nie ma szans... do tego już nie będę się wpisywala na listę testujących ponieważ M mnie zostawił... po raz kolejny... oczywiście przecierpie to i przerycze ale jego już nie chce znać...
    Katja jak to co on no nie przecież plany były było dobrze :(
    Tulam cie mocno mocno

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm na pewno wrócił? Może jakieś opóźnienie lotu było, a może telefon mu się zepsuł.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja a może coś się stało?

Wysłany: 21 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja moze poczekaj może faktycznie cos sie z tel stało

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wylecial we wtorek do Irlandii i wyłączył telefon... nie odzywal się słowem wczoraj dotarł raport smsa którego pisałam do niego... i mówił że wraca w sobotę o 15... pisze dzwonię i nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, każdemu byłoby w tej sytuacji ciężko, bo nikt nie słucha głosu rozsądku skoro serce mówi inaczej, ale dobrze się zastanów - czy tak nie lepiej?
    Mężczyzna jest pod 50tkę, ma żonę do której wrócił (już 3 raz) zostawiając Ciebie... A jakbyś była w ciąży a on zachowałby się tak samo? Jaką przyszłość zgotowałby i Tobie i dziecku?
    Masz szansę poznać wartościowego człowieka, który będzie zdecydowany na życie z Tobą i opiekę nad Waszym dzieckiem. Wykorzystaj ją, przynajmniej spróbuj...

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, czyli mierz do kiedy musisz, a pózniej schowaj termometr :)

Katja, nie sadze, ze zostawiłby Cię nic nie mówiąc. Zreszta, ze było już dobrze, ze mieliście poważne plany :/

Anuśka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 21 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Wylecial we wtorek do Irlandii i wyłączył telefon... nie odzywal się słowem wczoraj dotarł raport smsa którego pisałam do niego... i mówił że wraca w sobotę o 15... pisze dzwonię i nic...
    a gdzie miał wrócic po powrocie??? do domu czy do ciebie??
    hmm moze ma dzwieki wyłaczone

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Katja, każdemu byłoby w tej sytuacji ciężko, bo nikt nie słucha głosu rozsądku skoro serce mówi inaczej, ale dobrze się zastanów - czy tak nie lepiej?
    Mężczyzna jest pod 50tkę, ma żonę do której wrócił (już 3 raz) zostawiając Ciebie... A jakbyś była w ciąży a on zachowałby się tak samo? Jaką przyszłość zgotowałby i Tobie i dziecku?
    Masz szansę poznać wartościowego człowieka, który będzie zdecydowany na życie z Tobą i opiekę nad Waszym dzieckiem. Wykorzystaj ją, przynajmniej spróbuj...
    To się tylko tak mówi. Zakochana kobieta, która chce mieć dziecko widzi to wszystko inaczej. Ja też trwam w czymś, co powinnam dawno zakończyć. Dlaczego? Bo go kocham i chce aby to on był ojcem mojego dziecka. A on dziś siedzi z rodziną, z dziećmi i świętuje swoje urodziny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oj nie chciałabym krakać, ale mi się tu widzi zielona kropka na końcu :)
    Kracz kochana kracz ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miał wrócić i przyjechać do siebie ale jak będzie w PL ma napisać... on na to wesele poleciał z żoną bo to jej siostra brała ślub a że jest jego chrzesnica nie wypadało odmówić... myślę że on wrócił do niej i boi się mi to napisać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    To się tylko tak mówi. Zakochana kobieta, która chce mieć dziecko widzi to wszystko inaczej. Ja też trwam w czymś, co powinnam dawno zakończyć. Dlaczego? Bo go kocham i chce aby to on był ojcem mojego dziecka. A on dziś siedzi z rodziną, z dziećmi i świętuje swoje urodziny.

Stara-czko, powtórzę za Leną - nie znasz mnie i nie wiesz przez co przeszłam, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć: to nie tylko się tak mówi.

‹‹ 2096 2097 2098 2099 2100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ