My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
Ana, trzymaj sie i tuleAle po owulce i tak nie mam na nic wpływu więc przestanę
Żeby się nie stresować jak Biedronka
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Chciałam powiedzieć że nie testuje bo już mam objawy na @ i nie ma szans... do tego już nie będę się wpisywala na listę testujących ponieważ M mnie zostawił... po raz kolejny... oczywiście przecierpie to i przerycze ale jego już nie chce znać...
-
angeika wrote:Wiem, wiem, ale nie da sie nie zwracac uwagi na objawy
w tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.
angeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodczytuje Was co jakiś czas, ale dzisiaj mało czasu na pisanie:) hehehe
lecę smażyć placki ziemniaczane:)
a dzisiaj Belly przywitało mnie oto takim wpisem:
Jesteś w 25 tygodniu ciąży
(24 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 6
Trymestr: 2
Katja :* tulę i współczuję
Groszku jak grzyby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 14:50
Katjaa, Nieukowa, momo1009, justta lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Ewa, dziewczyny parę stron temu się z tego detektora nabijały, bo były takie co miały 90 i więcej pkt i nie było ciąży, a były takie co miały 30 pkt i ciąża jest.
Lena83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Katjaa: nigdy nie mow nigdy mawiaja, ale ja bym go kopnela w d**, niby dorosly facet, a zmienia zdanie jak baba.. ciekawe jaki powod podal. No nic to, trzeba zyc dalej. Koniec swiata to to nie jest a Ty masz dla kogo zyc
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Hej Dziewczyny. Chciałam powiedzieć że nie testuje bo już mam objawy na @ i nie ma szans... do tego już nie będę się wpisywala na listę testujących ponieważ M mnie zostawił... po raz kolejny... oczywiście przecierpie to i przerycze ale jego już nie chce znać...
Tulam cie mocno mocno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatja, każdemu byłoby w tej sytuacji ciężko, bo nikt nie słucha głosu rozsądku skoro serce mówi inaczej, ale dobrze się zastanów - czy tak nie lepiej?
Mężczyzna jest pod 50tkę, ma żonę do której wrócił (już 3 raz) zostawiając Ciebie... A jakbyś była w ciąży a on zachowałby się tak samo? Jaką przyszłość zgotowałby i Tobie i dziecku?
Masz szansę poznać wartościowego człowieka, który będzie zdecydowany na życie z Tobą i opiekę nad Waszym dzieckiem. Wykorzystaj ją, przynajmniej spróbuj... -
Anuska, czyli mierz do kiedy musisz, a pózniej schowaj termometr
Katja, nie sadze, ze zostawiłby Cię nic nie mówiąc. Zreszta, ze było już dobrze, ze mieliście poważne plany
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Wylecial we wtorek do Irlandii i wyłączył telefon... nie odzywal się słowem wczoraj dotarł raport smsa którego pisałam do niego... i mówił że wraca w sobotę o 15... pisze dzwonię i nic...
hmm moze ma dzwieki wyłaczone -
marnut wrote:Katja, każdemu byłoby w tej sytuacji ciężko, bo nikt nie słucha głosu rozsądku skoro serce mówi inaczej, ale dobrze się zastanów - czy tak nie lepiej?
Mężczyzna jest pod 50tkę, ma żonę do której wrócił (już 3 raz) zostawiając Ciebie... A jakbyś była w ciąży a on zachowałby się tak samo? Jaką przyszłość zgotowałby i Tobie i dziecku?
Masz szansę poznać wartościowego człowieka, który będzie zdecydowany na życie z Tobą i opiekę nad Waszym dzieckiem. Wykorzystaj ją, przynajmniej spróbuj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara_czka wrote:To się tylko tak mówi. Zakochana kobieta, która chce mieć dziecko widzi to wszystko inaczej. Ja też trwam w czymś, co powinnam dawno zakończyć. Dlaczego? Bo go kocham i chce aby to on był ojcem mojego dziecka. A on dziś siedzi z rodziną, z dziećmi i świętuje swoje urodziny.
Stara-czko, powtórzę za Leną - nie znasz mnie i nie wiesz przez co przeszłam, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć: to nie tylko się tak mówi.