X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Kracz kochana kracz ;)
    mogę krakać razem z Tobą, jeśli to coś da

Wysłany: 21 września 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Stara-czko, powtórzę za Leną - nie znasz mnie i nie wiesz przez co przeszłam, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć: to nie tylko się tak mówi.
    Ale uważasz, że powinna go zostawić i poszukać sobie innego? Przecież kocha właśnie tego....

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż smaży placki..........a mnie nerw chwyta..........heheeheh

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara w te plany powinnam nie wierzyć a ja zaufalam mu...
    Jego zonka strasznie nim manipuluje... przed weselem powiedziała mu ze szkodą jej jego bo ja jestem młoda i tak go zostawie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    Ale uważasz, że powinna go zostawić i poszukać sobie innego? Przecież kocha właśnie tego....

Ona nie musi go zostawiać - on już to zrobił (po raz kolejny), w każdym razie na to wygląda. A ona pisze, że nie chce go znać (looknij na poprzednią stronę i 1wszy wpis). Więc proponuję, żeby wykorzystała tę szansę na poznanie kogoś innego, kto będzie pewien, że ją kocha, nie zostawi i zaopiekuje się nią i ich dzieckiem. Jak się uda - to super. Lepsze to, niż fundowanie sobie i dziecku uczuciowego rollercoastera przez całe życie. Nie dziwne, że jest tyle samotnych matek, skoro tak ewidentne sygnały tego, że związek ma spore szanse nie wypalić, są ignorowane.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telefon ma wyłączony???? Czy sygnał jest a on nie odbiera????
    Tak czy inaczej, nie dzwon, nie pisz; zobaczysz jak sytuacja sie rozwinie.
    Kurczę, z tymi chłopami to tak właśnie jest... Naobiecuja, naobiecuja a i tak choooooojjjj wielki z tego jest :/

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 21 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lara w te plany powinnam nie wierzyć a ja zaufalam mu...
    Jego zonka strasznie nim manipuluje... przed weselem powiedziała mu ze szkodą jej jego bo ja jestem młoda i tak go zostawie...
    Była żona mojego faceta też strasznie nim manipuluje. Robi wszystko co każe, bo jak nie to dzieci nie zobaczy. Zastrasza go na maxa. Ja z moim byłym mężem nie mam żadnego kontaktu. Nie dzwonimy, nie piszemy...
    Katjaa, daj mu jeszcze szansę. Niech się wytłumaczy. Czy on planuje rozwód?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnutasz rację... tylko będzie jak zawsze... Ja przeboleje a on i tak się odezwie...

Wysłany: 21 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie dziwne, że jest tyle samotnych matek, skoro tak ewidentne sygnały tego, że związek ma spore szanse nie wypalić, są ignorowane.
    A może kobiety ignorują te sygnały świadomie, bo chcą mieć dziecko, nawet za cenę samotnego macierzyństwa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara będąc w Irlandii miał wyłączony mimo iż obiecał pisać... wczoraj telefon włączył bo jest już w Polsce i nie odbiera i nie odpisuje... i już dałam sobie spokój nie odzywam się...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka po przyjeździe z Irlandii mieliśmy jechać składać papiery rozwodowe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, Katju, dlatego bardzo mi Ciebie żal.. Nie jest łatwo iść za głosem rozsądku. Zrobisz i tak jak uważasz, ale miałabym wyrzuty sumienia, gdybym nie napisała tego, co napisałam - może się choć nad tym wszystkim zastanowisz... Tulę enyway.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    A może kobiety ignorują te sygnały świadomie, bo chcą mieć dziecko, nawet za cenę samotnego macierzyństwa?

W takim razie cholerne z nich egoistki, skoro myślą o sobie a nie o dziecku.

Malenq lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Podczytuje Was co jakiś czas, ale dzisiaj mało czasu na pisanie:) hehehe

lecę smażyć placki ziemniaczane:)

a dzisiaj Belly przywitało mnie oto takim wpisem:
    Jesteś w 25 tygodniu ciąży
    (24 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 6
    Trymestr: 2

Katja :* tulę i współczuję :(

Groszku jak grzyby?
    Tyle piszecie że nie nadążam :)
    Grzybów mało ale spacer po lesie przedni :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia ja się już na ten temat wypowiedziałam dawno temu... Nie będę tu rzucać mięsem ani prawić morałów... Tulam i wspieram cokolwiek postanowisz :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, w 200 % zgadzam sie z Marnut, ale i tak decyzja należy do Ciebie co z tym zrobisz.
    Życzę Ci dużo siły w podjęciu odpowiedniej decyzji :*

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 21 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Wiem, Katju, dlatego bardzo mi Ciebie żal.. Nie jest łatwo iść za głosem rozsądku. Zrobisz i tak jak uważasz, ale miałabym wyrzuty sumienia, gdybym nie napisała tego, co napisałam - może się choć nad tym wszystkim zastanowisz... Tulę enyway.
    marnut ma rację. rozsądnie byłoby rozstać się i nawet nie odbierać telefonu, nawet jak zadzwoni. Ja jednak nie wiem, czy potrafiłabym być aż tak rozsądna w takiej sytuacji.

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Zgredka nie podał żadnego powodu... pojechał na wesele do Irlandii i od tamtej pory cisza... pisze, dzwonię i nic... więc jaki wniosek mam mieć jak wczoraj wrócił z Irlandii...
    daj znac gdzie dokładnie jechal znajde go i go udusze irlandia jest mala i obojętnie gdzie jest nawet jak najdalej to będę miała max 3 godz do niego olej gnoja ja Ciebie mocno tulkam i daje dużo słoneczka bo ono zawsze daje nadzieje na lepszy dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:54

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • awo Debiutantka

Wysłany: 21 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, W lipcu straciłam dziecko (ciąża obumarla). Obecnie jestem w trakcie robienia badań. Poprosiłam lekarke o badania na hormony. Cześć wyników juz odebrałam. FSH i estriadol miałam zrobić między 12-14 dc. Zrobiłam w 13. FSH wyszło mi 2,33 a estriadol 272. Robiłam jeszcze LH, które wyszło w normie 5,36. Wizytę u lekarki mam dopiero w październiku... Z tego co czytałam to FSH jest bardzo niepokojące i nie wiem co robić. Czekać spokojnie na wizytę czy zgłosić się wcześniej. Czy któraś z Pań miała podobną sytuację? Pozdrawiam

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    daj znac gdzie dokładnie jechal znajde go i go udusze irlandia jest mala i obojętnie gdzie jest nawet jak najdalej to będę miała max 3 godz do niego olej gnoja
    I to mi się podoba hi hi... Masz podobne podejście jak ja :D Ale już wrócił do PL niestety :)

‹‹ 2097 2098 2099 2100 2101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ