My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Stara-czko, powtórzę za Leną - nie znasz mnie i nie wiesz przez co przeszłam, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć: to nie tylko się tak mówi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara_czka wrote:Ale uważasz, że powinna go zostawić i poszukać sobie innego? Przecież kocha właśnie tego....
Ona nie musi go zostawiać - on już to zrobił (po raz kolejny), w każdym razie na to wygląda. A ona pisze, że nie chce go znać (looknij na poprzednią stronę i 1wszy wpis). Więc proponuję, żeby wykorzystała tę szansę na poznanie kogoś innego, kto będzie pewien, że ją kocha, nie zostawi i zaopiekuje się nią i ich dzieckiem. Jak się uda - to super. Lepsze to, niż fundowanie sobie i dziecku uczuciowego rollercoastera przez całe życie. Nie dziwne, że jest tyle samotnych matek, skoro tak ewidentne sygnały tego, że związek ma spore szanse nie wypalić, są ignorowane. -
Telefon ma wyłączony???? Czy sygnał jest a on nie odbiera????
Tak czy inaczej, nie dzwon, nie pisz; zobaczysz jak sytuacja sie rozwinie.
Kurczę, z tymi chłopami to tak właśnie jest... Naobiecuja, naobiecuja a i tak choooooojjjj wielki z tego jest
-
Katjaa wrote:Lara w te plany powinnam nie wierzyć a ja zaufalam mu...
Jego zonka strasznie nim manipuluje... przed weselem powiedziała mu ze szkodą jej jego bo ja jestem młoda i tak go zostawie...
Katjaa, daj mu jeszcze szansę. Niech się wytłumaczy. Czy on planuje rozwód? -
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Nie dziwne, że jest tyle samotnych matek, skoro tak ewidentne sygnały tego, że związek ma spore szanse nie wypalić, są ignorowane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Podczytuje Was co jakiś czas, ale dzisiaj mało czasu na pisanie:) hehehe
lecę smażyć placki ziemniaczane:)
a dzisiaj Belly przywitało mnie oto takim wpisem:
Jesteś w 25 tygodniu ciąży
(24 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 6
Trymestr: 2
Katja :* tulę i współczuję
Groszku jak grzyby?
Grzybów mało ale spacer po lesie przedni -
marnut wrote:Wiem, Katju, dlatego bardzo mi Ciebie żal.. Nie jest łatwo iść za głosem rozsądku. Zrobisz i tak jak uważasz, ale miałabym wyrzuty sumienia, gdybym nie napisała tego, co napisałam - może się choć nad tym wszystkim zastanowisz... Tulę enyway.
-
Katjaa wrote:Zgredka nie podał żadnego powodu... pojechał na wesele do Irlandii i od tamtej pory cisza... pisze, dzwonię i nic... więc jaki wniosek mam mieć jak wczoraj wrócił z Irlandii...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:54
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Witam, W lipcu straciłam dziecko (ciąża obumarla). Obecnie jestem w trakcie robienia badań. Poprosiłam lekarke o badania na hormony. Cześć wyników juz odebrałam. FSH i estriadol miałam zrobić między 12-14 dc. Zrobiłam w 13. FSH wyszło mi 2,33 a estriadol 272. Robiłam jeszcze LH, które wyszło w normie 5,36. Wizytę u lekarki mam dopiero w październiku... Z tego co czytałam to FSH jest bardzo niepokojące i nie wiem co robić. Czekać spokojnie na wizytę czy zgłosić się wcześniej. Czy któraś z Pań miała podobną sytuację? Pozdrawiam
-
Johnam wrote:daj znac gdzie dokładnie jechal znajde go i go udusze irlandia jest mala i obojętnie gdzie jest nawet jak najdalej to będę miała max 3 godz do niego olej gnoja
Ale już wrócił do PL niestety