X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Kracz kochana kracz ;)
    mogę krakać razem z Tobą, jeśli to coś da

Wysłany: 21 września 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Stara-czko, powtórzę za Leną - nie znasz mnie i nie wiesz przez co przeszłam, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć: to nie tylko się tak mówi.
    Ale uważasz, że powinna go zostawić i poszukać sobie innego? Przecież kocha właśnie tego....

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż smaży placki..........a mnie nerw chwyta..........heheeheh

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara w te plany powinnam nie wierzyć a ja zaufalam mu...
    Jego zonka strasznie nim manipuluje... przed weselem powiedziała mu ze szkodą jej jego bo ja jestem młoda i tak go zostawie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    Ale uważasz, że powinna go zostawić i poszukać sobie innego? Przecież kocha właśnie tego....

Ona nie musi go zostawiać - on już to zrobił (po raz kolejny), w każdym razie na to wygląda. A ona pisze, że nie chce go znać (looknij na poprzednią stronę i 1wszy wpis). Więc proponuję, żeby wykorzystała tę szansę na poznanie kogoś innego, kto będzie pewien, że ją kocha, nie zostawi i zaopiekuje się nią i ich dzieckiem. Jak się uda - to super. Lepsze to, niż fundowanie sobie i dziecku uczuciowego rollercoastera przez całe życie. Nie dziwne, że jest tyle samotnych matek, skoro tak ewidentne sygnały tego, że związek ma spore szanse nie wypalić, są ignorowane.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telefon ma wyłączony???? Czy sygnał jest a on nie odbiera????
    Tak czy inaczej, nie dzwon, nie pisz; zobaczysz jak sytuacja sie rozwinie.
    Kurczę, z tymi chłopami to tak właśnie jest... Naobiecuja, naobiecuja a i tak choooooojjjj wielki z tego jest :/

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 21 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lara w te plany powinnam nie wierzyć a ja zaufalam mu...
    Jego zonka strasznie nim manipuluje... przed weselem powiedziała mu ze szkodą jej jego bo ja jestem młoda i tak go zostawie...
    Była żona mojego faceta też strasznie nim manipuluje. Robi wszystko co każe, bo jak nie to dzieci nie zobaczy. Zastrasza go na maxa. Ja z moim byłym mężem nie mam żadnego kontaktu. Nie dzwonimy, nie piszemy...
    Katjaa, daj mu jeszcze szansę. Niech się wytłumaczy. Czy on planuje rozwód?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnutasz rację... tylko będzie jak zawsze... Ja przeboleje a on i tak się odezwie...

Wysłany: 21 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie dziwne, że jest tyle samotnych matek, skoro tak ewidentne sygnały tego, że związek ma spore szanse nie wypalić, są ignorowane.
    A może kobiety ignorują te sygnały świadomie, bo chcą mieć dziecko, nawet za cenę samotnego macierzyństwa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara będąc w Irlandii miał wyłączony mimo iż obiecał pisać... wczoraj telefon włączył bo jest już w Polsce i nie odbiera i nie odpisuje... i już dałam sobie spokój nie odzywam się...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka po przyjeździe z Irlandii mieliśmy jechać składać papiery rozwodowe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, Katju, dlatego bardzo mi Ciebie żal.. Nie jest łatwo iść za głosem rozsądku. Zrobisz i tak jak uważasz, ale miałabym wyrzuty sumienia, gdybym nie napisała tego, co napisałam - może się choć nad tym wszystkim zastanowisz... Tulę enyway.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    A może kobiety ignorują te sygnały świadomie, bo chcą mieć dziecko, nawet za cenę samotnego macierzyństwa?

W takim razie cholerne z nich egoistki, skoro myślą o sobie a nie o dziecku.

Malenq lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Podczytuje Was co jakiś czas, ale dzisiaj mało czasu na pisanie:) hehehe

lecę smażyć placki ziemniaczane:)

a dzisiaj Belly przywitało mnie oto takim wpisem:
    Jesteś w 25 tygodniu ciąży
    (24 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 6
    Trymestr: 2

Katja :* tulę i współczuję :(

Groszku jak grzyby?
    Tyle piszecie że nie nadążam :)
    Grzybów mało ale spacer po lesie przedni :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia ja się już na ten temat wypowiedziałam dawno temu... Nie będę tu rzucać mięsem ani prawić morałów... Tulam i wspieram cokolwiek postanowisz :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, w 200 % zgadzam sie z Marnut, ale i tak decyzja należy do Ciebie co z tym zrobisz.
    Życzę Ci dużo siły w podjęciu odpowiedniej decyzji :*

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 21 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Wiem, Katju, dlatego bardzo mi Ciebie żal.. Nie jest łatwo iść za głosem rozsądku. Zrobisz i tak jak uważasz, ale miałabym wyrzuty sumienia, gdybym nie napisała tego, co napisałam - może się choć nad tym wszystkim zastanowisz... Tulę enyway.
    marnut ma rację. rozsądnie byłoby rozstać się i nawet nie odbierać telefonu, nawet jak zadzwoni. Ja jednak nie wiem, czy potrafiłabym być aż tak rozsądna w takiej sytuacji.

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Zgredka nie podał żadnego powodu... pojechał na wesele do Irlandii i od tamtej pory cisza... pisze, dzwonię i nic... więc jaki wniosek mam mieć jak wczoraj wrócił z Irlandii...
    daj znac gdzie dokładnie jechal znajde go i go udusze irlandia jest mala i obojętnie gdzie jest nawet jak najdalej to będę miała max 3 godz do niego olej gnoja ja Ciebie mocno tulkam i daje dużo słoneczka bo ono zawsze daje nadzieje na lepszy dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:54

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • awo Debiutantka

Wysłany: 21 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, W lipcu straciłam dziecko (ciąża obumarla). Obecnie jestem w trakcie robienia badań. Poprosiłam lekarke o badania na hormony. Cześć wyników juz odebrałam. FSH i estriadol miałam zrobić między 12-14 dc. Zrobiłam w 13. FSH wyszło mi 2,33 a estriadol 272. Robiłam jeszcze LH, które wyszło w normie 5,36. Wizytę u lekarki mam dopiero w październiku... Z tego co czytałam to FSH jest bardzo niepokojące i nie wiem co robić. Czekać spokojnie na wizytę czy zgłosić się wcześniej. Czy któraś z Pań miała podobną sytuację? Pozdrawiam

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    daj znac gdzie dokładnie jechal znajde go i go udusze irlandia jest mala i obojętnie gdzie jest nawet jak najdalej to będę miała max 3 godz do niego olej gnoja
    I to mi się podoba hi hi... Masz podobne podejście jak ja :D Ale już wrócił do PL niestety :)

‹‹ 2097 2098 2099 2100 2101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ