My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ale bez szału ponoć, z drugiej strony to są dobre emocje
mój poleciał do sąsiada, ja zostałam i zaraz będę się wylegiwać w wannie z nowym płynem z Avonu mmm, teraz zaczęłam się lubować w kąpielachLena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredku zainspirowałaś mnie do kąpieli, po meczu wskakuję do wanny z bąbelkami
Marnut nie daj się smarkom jak na mamuta przystałoMoże też kąpiel?
A to co pisałaś o mikroskopie daje do myślenia. Dlatego mam reżim, ślinię tylko rano przed myciem zębów i jakimkolwiek jedzeniem********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Staraczko z tego co pamiętam, starasz się już bardzo długo i masz PCOS. Z iloma lekarzami się konsultowałaś? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy to zmiana na nowego, który może będzie miał inne, bardziej skuteczne metody leczenia..
Sama tez miewam myśli, że nigdy nie zajdę (problem ze strony męża), ale próbuję się nie poddawać - czasem lepiej, czasem gorzej to wychodzi. Głowa do góry Kochana********Gang 18+********
2:1 w setach, ale pewnie już wiecie
Już się widziałam w wannie pełnej piany, a tu nie dość, że mecz się przedłuża, to jeszcze mąż mi przypomniał, że dziś moja kolej wieczornego spaceru z psemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 22:20
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Staraczko z tego co pamiętam, starasz się już bardzo długo i masz PCOS. Z iloma lekarzami się konsultowałaś? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy to zmiana na nowego, który może będzie miał inne, bardziej skuteczne metody leczenia..
Sama tez miewam myśli, że nigdy nie zajdę (problem ze strony męża), ale próbuję się nie poddawać - czasem lepiej, czasem gorzej to wychodzi. Głowa do góry Kochana
A dodatkowo jestem dziś podłamana, bo mój partner ma dziś swoje dzieciaki i pojechał z nimi do swojej matki na weekend.
-
stara_czka wrote:ja już byłam u wielu lekarzy....
A dodatkowo jestem dziś podłamana, bo mój partner ma dziś swoje dzieciaki i pojechał z nimi do swojej matki na weekend.
A to taka dołogenna dość sytuacja. Staraczka, moja rada to włącz jakiś film, weź jakąś ksiażkę czy cokolwiek co oderwie Twoje mysli od tej całej sytuacji bo i tak w tym momencie nie masz na nią większego wpływu. I nie przestawaj wierzyć, ze się uda <tulę>
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Widzę, że wczorajszy mecz skutecznie zniechęcił do konwersacji.
Niedziela, nie niedziela, dzieciaki zawsze wcześnie wstają a ja z nimi. Dziwne, że teraz to skowronki a jak będą szły do szkoły, to dobudzenie ich o tej godzinie będzie graniczyło z niemożliwością. Idę o zakład.
U mnie temperatura się stabilizuje, Małż powiadomiony, że między 28.09-05.10 ma się wzbić na wyżyny swoich możliwości, więc pewnie trzeba będzie trochę poćwiczyć wcześniej.
momo1009 wrote:Marnut nie daj się smarkom jak na mamuta przystałoMoże też kąpiel?
Momo, przypomnę tylko, że mamuty wyginęły - i nikt nie wie, czy przypadkiem nie dobił ich katar.
Trochę mi lepiej, bo nie boli mnie gardło, ale w nosie dalej kręci.
momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny