X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A ja to jestem przepraszam jedyną kobietą w tym fantastycznym zwiazku?
    Taaak się dobrze urządziłam czy mi się wydaje :D D: D:
    Tak wygląda :) Niezły sobie harem zrobiłaś hi hi ;)

Lena83, Johnam lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wszystkie objawy @ za rogiem czyli brzuch, jajnik, cycki...
    Umrę z powodu PMS kiedyś......
    Tylko, że jak @ przyjdzie jutro to ja się załamie bo ja co raz krótsze cykle mam.
    Kiedyś miałam jak w zegarku 28 .. ostatnie 2 po 25 .. a jak teraz mi się skróci do 23.. No bez jaj !!

Spadam do domu więc do później dziewczyny :*******

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Tak wygląda :) Niezły sobie harem zrobiłaś hi hi ;)

Ty, patrz, i jeszcze chce W na boku :D. No i nie wiadomo jak określą się płciowo "ochroniarze' ;). Ehh... Lenka, Lenka...

Anuśka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mądra ze mnie dziewczynka :D
    Jestem z siebie duuumna :*

Johnam lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Mądra ze mnie dziewczynka :D
    Jestem z siebie duuumna :*
    No potrafisz Ty się ustawić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wg ostatniego usg na 8stycznia

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No bo tak gadałyśmy i ja w zeszłym cyklu miałam termin testowania na 22.09 czyli dziś ale @ przyszła wcześniej. Tylko że @ trwała 3dni i była bardziej plamieniem. A w poprzedniej ciąży miałam takie @ do 4m-ca ciąży :) Nie muszę jej żadnego kwitka przynosić, tylko dla siebie mam wiedzieć, bo jeśli wyszedłby pozytywny to RTG robię na własne ryzyko.

To testuj, bo się nagle okaże, że masz kropkę z zaskoczenia :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

No to faktycznie trzeba być przygotowanym na wszystko. Może się zacząć rodzić zarówno pod koniec grudnia jak i pod koniec stycznia.
    Córkę mam z 11.01 i też się modliłam, żeby już po Nowym Roku :). Chociaż sama urodziłam się w połowie grudnia i nie mam traumy z tego powodu :).

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    No to faktycznie trzeba być przygotowanym na wszystko. Może się zacząć rodzić zarówno pod koniec grudnia jak i pod koniec stycznia.
    Córkę mam z 11.01 i też się modliłam, żeby już po Nowym Roku :). Chociaż sama urodziłam się w połowie grudnia i nie mam traumy z tego powodu :).
    Ja mam syna z 4 grudnia i córkę z 21 stycznia. No z córą to modły były, żeby jeszcze sylwester przetrwać a syna nie ja rodziłam więc no stress ;) Teraz bym chciała latem rodzić, bo zimą mi się nie podobało w szpitalu.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio moja starsza sis jest z połowy grudnia i też ma "traumę"..... będę zaciskać co się da....heheh aby wytrwać do stycznia:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    To testuj, bo się nagle okaże, że masz kropkę z zaskoczenia :D.
    Ale by były jaja :) Moja tempka wskazuje na ewidentny brak ciąży więc niespodzianki nie będzie, ale dla pewności siknę jutro rano :)

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, jak dla mnie to marudz ile masz ochote :)

ja ostatnio z porcelanowym w nd. rano sie przytulalam i aby sie nie uzalac nad mym marnym rzyganiem mysllama o Tobie ile Ty sie musisz nacierpiec.

ja dzis tez pomarudze...od 13 mam skurcze :( tak mi sie wydaje, ze to skurcze. nie jest to bol miesieczny a podobny do tego na samiusienkim poczatku porodu :( (albo jak dziecko sie przekreca no ale u mnie za wczesnie by to czuc :( )boje sie bardzo. dzwonilam do lekarza. wizyta dopiero jutro o 9.40 :(

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja mam syna z 4 grudnia i córkę z 21 stycznia. No z córą to modły były, żeby jeszcze sylwester przetrwać a syna nie ja rodziłam więc no stress ;) Teraz bym chciała latem rodzić, bo zimą mi się nie podobało w szpitalu.
    też chciałabym latem, zimę mam już zaliczoną - ubierać noworodka w styczniu na spacer - masakra

biedroneczka trzymam cie za słowo ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    mój synuś z 9 stycznia ;) a termin też miałam na 8 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:35

Malenq lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    nio moja starsza sis jest z połowy grudnia i też ma "traumę"..... będę zaciskać co się da....heheh aby wytrwać do stycznia:)

normalnie jakbym siebie czytała kilka lat temu ;)

Malenq lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Kroko, jak dla mnie to marudz ile masz ochote :)

ja ostatnio z porcelanowym w nd. rano sie przytulalam i aby sie nie uzalac nad mym marnym rzyganiem mysllama o Tobie ile Ty sie musisz nacierpiec.

ja dzis tez pomarudze...od 13 mam skurcze :( tak mi sie wydaje, ze to skurcze. nie jest to bol miesieczny a podobny do tego na samiusienkim poczatku porodu :( (albo jak dziecko sie przekreca no ale u mnie za wczesnie by to czuc :( )boje sie bardzo. dzwonilam do lekarza. wizyta dopiero jutro o 9.40 :(
    Weź sobie nospę i leżakuj, a jeśli się nasili to dzwoń jeszcze raz do gina

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nospe wzielm i nie pomaga. anuska, tutaj nie dzwoni sie do gina a do ogolnego, ktory przyjmuje tylko do 15 :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka a magnez pijesz???jak nie to siup do dziubka i do łóżeczka:)

• justta Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka to leż jak nic innego nie możesz zrobić, musisz jakoś wytrwać do jutra . No właśnie magnez, albo wodę z magnezem jak tam macie taką

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:43

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam pytanie, tylko bez śmiechu!! bo to moje pierwsze dziecko, pierwsza ciąża, pierwszy poród przed mną...
    a mianowicie, nie chodzę do szkoły rodzenia, nie mam położnej środowiskowej, chodzę do prywatnego gina, nie mam gina w żadnym szpitalu - mój właśnie przestał pracować państwowo.....
    czy sobie poradzę??? czy bez tego wszystkiego przetrwam poród???

kurczę nachodzą mnie przeróżne myśli.........i jedno wiem, to to, że zwariuję....

‹‹ 2118 2119 2120 2121 2122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ