My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska tez chce dołączyc do waszego.związku do zaoferowania mam mojego T-dobry jesta ja ze sportowa jestem to łapie się na ochroniarza
[/QUOTE]
i ja ja tez chce się oswiadczyc bo to fajne malzenstwo będzie ja chodze na silke i dźwigam ciężary no i kondycje mam super wiec na ochrone się nadaje a co dwóch ochroniarzy to nie jeden co wy na to ?Anuśka, Lena83 lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
PsotkaKotka wrote:Ja pitole jeszcze tylko 2ty i 4 dni do slubu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:09
hej jestem po pracy.
trochę z doskoku bo robię obiad.
dziś chińskie - szybko i smacznie
moja @ leci ze mną w kulki, brzuch boli że masakra, aż promieniuje na plecy, spać nie mogę bo boli nawet we śnie. Dziś śniło mi się że dostaje okres...
Przydałby się jakiś pozytywny teścik na poprawę nastroju.
lecę pomalutku doczytać co u was
i mam nadzieję że nie przypalę ryżu -
biedroneczko doczekasz się doczekasz wszystko będzie ok i jest na dobrej drodze myśl pozytywnie i na pewno ci się zazieleni Ana mój @ tez mnie oszukiwala bo 2 pierwsze dni niby normalnie w 3 brak i na 4 znow leciało dziś ja pozegnalam i z malzem postanowiliśmy ze w tym cyklu
co drugi dzień nie wiem czy to dobrze ale na pewno będzie milo tym bardziej ze mój P dziś ma urodziny wiec seksi bielizna i swieczuszki już czekaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:18
Biedroneczka83 wrote:Ana no to cie w konia robi no nich ju zprzyłazi i pażdziernik wasz
ja obawiam sie ze nie dotrwam do testowania jak Momoale po drodze jeszcze USG mnie czeka
jak tak dalej pójdzie to ominie mnie październik
a twój wykres przepiękny, mam wrażenie że się zazieleni -
Johnam wrote:Anuska tez chce dołączyc do waszego.związku do zaoferowania mam mojego T-dobry jest
a ja ze sportowa jestem to łapie się na ochroniarza
Bierzemy!!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Johnam to wszystkiego najlepszego dla męża
Dołączam i mam pytanie. Czy z tej okazji mamy wszystkie wbić się w seksowną bieliznę?
[/QUOTE] myślę żeco drugi dzień to dobre podejście, zawsze się wtedy wstrzelicie w dni około owulacyjne
[/QUOTE]
Ja z Małżem też mamy taki plan, zobaczymy czy się uda, dzieciaki potrafią skutecznie wymęczyć i padamy na twarz wieczorami. Ale jakby zaskoczyło, to mielibyśmy dwoje dzieci z czerwca
.
Anastazjaaa, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Bierzemy!!!
Anuśka, lepiej żeby ta Twoja kopalnia była wielką kopalnią, bo Lena jest wymagającą Małżowiną - brylanty i diamenty to mało, jeszcze chce ochrony. Obawiam się, że będziesz musiała na to wszystko zarobić
.
Johnam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak!!
PMS mam to wymagam i marudzę !!!!
A co! Chcecie dobrze zjeść to nie marudzić !!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyJohnam wrote:Lena83]Bierzemy!!!
juhuuuuuuuuuuuuuuuu tak się ciesze będę was strzec jak tych brylantów a i nie dodałam ze ja tu biura sprzątam i i za sprzątanie się wezme
O! A ja będę siedzieć z piwem przed TV, w końcu mam być mężem.
Johnam lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Ja z Małżem też mamy taki plan, zobaczymy czy się uda
, dzieciaki potrafią skutecznie wymęczyć i padamy na twarz wieczorami. Ale jakby zaskoczyło, to mielibyśmy dwoje dzieci z czerwca
.
co drugi dzień razem super taz zaczynacie dziś czy będziemy się wymieniac raz wy raz my
Anastazjaaa wrote:jak tak dalej pójdzie to ominie mnie październik
a twój wykres przepiękny, mam wrażenie że się zazieleni -
marnut wrote:Anuśka, lepiej żeby ta Twoja kopalnia była wielką kopalnią, bo Lena jest wymagającą Małżowiną - brylanty i diamenty to mało, jeszcze chce ochrony
. Obawiam się, że będziesz musiała na to wszystko zarobić
.
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia