My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie jaki a mam prblem z kupnem mebli przez mojego meza.. mi ie cos podoba a ten odrazu wezzz to jest szajs . zaraz ci sie rozwali.. idziemy dalej..daj spokoj to ciezkie jak choler.a. no i co zazwyczaj konczy sie na meblach nie z plyty a z drewna..
fakt drozsze i iezkie ale na lataLena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Mój tata jak miał mieć operacje na biodra to była kolejka 2 lata, a pozniej na drugie znowu 2 lata, a już chodzić nie dał rady tak jedno go bolało.
A mąż na operacje żołądka ma kolejkę tylko 6 miesięcy.
Hehe właśnie hejnał u mnie grają, a szefowa pisała smsa ze będzie 9.40. Chyba też gumę złapała, tylko ona na autopiętach -
Czarnula87 wrote:Bo to teraz chyba wsyzstkie te meble kurka takie robione taśmowo
najwięszy bdziew żeby zaraz znowu kupować
w sumie to teraz wszystko takie -
Czarnula87 wrote:Ja tez już wolę czasem kupić drożej i lepsze żeby na dłużej starczyło
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula moja sis z neta sciagala jakieś ćwiczenia wymowy dla dzieci, taką książeczkę i ćwiczyła ze swoją córką. Była bardzo zadowolona. Jej mała też wypycha język przy spółgłoskach ale mówi o wiele wyraźniej. Wcześniej to po chińsku nawijała, w każdym wyrazie tylko pierwszą sylabę mówiła.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnychoco wrote:Czarnula moja sis z neta sciagala jakieś ćwiczenia wymowy dla dzieci, taką książeczkę i ćwiczyła ze swoją córką. Była bardzo zadowolona. Jej mała też wypycha język przy spółgłoskach ale mówi o wiele wyraźniej. Wcześniej to po chińsku nawijała, w każdym wyrazie tylko pierwszą sylabę mówiła.
Oooo a nie wiesz skąd i co dokładnie?? Ja bym chętnie z nim w domu poćwiczyła ale nic konkretnego znaleźć nie mogę
Wiem tylko że nie mogę mu dawać lodów, lizaków i innych rzeczy do lizania bo będzie ten język sobie utrwalałpić jak mu daję to staram się dawać słomkę bo to chowa język
-
nick nieaktualny
-
no to ja tez się poskarżę na służbę zdrowia.. Tymek ma nawracające zapalenia uszu + alergie, dostaliśmy skierowanie do Centrum Badania słuchu w Kajetanach.. na skierowaniu - pilne! i co? zapisałam go w styczniu, termin 20 październik.. ( od stycznia do teraz miał 7 razy zapalenie uszu i wiecznie czerwone..to raz.. a dwa.. mamy skierowanie do sanatorium na laryngologię i alergologię, składane gdy tylko mogłam czyli z czerwcu, po 3 urodzinach, lekarz napisał na skierowaniu - pilne, mama ciężarna tp 28luty, przyszło zawiadomienia, że go zakwalifikowali, prawdopodobny termin styczeń 2015r i co ja mam teraz zrobić? przyjdzie mi jechać z dzieckiem w 9 miesiącu ciąży na 28dni..nie mogę odpuścić mu uszu, bo już gorzej słyszy..