My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:e tam.... ja ma na koncie 2000 i co
i nic
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:CHodź Ania chodź
zobacyzmy kto wygra
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Areinna, no to faktycznie beznadziejni sa tam
My sie tez na Rumba zastanwialismy. Moj S chcialby a ja jestem na nie, wolalabym pania do sprzatania za ta kase
Psotka, moj R tez chcial ten odkurzacz. ogladl w sklpei i juz praiwe co kupil, ale ja tez na nie jestem.
szukamy kogos, kto raz w tyg. chcialby u nas ogarnac, ale ciezko kogos dobrego i godnego zaufania znalezc. poki co odkurzanie nalezy do meza i pewnei dlatego tej irobot wpadl mu do glowy -
ja sie zapisalam na rezonans glowy.. na 6 marca 2015
ale jesli bede miala pieczatke mojego kochanego lekarza ze pilne to mi przepisza na pazdziernik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeszka wrote:Psotka, moj R tez chcial ten odkurzacz. ogladl w sklpei i juz praiwe co kupil, ale ja tez na nie jestem.
szukamy kogos, kto raz w tyg. chcialby u nas ogarnac, ale ciezko kogos dobrego i godnego zaufania znalezc. poki co odkurzanie nalezy do meza i pewnei dlatego tej irobot wpadl mu do glowy
Ja mogę -
Hejka dziewczynki miłego dnia życzę idę właśnie sobie kawę zaparzyć
A co do Bodzio to ja jestem zadowolona, wiadomo kierowca nie wnosi bo mu za to nie płacą to dlaczego ma coś robić za darmo, a u nich zawsze umawiam się w sklepie już na konkretny dzień jaki mi pasuje i godzinę konkretną i jest git, może to zależy też od konkretnego salonu, nie wiem, ale ja jestem zadowolonaszybko i na konkretne godziny, a jak zamawialiśmy w BRW to masakra 3 tygodnie czekasz na dostawę później na kierowcę nie wiadomo ile i jeszcze przywieźli nie to co trzeba. Moim zdaniem wszytko zależy od ludzi
U nas dzisiaj słoneczko ale zimnica niezła -
Beszka jakbys mieszkala w swietokrzyskim to bym ci polecila jedna dziewczyne za 50 zl .. ak wysprzata ze szok.nawte jej nie musisz pilnowac.. sam z siebie jak widzi ze okno jest troche przybrudzone to myje.. no po porstu szok
justta lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny.
nie wierzę co się stało, strasznie się zdenerwowałamnigdy nigdy tak nie miałam!
zrobiłam właśnie test owulacyjny i badałam sobie szyjkę.
Po podtarciu zauważyłam świeżą krewco to może być...nie udrapłam się raczej
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mallinka wrote:hej dziewczyny.
nie wierzę co się stało, strasznie się zdenerwowałamnigdy nigdy tak nie miałam!
zrobiłam właśnie test owulacyjny i badałam sobie szyjkę.
Po podtarciu zauważyłam świeżą krewco to może być...nie udrapłam się raczej
-
justta wrote:Ania no masakra z tymi terminami, dopiero na marzec, szok
-
Malenqa a ja zastanawiam się nad takim rożkiem
http://allegro.pl/wielofunkcyjny-rozek-becik-kocyk-minky-sowy-zygzak-i4575585869.html?source=mlt
Malinka może być plamienie okołoowulacyjne albo po prostu jakieś naczynko pękło, zobaczysz jak się rozwinie sytuacjamallinka lubi tę wiadomość