SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Kapituluję, mój jest jakiś kosmiczny....miłego dnia dziewczynki!

jeśli jak budyń to pewnie kremowy :D

Lamama lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio ja tez dywanów nie mam a przydałoby sie bo mi świnia czasem w kuchni z kaltki trociny wysypuje a to mała nakruszy wiec takowy odkurzacz by sie przydał

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    u mnie nawet nieśmiało słoneczny.

kurcze to ja tez źle mierze sobie, bo tylko jednym paluchem gmeram ale w sumie dziś zobacze dwoma....
    z tym odkurzaczem przypomiała mi sie sytuacja moich znajomych którzy sobie taki kupili...,mieli psa...poszli gdzieś i włączyli sobie ten odkurzacz ( dywanów nie mieli - podłoga drewniana). ten odkurzacz tak sobie jeździ raz za razem dość dokładnie po podłodze...niestety pies się zesrał..na rzadko/....iiii ten super duper odkurzacz pięknie wtarł tą kupę w podłogę...jak wrócili,wiadomo smród że hej...podłoga do wymiany..:):)

Lena83, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja śluzu lepkiego, rozciągliwego w tym roku nie miałam wcale.. wcześniej nie gmerałam w środku, tylko to co "wypłynęło" na majty/wkładkę.. za to u mnie był śluz wodnisty i kremowy.. a właśnie miałam powiedzieć, że w cyklu w którym zaszłam..mąż postanowił przed seksem nie uskuteczniać seksu oralnego;/ bo wyczytał, że ślina zabija plemniki :) nie wiem ile w tym prawdy, ale tak było..

ja to kiedyś myślałam o tym odkurzaczu, to jego się włącza np. wychodząc do pracy i on odkurza sam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:06

zgredka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jaką im pies niespodzianke zrobił !!!!!!!

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, dywanow nie mam, ale uzywalam go np. do odkurzenia lóżka, nie dawal rady. Pojechalam do sklepu, kupilam normalny Zelmer, z turboszczotka (na siersc),filtr HEPA, jest lekki i cichy. Zaplacilam 399 zł a 50 zł oddali mi po tygodniu :)
    btw. codziennie odkurzam cale mieszkanie, czasami po 2 razy.

te bezprzewodowe odkurzacze to wlasnie takie gadzety, nic wiecej

Anuśka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • choco Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Choco padłam z tą gumą wiecie to jakies skrzywienie ale juz rozumiem w samochodzie :P
    Biedra przecież ja chce w ciążę zajść, w dodatku w drodze do pracy to tylko w samochodzie mogę łapać gumę :-) Tobie też radze przestać używać gumek w sytuacjach o jakich pomyslalaś bo to dość mocno utrudnia zafasolkowanie :P

Czarnula87, Anuśka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej , hej, czy mowimy o odkurzaczu ktory sam zasuwa po podlodze np. Rumba, Samba czy jakkolwiek on sie nazywa (dostaja go uczestniczki PPD) czy o odkurzaczu ktory jest reczny, tez stoi w bazie, jest taki podluzny z dluga raczka???

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziołchy ale masakra, jednak wracam do zdania pod tytułem, NIC NIE KUPIĘ W BODZIO......... przywieźli wreszcie kanapę, mieli przywieźć w zeszłym tygodniu ale zadzwonili jak byliśmy u moich rodziców 120 km od nas : za dwie godziny będzie kierowcą .... :/ na moja prośbę przesunęłam na ten tydzień, wczoraj znów dzwoni, jak byłam u lekarza z tekstem: kierowca właśnie do pani jedzie... no masakra.... dziś wreszcie przywiózł, umówiony był na 13 o 8mej dzwoni gość że kierowca będzie jednak o 10 :/ przyjechał przed chwila i jak go poprosiłam żeby poczekał 5 minut bo teść już idzie to on do mnie z pretensjami: tak miałem być o 10 a pani jeszcze nie gotowa, co pani sobie wyobraża, już 5 razy byliśmy u pani z tą kanapą a pani nigdy nie ma, po za tym nie mam po co czekać bo musicie sobie i tak sami wnieść to bo ja nie mam takiego obowiązku .... i pojechał..... wiem że nie musi wnosić już to przerabiałam, ale liczyłam że pomoże.... wnieśliśmy z teściem sami tę kanapę.... pot mi leci po dupie, i do tej pory jest mi niedobrze z wysiłku :(

a ja się pytam jakim cudem 5 razy byli u mnie no ku`wa mać... nie dość że się z nimi umówić nie da na wtedy kiedy mi to pasuje, kierowca jeździ do 15 a przecież większość ludzi kuna pracuje do 15 i jak niby ma być w południe w domu, to jeszcze dostałam zjeba..........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:17

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa Groszek pytała o ten ręczny, ja też wczoraj oglądałam Panią Gadżet hehehe

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

ja to kiedyś myślałam o tym odkurzaczu, to jego się włącza np. wychodząc do pracy i on odkurza sam..
    Ja nie o tym...
    Myślę o takim :
    http://www.pytanieomieszkanie.pl/agd/p-r-m-a-2889-zelmer_wprowadza_odkurzacz_pionowy_2_w_1/odkurzacze

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arienna ja już dawno wiedziałam, ze w tej firmie to nie warto............na przykładzie kilku znajomych - omijam tą firmę z daleka........

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Areinna, no to faktycznie beznadziejni sa tam :/

My sie tez na Rumba zastanwialismy. Moj S chcialby a ja jestem na nie, wolalabym pania do sprzatania za ta kase ;D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dokladnie ten: http://alejka.pl/odkurzacz-reczny-rapido-zb403.html
    i jest słaby, gadzecik :P

a co do tych jezdzacych po podlodze, to sa bardzo awaryjne, tu sie baza przeinstaluje, baterie padna, tu cos odkurzacz wciagnie, blleeee
    moja kuzynka go ma i niby jest zadowolona, ale uzywa tez tradycyjnego odkurzacza, moja ciocia tez nabyla to cudo ale u niej spelnia funkcje "poprostu bądź" bo i tak odkurza normalnym odkurzaczem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:27

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Biedra przecież ja chce w ciążę zajść, w dodatku w drodze do pracy to tylko w samochodzie mogę łapać gumę :-) Tobie też radze przestać używać gumek w sytuacjach o jakich pomyslalaś bo to dość mocno utrudnia zafasolkowanie :P
    gumki odstawiłam już dawno :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna ja kupiłam kuchnię z Bodzia... I też nie wrócę tam już.... Nadźwigałam się jak dziki osioł bo małż się spóźnił a kierowca stał na samochodzie i patrzył jak stękam... W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem. Ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości mógłby pomóc...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    ja mam dokladnie ten: http://alejka.pl/odkurzacz-reczny-rapido-zb403.html
    i jest słaby, gadzecik :P

a co do tych jezdzacych po podlodze, to sa bardzo awaryjne, tu sie baza przeinstaluje, baterie padna, tu cos odkurzacz wciagnie, blleeee
    moja kuzynka go ma i niby jest zadowolona, ale uzywa tez tradycyjnego odkurzacza, moja ciocia tez nabyla to cudo ale u niej spelnia funkcje "poprostu bądź" bo i tak odkurza normalnym odkurzaczem :P
    O tych jeżdżących też slyszałam złe opinie... Że nie wciągają wszystkiego, sierść podobno przesuwają tylko po podłodze :)
    A ten Twój to taki malutki :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo szlone widze ze idzie alka o 2200 str :P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Arienna ja kupiłam kuchnię z Bodzia... I też nie wrócę tam już.... Nadźwigałam się jak dziki osioł bo małż się spóźnił a kierowca stał na samochodzie i patrzył jak stękam... W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem. Ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości mógłby pomóc...
    dokładnie, ale cóż bywa, mam nauczkę, kupować tylko tam gdzie dostarczają do samego mieszkania

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ooo szlone widze ze idzie alka o 2200 str :P
    e tam.... ja ma na koncie 2000 i co :P i nic :P

Ania_84 lubi tę wiadomość

ewebii4.png
‹‹ 2160 2161 2162 2163 2164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ