X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Kapituluję, mój jest jakiś kosmiczny....miłego dnia dziewczynki!

jeśli jak budyń to pewnie kremowy :D

Lamama lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio ja tez dywanów nie mam a przydałoby sie bo mi świnia czasem w kuchni z kaltki trociny wysypuje a to mała nakruszy wiec takowy odkurzacz by sie przydał

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    u mnie nawet nieśmiało słoneczny.

kurcze to ja tez źle mierze sobie, bo tylko jednym paluchem gmeram ale w sumie dziś zobacze dwoma....
    z tym odkurzaczem przypomiała mi sie sytuacja moich znajomych którzy sobie taki kupili...,mieli psa...poszli gdzieś i włączyli sobie ten odkurzacz ( dywanów nie mieli - podłoga drewniana). ten odkurzacz tak sobie jeździ raz za razem dość dokładnie po podłodze...niestety pies się zesrał..na rzadko/....iiii ten super duper odkurzacz pięknie wtarł tą kupę w podłogę...jak wrócili,wiadomo smród że hej...podłoga do wymiany..:):)

Lena83, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja śluzu lepkiego, rozciągliwego w tym roku nie miałam wcale.. wcześniej nie gmerałam w środku, tylko to co "wypłynęło" na majty/wkładkę.. za to u mnie był śluz wodnisty i kremowy.. a właśnie miałam powiedzieć, że w cyklu w którym zaszłam..mąż postanowił przed seksem nie uskuteczniać seksu oralnego;/ bo wyczytał, że ślina zabija plemniki :) nie wiem ile w tym prawdy, ale tak było..

ja to kiedyś myślałam o tym odkurzaczu, to jego się włącza np. wychodząc do pracy i on odkurza sam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:06

zgredka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jaką im pies niespodzianke zrobił !!!!!!!

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, dywanow nie mam, ale uzywalam go np. do odkurzenia lóżka, nie dawal rady. Pojechalam do sklepu, kupilam normalny Zelmer, z turboszczotka (na siersc),filtr HEPA, jest lekki i cichy. Zaplacilam 399 zł a 50 zł oddali mi po tygodniu :)
    btw. codziennie odkurzam cale mieszkanie, czasami po 2 razy.

te bezprzewodowe odkurzacze to wlasnie takie gadzety, nic wiecej

Anuśka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • choco Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Choco padłam z tą gumą wiecie to jakies skrzywienie ale juz rozumiem w samochodzie :P
    Biedra przecież ja chce w ciążę zajść, w dodatku w drodze do pracy to tylko w samochodzie mogę łapać gumę :-) Tobie też radze przestać używać gumek w sytuacjach o jakich pomyslalaś bo to dość mocno utrudnia zafasolkowanie :P

Czarnula87, Anuśka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej , hej, czy mowimy o odkurzaczu ktory sam zasuwa po podlodze np. Rumba, Samba czy jakkolwiek on sie nazywa (dostaja go uczestniczki PPD) czy o odkurzaczu ktory jest reczny, tez stoi w bazie, jest taki podluzny z dluga raczka???

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziołchy ale masakra, jednak wracam do zdania pod tytułem, NIC NIE KUPIĘ W BODZIO......... przywieźli wreszcie kanapę, mieli przywieźć w zeszłym tygodniu ale zadzwonili jak byliśmy u moich rodziców 120 km od nas : za dwie godziny będzie kierowcą .... :/ na moja prośbę przesunęłam na ten tydzień, wczoraj znów dzwoni, jak byłam u lekarza z tekstem: kierowca właśnie do pani jedzie... no masakra.... dziś wreszcie przywiózł, umówiony był na 13 o 8mej dzwoni gość że kierowca będzie jednak o 10 :/ przyjechał przed chwila i jak go poprosiłam żeby poczekał 5 minut bo teść już idzie to on do mnie z pretensjami: tak miałem być o 10 a pani jeszcze nie gotowa, co pani sobie wyobraża, już 5 razy byliśmy u pani z tą kanapą a pani nigdy nie ma, po za tym nie mam po co czekać bo musicie sobie i tak sami wnieść to bo ja nie mam takiego obowiązku .... i pojechał..... wiem że nie musi wnosić już to przerabiałam, ale liczyłam że pomoże.... wnieśliśmy z teściem sami tę kanapę.... pot mi leci po dupie, i do tej pory jest mi niedobrze z wysiłku :(

a ja się pytam jakim cudem 5 razy byli u mnie no ku`wa mać... nie dość że się z nimi umówić nie da na wtedy kiedy mi to pasuje, kierowca jeździ do 15 a przecież większość ludzi kuna pracuje do 15 i jak niby ma być w południe w domu, to jeszcze dostałam zjeba..........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:17

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa Groszek pytała o ten ręczny, ja też wczoraj oglądałam Panią Gadżet hehehe

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

ja to kiedyś myślałam o tym odkurzaczu, to jego się włącza np. wychodząc do pracy i on odkurza sam..
    Ja nie o tym...
    Myślę o takim :
    http://www.pytanieomieszkanie.pl/agd/p-r-m-a-2889-zelmer_wprowadza_odkurzacz_pionowy_2_w_1/odkurzacze

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arienna ja już dawno wiedziałam, ze w tej firmie to nie warto............na przykładzie kilku znajomych - omijam tą firmę z daleka........

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Areinna, no to faktycznie beznadziejni sa tam :/

My sie tez na Rumba zastanwialismy. Moj S chcialby a ja jestem na nie, wolalabym pania do sprzatania za ta kase ;D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dokladnie ten: http://alejka.pl/odkurzacz-reczny-rapido-zb403.html
    i jest słaby, gadzecik :P

a co do tych jezdzacych po podlodze, to sa bardzo awaryjne, tu sie baza przeinstaluje, baterie padna, tu cos odkurzacz wciagnie, blleeee
    moja kuzynka go ma i niby jest zadowolona, ale uzywa tez tradycyjnego odkurzacza, moja ciocia tez nabyla to cudo ale u niej spelnia funkcje "poprostu bądź" bo i tak odkurza normalnym odkurzaczem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:27

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Biedra przecież ja chce w ciążę zajść, w dodatku w drodze do pracy to tylko w samochodzie mogę łapać gumę :-) Tobie też radze przestać używać gumek w sytuacjach o jakich pomyslalaś bo to dość mocno utrudnia zafasolkowanie :P
    gumki odstawiłam już dawno :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna ja kupiłam kuchnię z Bodzia... I też nie wrócę tam już.... Nadźwigałam się jak dziki osioł bo małż się spóźnił a kierowca stał na samochodzie i patrzył jak stękam... W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem. Ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości mógłby pomóc...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    ja mam dokladnie ten: http://alejka.pl/odkurzacz-reczny-rapido-zb403.html
    i jest słaby, gadzecik :P

a co do tych jezdzacych po podlodze, to sa bardzo awaryjne, tu sie baza przeinstaluje, baterie padna, tu cos odkurzacz wciagnie, blleeee
    moja kuzynka go ma i niby jest zadowolona, ale uzywa tez tradycyjnego odkurzacza, moja ciocia tez nabyla to cudo ale u niej spelnia funkcje "poprostu bądź" bo i tak odkurza normalnym odkurzaczem :P
    O tych jeżdżących też slyszałam złe opinie... Że nie wciągają wszystkiego, sierść podobno przesuwają tylko po podłodze :)
    A ten Twój to taki malutki :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo szlone widze ze idzie alka o 2200 str :P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Arienna ja kupiłam kuchnię z Bodzia... I też nie wrócę tam już.... Nadźwigałam się jak dziki osioł bo małż się spóźnił a kierowca stał na samochodzie i patrzył jak stękam... W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem. Ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości mógłby pomóc...
    dokładnie, ale cóż bywa, mam nauczkę, kupować tylko tam gdzie dostarczają do samego mieszkania

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ooo szlone widze ze idzie alka o 2200 str :P
    e tam.... ja ma na koncie 2000 i co :P i nic :P

Ania_84 lubi tę wiadomość

ewebii4.png
‹‹ 2160 2161 2162 2163 2164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ