My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry,
u mnie nawet nieśmiało słoneczny.
kurcze to ja tez źle mierze sobie, bo tylko jednym paluchem gmeram ale w sumie dziś zobacze dwoma....
z tym odkurzaczem przypomiała mi sie sytuacja moich znajomych którzy sobie taki kupili...,mieli psa...poszli gdzieś i włączyli sobie ten odkurzacz ( dywanów nie mieli - podłoga drewniana). ten odkurzacz tak sobie jeździ raz za razem dość dokładnie po podłodze...niestety pies się zesrał..na rzadko/....iiii ten super duper odkurzacz pięknie wtarł tą kupę w podłogę...jak wrócili,wiadomo smród że hej...podłoga do wymiany..Lena83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Maniek
-
ja śluzu lepkiego, rozciągliwego w tym roku nie miałam wcale.. wcześniej nie gmerałam w środku, tylko to co "wypłynęło" na majty/wkładkę.. za to u mnie był śluz wodnisty i kremowy.. a właśnie miałam powiedzieć, że w cyklu w którym zaszłam..mąż postanowił przed seksem nie uskuteczniać seksu oralnego;/ bo wyczytał, że ślina zabija plemniki
nie wiem ile w tym prawdy, ale tak było..
ja to kiedyś myślałam o tym odkurzaczu, to jego się włącza np. wychodząc do pracy i on odkurza sam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:06
zgredka lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Jaką im pies niespodzianke zrobił !!!!!!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Anuska, dywanow nie mam, ale uzywalam go np. do odkurzenia lóżka, nie dawal rady. Pojechalam do sklepu, kupilam normalny Zelmer, z turboszczotka (na siersc),filtr HEPA, jest lekki i cichy. Zaplacilam 399 zł a 50 zł oddali mi po tygodniu
btw. codziennie odkurzam cale mieszkanie, czasami po 2 razy.
te bezprzewodowe odkurzacze to wlasnie takie gadzety, nic wiecejAnuśka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Choco padłam z tą gumą wiecie to jakies skrzywienie ale juz rozumiem w samochodzie
Tobie też radze przestać używać gumek w sytuacjach o jakich pomyslalaś bo to dość mocno utrudnia zafasolkowanie
Czarnula87, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
hej, hej , hej, czy mowimy o odkurzaczu ktory sam zasuwa po podlodze np. Rumba, Samba czy jakkolwiek on sie nazywa (dostaja go uczestniczki PPD) czy o odkurzaczu ktory jest reczny, tez stoi w bazie, jest taki podluzny z dluga raczka???
-
dziołchy ale masakra, jednak wracam do zdania pod tytułem, NIC NIE KUPIĘ W BODZIO......... przywieźli wreszcie kanapę, mieli przywieźć w zeszłym tygodniu ale zadzwonili jak byliśmy u moich rodziców 120 km od nas : za dwie godziny będzie kierowcą ....
na moja prośbę przesunęłam na ten tydzień, wczoraj znów dzwoni, jak byłam u lekarza z tekstem: kierowca właśnie do pani jedzie... no masakra.... dziś wreszcie przywiózł, umówiony był na 13 o 8mej dzwoni gość że kierowca będzie jednak o 10
przyjechał przed chwila i jak go poprosiłam żeby poczekał 5 minut bo teść już idzie to on do mnie z pretensjami: tak miałem być o 10 a pani jeszcze nie gotowa, co pani sobie wyobraża, już 5 razy byliśmy u pani z tą kanapą a pani nigdy nie ma, po za tym nie mam po co czekać bo musicie sobie i tak sami wnieść to bo ja nie mam takiego obowiązku .... i pojechał..... wiem że nie musi wnosić już to przerabiałam, ale liczyłam że pomoże.... wnieśliśmy z teściem sami tę kanapę.... pot mi leci po dupie, i do tej pory jest mi niedobrze z wysiłku
a ja się pytam jakim cudem 5 razy byli u mnie no ku`wa mać... nie dość że się z nimi umówić nie da na wtedy kiedy mi to pasuje, kierowca jeździ do 15 a przecież większość ludzi kuna pracuje do 15 i jak niby ma być w południe w domu, to jeszcze dostałam zjeba..........Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:17
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:
ja to kiedyś myślałam o tym odkurzaczu, to jego się włącza np. wychodząc do pracy i on odkurza sam..
Myślę o takim :
http://www.pytanieomieszkanie.pl/agd/p-r-m-a-2889-zelmer_wprowadza_odkurzacz_pionowy_2_w_1/odkurzacze -
nick nieaktualny
-
ja mam dokladnie ten: http://alejka.pl/odkurzacz-reczny-rapido-zb403.html
i jest słaby, gadzecik
a co do tych jezdzacych po podlodze, to sa bardzo awaryjne, tu sie baza przeinstaluje, baterie padna, tu cos odkurzacz wciagnie, blleeee
moja kuzynka go ma i niby jest zadowolona, ale uzywa tez tradycyjnego odkurzacza, moja ciocia tez nabyla to cudo ale u niej spelnia funkcje "poprostu bądź" bo i tak odkurza normalnym odkurzaczemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:27
-
choco wrote:Biedra przecież ja chce w ciążę zajść, w dodatku w drodze do pracy to tylko w samochodzie mogę łapać gumę
Tobie też radze przestać używać gumek w sytuacjach o jakich pomyslalaś bo to dość mocno utrudnia zafasolkowanie
-
Arienna ja kupiłam kuchnię z Bodzia... I też nie wrócę tam już.... Nadźwigałam się jak dziki osioł bo małż się spóźnił a kierowca stał na samochodzie i patrzył jak stękam... W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem. Ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości mógłby pomóc...
-
LaRa wrote:ja mam dokladnie ten: http://alejka.pl/odkurzacz-reczny-rapido-zb403.html
i jest słaby, gadzecik
a co do tych jezdzacych po podlodze, to sa bardzo awaryjne, tu sie baza przeinstaluje, baterie padna, tu cos odkurzacz wciagnie, blleeee
moja kuzynka go ma i niby jest zadowolona, ale uzywa tez tradycyjnego odkurzacza, moja ciocia tez nabyla to cudo ale u niej spelnia funkcje "poprostu bądź" bo i tak odkurza normalnym odkurzaczem
A ten Twój to taki malutki -
Anuśka wrote:Arienna ja kupiłam kuchnię z Bodzia... I też nie wrócę tam już.... Nadźwigałam się jak dziki osioł bo małż się spóźnił a kierowca stał na samochodzie i patrzył jak stękam... W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem. Ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości mógłby pomóc...
Anuśka lubi tę wiadomość