My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania normalnie porażka z tym czekaniem na wizyty, ja żeby iść do endo na NFZ musiałabym czekać 4 miesiące, nie ma szans normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:45
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:Hejka dziewczynki miłego dnia życzę idę właśnie sobie kawę zaparzyć
A co do Bodzio to ja jestem zadowolona, wiadomo kierowca nie wnosi bo mu za to nie płacą to dlaczego ma coś robić za darmo, a u nich zawsze umawiam się w sklepie już na konkretny dzień jaki mi pasuje i godzinę konkretną i jest git, może to zależy też od konkretnego salonu, nie wiem, ale ja jestem zadowolonaszybko i na konkretne godziny, a jak zamawialiśmy w BRW to masakra 3 tygodnie czekasz na dostawę później na kierowcę nie wiadomo ile i jeszcze przywieźli nie to co trzeba. Moim zdaniem wszytko zależy od ludzi
U nas dzisiaj słoneczko ale zimnica niezła -
Czarnula87 wrote:Ja chciałam się umówić na nfz do endokrynologa. To było jakoś na koniec tamtego roku. Zaśpiewali mi termin na 2016 żeby mnie dopiero wpisać na liste oczekujących
3 lata!!
-
justta wrote:Ania normalnie porażka z tym czekaniem na wizyty, ja żeby iść do endo na NFZ musiałabym czekać 4 miesiące, nie ma szans normalnie
a 400 zl nie chce mi sie wydawac na rezonans ;/
a juz chce miec go za soba..ostatnimialam w 2012 roku .. terazmam prowotorzyc bo ostatnio boli mnie glowa.. a przy padaczce jednak trzeba sprawdzac czy nie jest to efekt lekow ;/
lekarz coprawda obstawia ze to od kregoslupa ..bo fktycznie po tej stronie co mnie boli kregoslup boli i glowa zazwyczaj jak posiedze dlugo przed kompem ale kazal sprawdzic bo od malego mam taka mini torbielke 2 mm i kazal spr czy nie rosnie .. choc od n lat nie rosla wiec raczje nie
ae ja oczywisie z moim panikarstwem to sie stresuje ;/ -
Czarnula87 wrote:Ja chciałam się umówić na nfz do endokrynologa. To było jakoś na koniec tamtego roku. Zaśpiewali mi termin na 2016 żeby mnie dopiero wpisać na liste oczekujących
3 lata!!
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Malenqa a ja zastanawiam się nad takim rożkiem
http://allegro.pl/wielofunkcyjny-rozek-becik-kocyk-minky-sowy-zygzak-i4575585869.html?source=mlt
wiesz ale ja się zastanawiałam, czy się nie "włochani" ta strona z wypustkami, ta minky....bo bobas głową kręci, a nie chciałabym zbierać z buźki małej kłaczków....
ale ogólnie jest śliczny, taki na wyjścia:)
-
Biedroneczko to starsznie dlugo ja jak pracowalam w okulistyce i mielisy operacje zacmy to max bylo 1,5 roku
-
Anuśka wrote:Arienna ja kupiłam kuchnię z Bodzia... I też nie wrócę tam już.... Nadźwigałam się jak dziki osioł bo małż się spóźnił a kierowca stał na samochodzie i patrzył jak stękam... W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem. Ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości mógłby pomóc...
a ja to akurat rozumiem. On wiecej pieniedzy za ta pomoc nei dostanie a takich ludzi ktorym sie pomoc w dzwiganiu przyda ma codziennie pewnei kilku. Kregoslup, w ogole plecy i cialo to rzecz swieta i bardzo delikatna. Gdyby on tak kazdemu pomagal codziennie dzwigac to szybko mialby problemy. Dla ludzi kupujacych meble to jest najczesciej jednorazowy, nieczesty wysilek. Natomiast on musialby pomagac regularnie. On poprostu dba o swoje zdrowie i uwazam ze dobrze robi. Jeszcze jakby mu ktos za to placil wiecej albo dodatkowo...Juz pomine nawet to, ze jesli nei ma w kontrakcie tego dziwgania to jesli by mu plecy kiedys po latach pracy wysiadly to nie dostalby grosza z ubezpieczenia bo ono by tego nie obejmowalo.Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj maz by wam powiedzial jedno .. omijac Bodzia z daleka
powiedzial ze jak skladal meble z Bodzia przez dlugi czas i innych firm to po porstu porazka.. plyty za rok/ dwa lata puchna jak cholera..Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
OLga na 2015 rok.. no co ty gadasz.. ;/ ja pierdziele .. wiecieco stwierdzam ze lepiej isc prwatnie choc wiadomo to kosztuje ;/
-
nick nieaktualny
-
Mój tata jak miał mieć operacje na biodra to była kolejka 2 lata, a pozniej na drugie znowu 2 lata, a już chodzić nie dał rady tak jedno go bolało.
A mąż na operacje żołądka ma kolejkę tylko 6 miesięcy.
Hehe właśnie hejnał u mnie grają, a szefowa pisała smsa ze będzie 9.40. Chyba też gumę złapała, tylko ona na autopiętachCzarnula87 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:OLga na 2015 rok.. no co ty gadasz.. ;/ ja pierdziele .. wiecieco stwierdzam ze lepiej isc prwatnie choc wiadomo to kosztuje ;/
i coś czuję że zaczniemy kaskę odkłądac i prywatnie zacznę z michałem do logopedy chodzić, bo on łądnie już gada, chętnie powtarza slowa nawet sylabizując ale ma problem z tym że wypycha język do przodu ciągle -
nick nieaktualnychoco wrote:Mój tata jak miał mieć operacje na biodra to była kolejka 2 lata, a pozniej na drugie znowu 2 lata, a już chodzić nie dał rady tak jedno go bolało.
A mąż na operacje żołądka ma kolejkę tylko 6 miesięcy.
Hehe właśnie hejnał u mnie grają, a szefowa pisała smsa ze będzie 9.40. Chyba też gumę złapała, tylko ona na autopiętach
moze obcas jej poszedł a nie miała mentosa?pamiętacie tę reklamę?
https://www.youtube.com/watch?v=yB_qBa6fLxo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 12:03
-
PsotkaKotka wrote:a ja to akurat rozumiem. On wiecej pieniedzy za ta pomoc nei dostanie a takich ludzi ktorym sie pomoc w dzwiganiu przyda ma codziennie pewnei kilku. Kregoslup, w ogole plecy i cialo to rzecz swieta i bardzo delikatna. Gdyby on tak kazdemu pomagal codziennie dzwigac to szybko mialby problemy. Dla ludzi kupujacych meble to jest najczesciej jednorazowy, nieczesty wysilek. Natomiast on musialby pomagac regularnie. On poprostu dba o swoje zdrowie i uwazam ze dobrze robi. Jeszcze jakby mu ktos za to placil wiecej albo dodatkowo...Juz pomine nawet to, ze jesli nei ma w kontrakcie tego dziwgania to jesli by mu plecy kiedys po latach pracy wysiadly to nie dostalby grosza z ubezpieczenia bo ono by tego nie obejmowalo.