My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:oooo ja też chce wszystko w sowy, ale póki co zastanawiam się jak ja moją wymarzoną (z lat dzieciństwa) sypialnie przerobię na pokój dla dziecka... ;/
a ja nie w sowy hehehehe -
nick nieaktualnyMalenq wrote:no i ja tak sprawdzałam, jakoś samoistnie, ale podświadomie, może też gdzieś kiedyś o tym czytałam, ale dwoma paluchami jak nic hehehhe...tylko co z tego jak prawie nigdy nie miałam rozciągliwego
o widzisz czyli dobrze czytałamj też nie miałam nigdy rozciągliwego, dopiero w tym cyklu przy dongu mega rozciągliwy
-
Anuśka a Ty naprawde juz po owu?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyzgredka wrote:Biedro: (i tu powinien pojawić się skaczący klaszczący ludek, z cyklu takich emotek, co CZarnula podsyła nam pod wykresy, ale ja nie umiem...)
tak tak - sb to będzie 13-sty dzień idealniebędę trzymać kciuki
taki??Krokodylica, Malenq, Lena83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:Anuska, moj mezus to rzadko robi cos do jedzenia. ma pare popisowych dan i koniec. super wychodza mu np. steki wolowe z zapiekanymi ziemniakami i dodatkami czy taco
za to tesc gotuje rewelacyjnie!!! uwielbiam do nich na obiady chodzic.
Biedroneczko, mnie juz dluzej meczy niz 7 tyg.w poprzednich ciazach tez sie dlgo meczylam, ale duuuzo pozniej sie zaczelo....ehhh dam rady oby tylko z gorszkiem wszystko bylo ok.
ciesze sie, ze plamienia nie ma..teraz czekam az skurcze ustapia i bedzie super
Krokodylku, a jak Ty sie czujesz. mam nadz.,ze jest lepiej?
Tamka a Ty gdzie sie podziewasz? jeszcze sie urlopujecie?
Beszka cieszę się że u Ciebie wszystko ok, zdjęcie super i rozczulające.
Ja się jakoś trzymam, staram się dużo pić i jeść pożywnie, ale to nie łatwe bo ciągle mnie naciąga. Najgorzej że od wymiotów coś musiałam sobie naciągnąć, coś mnie cholernie boli od tygodnia, tak jak by jakiś mięsień albo nie wiem co, przy każdym ruchu mnie boli, a w tym miejscu zawsze czuję skurcze przy wymiotach więc pewnie za dużo sobie popracowało i teraz boli. No ale cóż, jak powiedział lekarz "takie geny".
Trzymam kciuki za wszystkie owulantki a za ciężarówki aby badania wyszły dobrze.Lamama lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Beszka cieszę się że u Ciebie wszystko ok, zdjęcie super i rozczulające.
Ja się jakoś trzymam, staram się dużo pić i jeść pożywnie, ale to nie łatwe bo ciągle mnie naciąga. Najgorzej że od wymiotów coś musiałam sobie naciągnąć, coś mnie cholernie boli od tygodnia, tak jak by jakiś mięsień albo nie wiem co, przy każdym ruchu mnie boli, a w tym miejscu zawsze czuję skurcze przy wymiotach więc pewnie za dużo sobie popracowało i teraz boli. No ale cóż, jak powiedział lekarz "takie geny".
Trzymam kciuki za wszystkie owulantki a za ciężarówki aby badania wyszły dobrze.
Przepraszam... Wiem że mdłości to Ty byś chciała mieć, zamiast ciągłego wymiotowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:31
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykolejne pytanie do doświadczonych mam:
a jakiej wielkości pieluchy tetrowe/flanelowe/czy bambusowe powinnam kupić, bo cholera na allegro są różne wielkości, a ja nie wiem o co kaman?????
i tak są: 70x80, 40x70 itp.
mam kupować największe????
Kroko buziaki, jesteś dzielna, jeszcze troszkę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja pierdzielę Kroko, chyba dużo nagrzeszyłaś w poprzednim życiu że cię tak trzyma ;/ Coś niesamowitego...
Olga: fajny masz w tym mc wykres, o ile pamiętam zawsze miałaś płaskie a teraz owulkę będzie dobrze widaćDonga-dong działa
Ja mam najprostszy patent na oglądanie śluzu: noszę czarne gacie
Jak to bywa z dołkami, przychodzą po nich górki, więc mam dziś z lekka ADHD i staram się to twórczo wykorzystać. Wczoraj byliśmy u znajomych, którzy mają dwoje chłopców: 2latka i noworodka. Kurde ale fajne chłopaki... też chcę!Anuśka, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
czarnulka I LOVE YOU! Uwielbiam Cię! Idź czytać, bo mądrze tu piszesz
Właśnie sprawdziłam i normalnie poczułam tę szyjkę pomiędzy palcami, kurde co prawda bozia mnie obdarzyał krótkimi palcami ale udało się!!!!!!!!!!!!!
Mam śluz glutowaty, i kremowy w kolorze....no i jak to niby mam zaznaczyć he? Hahhahah
Ale super, że tu trafiłam. Tyle lat sprawdzam jedynym fakjulcem i zawsze jakiś dziwny ten śluz a tu niespodzianka.
Buźka dla Ciebie i wielkie dzięki!
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny