X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym chciał chuste :) teraz :)
    wiecie co chyba głupia jestem leci jakas smęta w radiu po włosku w dodatku a ja mam łzyw w oczach :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Dziewczyny a jak jutro mi tempka pójdzie w górę a dzisijaj już np. zaniknie płodny śluz to znaczy że owulka kiedy?? dzisiaj?? czy że wczoraj??
    Jak jutro skoczy to owulka dzisiaj i patrząc na serduszka to większe szanse na dziewczynkę :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ocho to se wykrakałam ze mi nic nie jest zaczyna bolec mnie bbrzuch i jak blan mi sie robi jakby go ktos napompował

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jak jutro skoczy to owulka dzisiaj i patrząc na serduszka to większe szanse na dziewczynkę :)

Czyli po myśli męża :D Ja nie muszę zafasolkować, dla mnie najważniejsze żeby w końcu owulacje były :]

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ja bym chciał chuste :) teraz :)
    wiecie co chyba głupia jestem leci jakas smęta w radiu po włosku w dodatku a ja mam łzyw w oczach :(
    Biedra... Ja też chcę chustę i rożek w sowy i poduchę do spania dla ciężarówek w kształcie C :( I takie maleńkie skarpeteczki i milion pięćset rzeczy dla mojego groszka :) Ehhhh..... Popłakusiamy sobie razem :)

Lena83, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Czyli po myśli męża :D Ja nie muszę zafasolkować, dla mnie najważniejsze żeby w końcu owulacje były :]
    Jak nie musisz? No dobra, chcesz :)

Wysłany: 25 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja miałam c ale takie mniejsze do karmienia ale spałam z nim tez :)

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałam taki czas jak zaczęliśmy sie starać ze siedziałam na Allegro albo na hali sprzedaży w mojej korpo na dziale dla dzieci ...
    I uwierzcie miałam juz wszystkie zakupy zaplanowane ...

Kilka koleżanek zaciążyła przez ten czas a ja czekam i czekam ...
    Wiem ze niektore z Was czekają dluzej - przy Was uczę sie cierpliwiść ..

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lassssskkiiiii a w jaki sposób sprawdzacie śluz? :D bo ja jak się okazuje wcześniej jak sprawdzałam to robiłam to źle :]

Wysłany: 25 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na papierze albo jak sprawdzam szyje to widze wczoraj np miałam pełno biłego sluzu hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak to jak wkładam palucha najgłębiej jak sie da i patrze jak krowa w malowane wrota na kolor i czy sie ciągnie czy nie :P

A Ty jak?

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 25 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie miałam pisac kurcze wiecie co zrobio mi sie ciasno tam :P jak zaczynałam z szyja to luz w sprawdzaniu a teraz kurde jakoś ciężko wejść :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz ten płodny zazwyczaj będzie - WEWNĄTRZ i tam delikatnie, aczkolwiek głęboko trzeba "pogmerać".....hehehe

a ja chusty nie chcę..:P

Lena83, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Wysłany: 25 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym teraz to sluz mi chlusta a majtki tzn musze wkłądke nosic bo tyle go czasem wypływa

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    własnie miałam pisac kurcze wiecie co zrobio mi sie ciasno tam :P jak zaczynałam z szyja to luz w sprawdzaniu a teraz kurde jakoś ciężko wejść :P
    TY masz zakaz gmerania tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powinno się sprawdzać jednym paluchem!! bo wtedy zgarnia się śluz ze ścianek a nie ten właściwy :D powinno się wsadzić dwa paluchy złączone jak najdalej się może i jak się wyjmie i je rozłozy to ten śluz pomiedzy nimi to jest śluz syzjkowy własnie :]

sama o tym nie wiedziałam :D gdzies to wyczytałam ze tak powinno się robić i tak w tym cyklu sprawdzam :]

• zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo ja też chce wszystko w sowy, ale póki co zastanawiam się jak ja moją wymarzoną (z lat dzieciństwa) sypialnie przerobię na pokój dla dziecka... ;/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Lassssskkiiiii a w jaki sposób sprawdzacie śluz? :D bo ja jak się okazuje wcześniej jak sprawdzałam to robiłam to źle :]
    Masz jakąś super metodę? Ja zawsze paluchem grzebaluchem zaglądałam do środka ale teraz nie musiałam bo wylewało się na zewnątrz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Nie powinno się sprawdzać jednym paluchem!! bo wtedy zgarnia się śluz ze ścianek a nie ten właściwy :D powinno się wsadzić dwa paluchy złączone jak najdalej się może i jak się wyjmie i je rozłozy to ten śluz pomiedzy nimi to jest śluz syzjkowy własnie :]

sama o tym nie wiedziałam :D gdzies to wyczytałam ze tak powinno się robić i tak w tym cyklu sprawdzam :]

no i ja tak sprawdzałam, jakoś samoistnie, ale podświadomie, może też gdzieś kiedyś o tym czytałam, ale dwoma paluchami jak nic hehehhe...tylko co z tego jak prawie nigdy nie miałam rozciągliwego

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:

o.O o.O o.O Aż spróbuję.... To ja też robiłam to źle :)

‹‹ 2157 2158 2159 2160 2161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ