My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny a jak jutro mi tempka pójdzie w górę a dzisijaj już np. zaniknie płodny śluz to znaczy że owulka kiedy?? dzisiaj?? czy że wczoraj??
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:ja bym chciał chuste
teraz
wiecie co chyba głupia jestem leci jakas smęta w radiu po włosku w dodatku a ja mam łzyw w oczachI takie maleńkie skarpeteczki i milion pięćset rzeczy dla mojego groszka
Ehhhh..... Popłakusiamy sobie razem
Lena83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny miałam taki czas jak zaczęliśmy sie starać ze siedziałam na Allegro albo na hali sprzedaży w mojej korpo na dziale dla dzieci ...
I uwierzcie miałam juz wszystkie zakupy zaplanowane ...
Kilka koleżanek zaciążyła przez ten czas a ja czekam i czekam ...
Wiem ze niektore z Was czekają dluzej - przy Was uczę sie cierpliwiść ..
Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
No jak to jak wkładam palucha najgłębiej jak sie da i patrze jak krowa w malowane wrota na kolor i czy sie ciągnie czy nie
A Ty jak?Czarnula87 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:własnie miałam pisac kurcze wiecie co zrobio mi sie ciasno tam
jak zaczynałam z szyja to luz w sprawdzaniu a teraz kurde jakoś ciężko wejść
-
nick nieaktualnyNie powinno się sprawdzać jednym paluchem!! bo wtedy zgarnia się śluz ze ścianek a nie ten właściwy
powinno się wsadzić dwa paluchy złączone jak najdalej się może i jak się wyjmie i je rozłozy to ten śluz pomiedzy nimi to jest śluz syzjkowy własnie :]
sama o tym nie wiedziałamgdzies to wyczytałam ze tak powinno się robić i tak w tym cyklu sprawdzam :]
-
Czarnula87 wrote:Lassssskkiiiii a w jaki sposób sprawdzacie śluz?
bo ja jak się okazuje wcześniej jak sprawdzałam to robiłam to źle :]
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Nie powinno się sprawdzać jednym paluchem!! bo wtedy zgarnia się śluz ze ścianek a nie ten właściwy
powinno się wsadzić dwa paluchy złączone jak najdalej się może i jak się wyjmie i je rozłozy to ten śluz pomiedzy nimi to jest śluz syzjkowy własnie :]
sama o tym nie wiedziałamgdzies to wyczytałam ze tak powinno się robić i tak w tym cyklu sprawdzam :]
no i ja tak sprawdzałam, jakoś samoistnie, ale podświadomie, może też gdzieś kiedyś o tym czytałam, ale dwoma paluchami jak nic hehehhe...tylko co z tego jak prawie nigdy nie miałam rozciągliwegoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Nie powinno się sprawdzać jednym paluchem!! bo wtedy zgarnia się śluz ze ścianek a nie ten właściwy
Aż spróbuję.... To ja też robiłam to źle