My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki serdeczne, dziewczyny. Jak się nie uda w tym cyklu, to sobie zamówię, bo wygląda na to, że DONG robi za Castagnusa i wiesiołka, więc nawet 40zł nie wychodzi drogo (Castagnus 22złx2 - bo tyle zużywam m-c i wiesiołek 26zł). Do tego kontynuacja z czerwonym winem (Acard już odstawiłam, przeraził mnie), Omegą i może jakimiś witaminami B no i powinno być git.
Anuśka - a Ty przypadkiem nie usiadłaś na jakiejś zeżutej gumie owocowej? Dzieciaki ją czasem przyklejają na ławkach. Nie, no żartuję sobie. Feromony, Kochana, feromony
. Może i Twojego Małżonka trochę otrzeźwiły wczoraj, że nie zapomniał co do niego należy
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Anuśka - a Ty przypadkiem nie usiadłaś na jakiejś zeżutej gumie owocowej? Dzieciaki ją czasem przyklejają na ławkach
.
marnut, Biedroneczka83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Biedronko, ja rowniez bym juz tempki w sobote nie mierzyla...a test zrobila
Czarnula, super ze spadek u Ciebie
Katja, ciesze sie, ze sie po Twojej mysli ulozylo.
U mnie plamienie ustaloufff za to problem z sikaniem sie pojawil znowu - nie moge sie wysikac
macica uciska na pecherz. i mdlosci mam okropne...prawie jak na poczatku, bleee juz chyba musze sie do nich przyzwyczaic, bo watpie ze kiedykolwiek w tej ciazy odejda, tzn. odchodza na pare dni i potem wracaja silniejsze niz wczesniej
dzis chlopcy ze mna w domu. w przedszkolu znow grypa zoladkowa!!! a dzis moja mama przyjedza, wiec nawet na reke by byli w domku, bo R. nie zdarzyl by ich odebrac. ja po mamcie, wiec dzis synkowie z tatusiem obiadek robiazobaczymy co wymysla moje chlopaki
Anuśka, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Beszka bardzo się cieszę że nie ma już plamienia... I niech już nie wraca paskudne...
No mężczyźni są podobno lepszymi kucharzami niż kobiety więc pewnie będzie coś smacznego na obiadek
Arienna muszę sprawdzić czy nie mam dziury w spodniach na pupieArienna, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek
Olga u ciebie w dol u mnie do gory
Katja jesli ty sie cieszysz to i ja sue ciesze z takiego obrotu
Biedroneczo, Lenko, wy chyba najszybciej testujecu trzymam kciukiy
Mnie wcziraj taki bol glowy dopadl ze szok ale czuje ze to znowu od kregoslupa
Albo migrena
Dzwoniłam o rezonans yyy termin na 15 marca :-oKatjaa lubi tę wiadomość