My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:wiecie co bajka na hbo się zaczęła - chyba pooglądam i idę spać....hehehehe
kolorowychdo jutra:)
No i oczywiście się poryczalam na baji.
Bałwan był the bestMalenq, Blondik lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Dzieeeeeeeeeeeń doberek od samego ranka chciałam wyslac trochę slonca dla potrzebujących bo ostatnio cos marudzicie ze go nie macie a u mnie jest ale niestety i tu zaczelo padac wiec pewnie tak już zostanie zycze dziś samych dobrych wiadomości cmok cmok dla wszystkich
Anuśka lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Ja też się witam z rana
Dziś szczęśliwsza nieco, bo się z małżem wreszcie spotkaliśmy w nocy
Teraz mam zagwozdkę bo skok tempki o min. 0,2 stopnia był ale na owulkę za wcześnie i nie wiem czy przestać brać Donga
Jakieś hormony mi chyba buzują bo mam mdłości z rana bleeeee....
Marnut ten śluz to na 100% od Donga bo w życiu nie miałam tak ładnego i w takich ilościach -
nick nieaktualny
-
i ja się witam znad miski owsianki - ale jakoś mi nie podchodzi..
mąż mnie z rana nieco "zbałamucił" na małe co nieco..
aaa zapomniałam Wam napisać, wczoraj byłam na siłce i robiłam tabatę, składającą się głównie z 6 ćwiczeń i dzis nie mogę chodzić - zakwasy mam okropne! co robi jednak 3 m-ce bez ćwiczeń na siłce, bo jazdę na rowerze czy szybkie marsze to takie "lelum polelum" dla mnie i nigdy nic nie czujęa teraz - czuję, że żyję i podoba mi się to! masochistka ze mnie
Katja - uparcie trzymam kciuki:)
Anuśka - jak masz wątliwości, to nadal bierz..
zabiła mnie pozycja "na żabę" nie znalam, ale podbiorę
miłego dnia.. u nas.. ponuro..bleeAnuśka, zgredka, beszka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Hej Kochane :*
U mnie tempka ostrooo w dół, test negatywny więc jutro @...i super cieszę się z tego
I to już drugi raz
Chyba fajnie wyszło, że @ przyjdzie bo mieć dziecko z kimś kogo się nienawidzi to chyba ciężka sprawa...Katjaa lubi tę wiadomość
-
Johnam wrote:Dzieeeeeeeeeeeń doberek od samego ranka chciałam wyslac trochę slonca dla potrzebujących bo ostatnio cos marudzicie ze go nie macie a u mnie jest ale niestety i tu zaczelo padac wiec pewnie tak już zostanie zycze dziś samych dobrych wiadomości cmok cmok dla wszystkich
Johnam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień bry bry:)
U mnie pochmurno i chyba będzie padać
Choco heheheheh bałwanek był the best, szczególnie z "utęsknienia" do ciepełka heheheheh.......nawet mój małż się dosiadł do oglądania:)
Groszku no, no, no co ja czytam CUKIERECZKU:) cieszę się, a że mężczyźni czują "nosem" naszą owulkę to fakt niezaprzeczalny:)
Biedra bidulko, ja ciążę też apapem zaczęłam"
Katjazatem czekamy na @
Miłego dnia:)
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Biedrona a dlaczego Ty nie mierzysz? Że niby nakręcasz sie na ciaze jak temp bedzie wysoka?
U mnie slonce.
Anuśka jak Twoja 11-latka wstaje do szkoły bo ja chyba moja zaczne budzić wiadrem wody?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Katjaa wrote:Anuska powiem Ci ze sie cieszę.. byłam przygotowana psychicznie na obie opcje więc zawodu nie ma żadnego
marnut, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrrryyy
A u mnie spadek!!!!! Ale mi się gęba cieszytym bardziej, że śluz miałam wczoraj taki rozciągliwy i tak dużo jak nigdy. A po
to tak mnie jajnik zaczął nasuwać, że czułam aż w szyjce a potem cisza
teraz pozostało się modlić o odbicie jutro w górę.
Szkoda tylko, że mąż w pracy i zobaczymy się dopiero jutro