X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

A wracajac do tego jak robicie fotki. To czyli co? Dziecko wkladacie do donicy a na zdjeciu podstawiacie filizanke tak?

nie no wkładamy do doniczki w kształcie filiżanki, można takie kupić w marketach ogrodniczych za 35zł...no co Wy:) Łatwiej wsadzić dziecko od razu w coś fajnego niż póżniej kombinować w PS

dajemy radę z tym "wyżyciem" z fotografii;) nasza firma jest duża;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 21:13

Krokodylica lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    nie no wkładamy to doniczki w kształcie filiżanki, można takie kupić w marketach ogrodniczych za 35zł...no co Wy:) Łatwiej wsadzić dziecko od razu w coś fajnego niż póżniej kombinować w PS

Sorry ale prawie posikalam sie ze śmiechu ....

Dziecko w doniczce trzymac ...

Przeciez to pod opiekę społeczna podchodzi ...

Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Z powodu zapasu testów zrobiłam też test przed chwilą... NEGATYW jak ta lala... czekam już na @ Dziewuszki :)
    Ale Ty ciśnienie podnosisz... No no kobietko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka priva ic wysłałam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra spadam po dprysznic, pościelił łóżęczko bo mężu synka już kładzie spac i czas będzie na nas i <3 w jakimś ciekawym stylu znowu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh..a ja tak patrzę na Małża co wrócił wykończony z pracy i jeszcze te nasze dwa diabły go dobiły...i chyba nie będę go ciągnąć do łóżka, czekałaby mnie dzisiaj wyłącznie pozycja "na żabę" :/.

Anuśka, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut a prosze uświadom mnie co to za pozycja "na żabę"

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ech Johnam, ja sie spinam jak moge i nie idzie ;/
    nie wiem o co chodzi ale chyba zalozymy z mezem gabinet psychoterapii. Od tygodnia dzwonia i pisza rozni znajomi z najrozniejszymi problemami. a tu sie samochod zepsul, a tu z pracy wylali, a tu szef zly, a tu mama chora. I tylko my nie mamy komu wyzalic...

a od czego masz nas nam możesz wszystko powiedzieć i się wyżalić

Nieukowa lubi tę wiadomość

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Marnut a prosze uświadom mnie co to za pozycja "na żabę"

Ona leży, jemu leży, ona rechocze...

Anuśka, Johnam, Czarnula87, beszka, Katjaa, Nieukowa, choco, konwalianka, Malenq, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ze mną coś dziwnego się dzieje... Panowie w galerii chcieli się potłuc o to który ma mi drzwi przytrzymać, jeden w sklepie chodził za mną jak piesek i pokazywał najlepsze ceny w sklepie (mam dzięki niemu 3 sukienki i spodnie w fantastycznej cenie) a jak moi chłopcy wrócili do domu to dowiedziałam się ze super wyglądam i pachnę jak paczka cukierków :) Może jednak owulację będę miała wreszcie :) Ale dziwnie się poczułam jak mi dziecko moje (17lat) powiedziało, że pachnę jak słodka guma do żucia :)

Czarnula87, Johnam, beszka, Blondik, Nieukowa, Kropka_1, konwalianka, Malenq, MANIEK, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ona leży, jemu leży i oboje śpią... To moja ostatnio pozycja :)

marnut, Blondik lubią tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    posikalam sie nie zycze takiej pozycji zadnej bo my to musimy mieć twardychni na baczność chlpocow

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ona leży, jemu leży i oboje śpią... To moja ostatnio pozycja :)

Jakaś propozycja nazwy, Cukiereczku :D?
    Ja tu myślałam, że my będziemy razem testować, a tu ZONK - u mnie owulacja pewnie za jakieś 10 dni, a u Ciebie JUŻ!

Anuśka lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska to ty powinnaś się cieszycic ze faceci tak usługują

Anuśka lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra chciałam was nadrobić ale padam na pysk a dziś serduszkujemy mój detektor pokazuje płodne dni haha ciekawe czy się ziści wiec trochę sil zostawiam dla małża dobrej nocki kochane

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    Anuska to ty powinnaś się cieszycic ze faceci tak usługują
    No niby fajnie... Tylko ten jeden facet na którym mi zależy to jest tak padnięty, że nie ma siły na nic :(

• Johnam Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to go musisz jakos rozkrecic na pewno masz jakich chytry pomysl powodzenia

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jakaś propozycja nazwy, Cukiereczku :D?
    Ja tu myślałam, że my będziemy razem testować, a tu ZONK - u mnie owulacja pewnie za jakieś 10 dni, a u Ciebie JUŻ!
    Kurczę nie mam pojęcia jak to nazwać :) Ta owulka to zastanawiająca, bo testy są już prawie pozytywne ale chyba jak na mnie to jeszcze za wcześnie :/ Dziwadło jakieś...

• Johnam Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze z ta owulko to nigdy nie wiadomo ja to jeszcze ciemna masa jestem bo to dopiero mój 2cykl i dopiero sprawdzam jak ten mój organiz działa a po za tym to jestem po anty wiec jest w ogóle rozpierducha ze wszystkim

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kurczę nie mam pojęcia jak to nazwać :) Ta owulka to zastanawiająca, bo testy są już prawie pozytywne ale chyba jak na mnie to jeszcze za wcześnie :/ Dziwadło jakieś...

Może "na leniwca" ;)? Albo "na mamuta" - w końcu one jakoś wyginęły :D...

A czy ta wczesna owulka to nie efekt DONGA-DONGA? Przecież na to również ma działać. Chyba sobie fundnę od przyszłego cyklu ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 21:51

‹‹ 2152 2153 2154 2155 2156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ