My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:
A wracajac do tego jak robicie fotki. To czyli co? Dziecko wkladacie do donicy a na zdjeciu podstawiacie filizanke tak?
nie no wkładamy do doniczki w kształcie filiżanki, można takie kupić w marketach ogrodniczych za 35zł...no co Wy:) Łatwiej wsadzić dziecko od razu w coś fajnego niż póżniej kombinować w PS
dajemy radę z tym "wyżyciem" z fotografii;) nasza firma jest duża;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 21:13
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:nie no wkładamy to doniczki w kształcie filiżanki, można takie kupić w marketach ogrodniczych za 35zł...no co Wy:) Łatwiej wsadzić dziecko od razu w coś fajnego niż póżniej kombinować w PS
Sorry ale prawie posikalam sie ze śmiechu ....
Dziecko w doniczce trzymac ...
Przeciez to pod opiekę społeczna podchodzi ...Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marnut a prosze uświadom mnie co to za pozycja "na żabę"Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Nieukowa wrote:Ech Johnam, ja sie spinam jak moge i nie idzie ;/
nie wiem o co chodzi ale chyba zalozymy z mezem gabinet psychoterapii. Od tygodnia dzwonia i pisza rozni znajomi z najrozniejszymi problemami. a tu sie samochod zepsul, a tu z pracy wylali, a tu szef zly, a tu mama chora. I tylko my nie mamy komu wyzalic...
a od czego masz nas nam możesz wszystko powiedzieć i się wyżalićNieukowa lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualny
-
A ze mną coś dziwnego się dzieje... Panowie w galerii chcieli się potłuc o to który ma mi drzwi przytrzymać, jeden w sklepie chodził za mną jak piesek i pokazywał najlepsze ceny w sklepie (mam dzięki niemu 3 sukienki i spodnie w fantastycznej cenie) a jak moi chłopcy wrócili do domu to dowiedziałam się ze super wyglądam i pachnę jak paczka cukierków
Może jednak owulację będę miała wreszcie
Ale dziwnie się poczułam jak mi dziecko moje (17lat) powiedziało, że pachnę jak słodka guma do żucia
Czarnula87, Johnam, beszka, Blondik, Nieukowa, Kropka_1, konwalianka, Malenq, MANIEK, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ona leży, jemu leży i oboje śpią... To moja ostatnio pozycja
Jakaś propozycja nazwy, Cukiereczku?
Ja tu myślałam, że my będziemy razem testować, a tu ZONK - u mnie owulacja pewnie za jakieś 10 dni, a u Ciebie JUŻ!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
dobra chciałam was nadrobić ale padam na pysk a dziś serduszkujemy mój detektor pokazuje płodne dni haha ciekawe czy się ziści wiec trochę sil zostawiam dla małża dobrej nocki kochane*************Gang18+**************
marnut wrote:Jakaś propozycja nazwy, Cukiereczku
?
Ja tu myślałam, że my będziemy razem testować, a tu ZONK - u mnie owulacja pewnie za jakieś 10 dni, a u Ciebie JUŻ!Ta owulka to zastanawiająca, bo testy są już prawie pozytywne ale chyba jak na mnie to jeszcze za wcześnie
Dziwadło jakieś...
-
kurcze z ta owulko to nigdy nie wiadomo ja to jeszcze ciemna masa jestem bo to dopiero mój 2cykl i dopiero sprawdzam jak ten mój organiz działa a po za tym to jestem po anty wiec jest w ogóle rozpierducha ze wszystkim*************Gang18+**************
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Kurczę nie mam pojęcia jak to nazwać
Ta owulka to zastanawiająca, bo testy są już prawie pozytywne ale chyba jak na mnie to jeszcze za wcześnie
Dziwadło jakieś...
Może "na leniwca"? Albo "na mamuta" - w końcu one jakoś wyginęły
...
A czy ta wczesna owulka to nie efekt DONGA-DONGA? Przecież na to również ma działać. Chyba sobie fundnę od przyszłego cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 21:51