My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Co ten dong z Toba robiMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Czarnula87 wrote:zdrowo
całę majtki mam mokre
teraz trochę się uspokoiło
ale normalnie w życiu tak nie miałamm
dobrze że mężu zaplanował dzisiaj coś ciekawego na wieczorek we dwoje
na razie kończe kolacyjkę i popijam czerwone winko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenuś też będę o Tobie myśleć jutro
Lara to już znalazłaś o tych badaniach krwi, spoko, ja ich nie miałam.
Kobietki miłego wieczorku ja lecę pooglądać coś i do łóżeczka bo jestem padnięta paa do jutraKatjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem........ale siedzę cicho.........zaraz mężu wróci pewnie i tyle z posiedzenia neta będzie....
lenia strasznego dzisiaj dostałammiałam zrobić ciacho, ale się zmobilizować nie mogłam.....miałam skończyć jabłka to w połowie jestem dopiero....miałam włosy na olejować, ale nie chce mi się......
jakiś wirus w powietrzu - NicMiSięNieChce lata chyba.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:ja myślałam, że przez brzucho...
Biedro: nie popieram niemierzenia, ale nierobienie testów tak
bądź twarda...
Lara ja miałam o w 12 tyg dowcipne i to w 20 tyg tez bo miłam łożysko z przodu i ciezko było coś wypatrzyc przez powłoki brzuszne -
Dziekujemy za mile slowa
sliczne to malenstwo....zryczalam sie jak dziecko
cos bardzo wrazliwa w tej ciazy jestem.
Zgredko, twoj maluszek sliczny
Nena, Justa trzymma kciuki za Was jutro.
Malenq, mnie tez ten wirus juz jakis czas temu dopadl i nic nie pomaga
jutro zaczynma zelazo lykac, bleee
Katja zobaczysz za pare dni czy @ przyjdzie czy nie. najwyzej po terminie @ zatestujesz, gdyby sie nie pojawila. a ty bys chciala by @ przyszla czy nie?
po cytologi i wymazach pobolewa mnie podbrzusze i co ide do toalety, to mam nitki krwi ze sluzem na papierzedoktorka wyczyscila mnie tam ze sluzu przed pobraniem probek i sucho mi bardzo. mam nadz.,ze to bad. dzidzi nei zaszkodzilo. nigdy w zadnej ciazy nie robili mi tych badan...sorry w 2 ciazy robili ale w 27 tc aby spr. co mi sie tam saczy - wody plodowe czy sluz jakis rozwodniony.
Lekarka kazala mi tez odstawic duphaston. pow.,ze wg badan duphaston/progesteron nie ma wplywu na utrzymanie ciazy po 2 trymestrze ciazy. i fakt w pierwszej ciazy na podtrzymanie dostalam jakies inne leki....lykne to co mi zostalo do konca i odstawiam -
LaRa co do usg, to to w 12 tc w PL robili mi przez brzuch. tutaj dzisiaj dowcipnie....hmmm moze doktorka stwierdzila, ze za duzo tluszczu na moim brzuchu i nic nie zobaczy
Konwalianko, nie pamietam czy pisalam wczesniej - piekny brzusio i wierz mi, ze w porownaniu do mojego, to nie jest wcale taki duzykonwalianka lubi tę wiadomość