Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    W porwnaniu z tym jakie Ty masz atrakcje to u mnie nuuudaaaa :) Doła mam bo dzidzię by się chciało a robić nie ma komu :(
    Ciekawam jak to wyjdzie u Ciebie... No i jeśli się okaże że zaszłaś to jak się M zachowa :)
    szczerze to brzuch mnie boli na @ więc nie ma sensu testować...

• LaRa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa, mnie tez bolal :P

no i dooopa zbita z odpoczynkiem.... zelazko mnie zawołało, a jacys wredni sasiedzi robia placki ziemniaczane i mi slinka leci :P

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Matko jaka mi moj W awanturę zrobił na wieść ze nie bede brac antybiotku .....

]
    Jeśli to duomox albo coś pochodnego to weź normalnie, bez obaw. Poza tym dopóki nie nastąpi całkowite zagnieźdżenie i połączenie z Tobą maluszka tak gdzieś ok. 16 dni po to ryzyko przedostania sie do komóreczek fasoli jest prawie zerowe...wiadomo, naukowcy zawsze sobie zostawiają ułamki procent w razie czego.

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Katjaa, mnie tez bolał :P
    Ale miałaś wzdety przy tym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już zjadłam budyń z sokiem truskawkowym.....a zaraz "porody" na polsatcafe heheheheh

zgredko dorodny fasol:) fajny:)

Lena83, justta, zgredka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ale miałaś wzdety przy tym?
    mnie bolał i był wzdęty i na 100% myślałam, że @ jest tuż, tuż....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to ja lecę budyń robić ...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm nie pamietam wzdec, ale dlugo bolalo jak na @ :)
    i caly czas mialam wrazenie ze mnie krew zalewa, chodzilam co chwile do wc sprawdzic czy @ przyszla, a ta nie przyszla :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 18:04

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ojej to ja lecę budyń robić ...
    heheheheheeh tak mi dziewczyny z innego tematu narobiły ochoty, że cały dzień za mną chodził...i musiałam, musiałam zjeść.....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja se zrobie taki domowy z zółtek..

polecam - chwila roboty a pyszniejszy

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh budyń....'/
    ale ja jestem nabita risottem mmmm jak balonik

Malenq- właśnie widzę, ale już nie chcę tego oglądać, jak jestem w ciąży to nie mogę jakoś, na szczęście właśnie mój zadzwonił i jadę do niego

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 ja nie bardzo, taki domowy to tylko robię do karpatki heheheheh

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    ehh budyń....'/
    ale ja jestem nabita risottem mmmm jak balonik

Malenq- właśnie widzę, ale już nie chcę tego oglądać, jak jestem w ciąży to nie mogę jakoś, na szczęście właśnie mój zadzwonił i jadę do niego

a ja dopiero niedawno zaczęłam to oglądać, na początku ciąży też nie mogłam na to patrzeć, a teraz to tylko się "uśmiecham" pod nosem.....hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa no też tak latam do wc... A tu śluz nie @...
    Malenq od wczoraj wzdęcia mam :( i myślę że to krew się zbiera...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 18:17

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    ]
    Jeśli to duomox albo coś pochodnego to weź normalnie, bez obaw. Poza tym dopóki nie nastąpi całkowite zagnieźdżenie i połączenie z Tobą maluszka tak gdzieś ok. 16 dni po to ryzyko przedostania sie do komóreczek fasoli jest prawie zerowe...wiadomo, naukowcy zawsze sobie zostawiają ułamki procent w razie czego.

Jak ja mam fl po 11 dni od dwóch cykli więc 16dpo nie jestem w stanie z moim wcześniejszym nawet 28 dniem cyklu doczekać jak owu 14 dc :P

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIEDRONA gdzie jesteś?????

Na wrześniowych brzuchach już wszyscy co mieli do 26 testować potestowali albo odpadli.
    Twoja WCZEŚNIEJSZA kolej :P

Gdzieś jest????

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wiesz przecież, że praktycznie te same odczucia się ma na @, jak i na ciążę....
    tak czy siak czeka Cię powtórzenie testu, ewentualnie beta....;)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, sorry za obrazowosc, ale chcac sie upewnic czy idzie @, poprostu zagrzebalam, zeby sprawdzic, a tam zamiast brunatnego śluzu, piekny bialy :)
    i tak mi zostalo :)
    chyba sie dzis przepracowalam, bo plecy zaczynaja mi pekac, shit :/

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej pomału dochodze do siebie wziełam apap bo juz nie dawałam rady płakałam z bólu tak mnie ta głowa i zatoka bolała :(
    teraz dostałam jakiegos apetytu i zjadła 3 tosty :P

mam nadzieje ze jutro bede miec spokój i bede was mogła nadrobić bo mi smutno bez dnia z wami

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka nie kuś !!!!
    nie testuje wczesniej niz w soobote

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 2149 2150 2151 2152 2153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ