My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszka świetne zdjęcie też do was machamy
dobrze że wszytko ok
Malenqa ja przed chwilą zjadłam bułkę z jagodami a propo słodkiego
Jutro połówkowe już mam stresa, Nena ty pewnie też
Blondik boskie zdjęcia jak zobaczyłam tego noworodka z skórze motocyklowej i z kaskami pomyślałam o bejbiku Krokodylka, świetne pomysły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:15
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
justa bedzie dobrze
Zgredka ciotki czekaja az nam przedtawisz Fasolka
Uhhhh nasza Fiona jest obrazona bo maz przed praca byl z nia u wet obciac pazurki uuuujjj przeskrobal sobieNieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jejku, czlowiek tu haruje ze sprzatniem, a Wy drukujecie te strony jak szalone
jeszcze podłogi musze umyc i koniec na dzis, chyba ze mnie wena najdzie na segregacje butówsamo sie nie zrobi...
-
LaRa ale Ty masz czysto a ja mam syf ...
Jednak obiecalam w lozku leżeć wiec odpuszczam ..
Jednak pozniej bede miec duuuuuzo do nadrobienia ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Beszka super ze wszystko dobrze!
Blondi, kurcze, ty to nei masz z ta praca teraz latwo, prawda ?
A wracajac do tego jak robicie fotki. To czyli co? Dziecko wkladacie do donicy a na zdjeciu podstawiacie filizanke tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:31
-
Ja w ogole nei czaje jak te dzieci tak tam spia na tych fotkach! Co wy im dajecie
?
A czy w ogole z fotografii mozna wyzyc? Bo mis ei wydaje ze teraz to co druga osoba bawi sie w fotografa i rynek jest bardzo nasycony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:35
-
aaa piekna Fasolinka
Justa nasza niestety sama sobie nie pozwala obciac..dalam jej smakolyka ale i tak jest obrazona
no coz nie wiem po kim ona ma ten charakterekjustta, Malenq lubią tę wiadomość
-
kurde probuje ale nie mogę za wami nadarzyć tyle piszecie i wszystko mi się myli teraz to nie mam pojęcia co komu odp ale jedno wiem Blondi genijalne fotki dziewczyny super fasolki takie to optymistyczne ze wśród nas sa te co już maja upragnione brzuszki a do reszty dodam ze trzeba się spinac i gonic koleżanki abyśmy już niedługo tez chwalily swoimi groszkami lece do pracy i oby mi się udało wieczorem was ogarnąć*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Beszka, Zgredka - fotogeniczne te Wasze fasolki
Blondik, tez pomyslalam tak jak Biedra, ze wpadne do was na sesje, w koncu mam tak blisko
Nenaa, Justta - 3 mam kciuki za badania, i jestem swiecie przekonana ze bedzie wszystko w jak najlepszym porzadku :*
Ucze sie optymizmu, bo cale zycie to u mnie na NIE bylo. A teraz czas najwyzszy wejsc na wlasciwe tory, i myslec pozytywnie
posprzatane...konwalianka, justta, Malenq, MANIEK, Johnam lubią tę wiadomość
-
Ech Johnam, ja sie spinam jak moge i nie idzie ;/
nie wiem o co chodzi ale chyba zalozymy z mezem gabinet psychoterapii. Od tygodnia dzwonia i pisza rozni znajomi z najrozniejszymi problemami. a tu sie samochod zepsul, a tu z pracy wylali, a tu szef zly, a tu mama chora. I tylko my nie mamy komu wyzalic...
Zgredka dziwna ta fotka ale ewidentnie zgredziatko tam jest
Justa, Nena powodzenia, fotki zapodajcie!
Beszka to dobrze ze juz jest dobrze
Dla mnie jedyny pozytyw z dzisiaj to fakt, ze mamy umowe na budowe warsztatu przy naszym domu. Bedzie miejsce na trzymanie rowerow i wozka jak juz kupimy