My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Biedroneczka83 wrote:u nas szaro na razie
ja znam taką
"ona lezy jemu lezy ona nie kuma"
"ona lezy jemu stoi ona rechocze"
hmm zastanawiałma sie jaką mam dzis tempke hehe ale nie zmierzyłam
Dobrze, że podałam znaną mi wersję, bo by jeszcze było, że śmieję się z Małża jak mu stoi. Albo co gorsza - nie kumam
. Fajnie że trwasz w postanowieniu nie mierzenia temperatury, choć jeśli teraz z kolei niewiedza ma Cię gryźć, to chyba nie ma sensu nie mierzyć
. Może Ty po prostu organicznie masz wbudowane duże zapotrzebowanie na emocje
? Mierzysz czy nie mierzysz - zawsze będzie czym się postresować
.
Konwalianka - no miejże litość nad Króliczkiem!
Anuśka - dobrze, że w końcu wykorzystałaś Małżonka, dzieci z samego DONGA się nie biorą. Macie z Czarną jakiś godny polecenia internetowy sklep zielarski, gdzie owo cudo można nabyć?
Katja - oby szczęśliwa próba nastąpiła z mężczyzną tego wartym.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:
Groszku no, no, no co ja czytam CUKIERECZKU:) cieszę się, a że mężczyźni czują "nosem" naszą owulkę to fakt niezaprzeczalny:)
Miłego dnia:)
Heh... Na zakupach było to miłe (mimo iż byłam w ciężkim szoku) ale jak moje dziecko się mnie pyta czym tak ładnie pachnę no to już zrobiło się dziwnieJeśli to faktycznie była owulka to wychodzi na to że do tej pory to były u mnie tylko jakieś usilne próby owulacji
Lena od kiedy przywiozłam psiaka z lasu to nie ma już takiego problemu. Bo Tośka wpada rano na łóżko, piszczy ze szczęścia, ciągnie Zuzię za włosy, podgryza jej uszy i nie ma wyjścia - musi dziecko wstać bo jej Tośka spokoju nie daMalenq lubi tę wiadomość
-
Anuśka ...
O kurczę jaki dobry spodob !
Niestety z kotem takiego efektu nie ma a psa na razie nie mozemy....
Zostaje wiadro z woda ....Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Anuśka - dobrze, że w końcu wykorzystałaś Małżonka, dzieci z samego DONGA się nie biorą
. Macie z Czarną jakiś godny polecenia internetowy sklep zielarski, gdzie owo cudo można nabyć?
A z tym że z samego Donga się nie biorą to mi się przypomniało:
Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:
- Panie doktorze,jestem w 3 miesiącu ciąży a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
Lekarz na to:
- Hmmmm... a jadła panie jabłka, odpoczywała, ćwiczyła?
Kobieta:
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba.
Za kilka miesięcy znowu przychodzi ta sama kobieta i mówi:
- Panie doktorze jestem już w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
- A jadła pani pomarańcze,ryby?
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba
Za kilka miesięcy znów ta sama sytuacja i kobieta mówi:
- Panie doktorze jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił
- Hmmm... A kochała się pani z mężem?
- Nie, a trzeba?Czarnula87, Biedroneczka83, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:aaa zapomniałam Wam napisać, wczoraj byłam na siłce i robiłam tabatę, składającą się głównie z 6 ćwiczeń i dzis nie mogę chodzić - zakwasy mam okropne! co robi jednak 3 m-ce bez ćwiczeń na siłce, bo jazdę na rowerze czy szybkie marsze to takie "lelum polelum" dla mnie i nigdy nic nie czuję
a teraz - czuję, że żyję i podoba mi się to! masochistka ze mnie
jaaaaaaaa.....
tabata, na to, to ja nawet przed ciążą się bałam iść, ja wczoraj dostałam zaświadczenie, że mogę brać udział w zajęciach dla kobiet w ciąży, ale dziś przejdę się chyba na bieżnię.. -
dobra przeszłam na kompa, szybciej się pisze niż na komórce
wczoraj byłam pierwszy raz na elektrostymulacjidziś znów idę,
pani mówi że wczoraj przez 45 minut miałam program mający równowartość 600 brzuszków.... dziwne bo nie mam zakwasów
, ponoć przez jeden raz traci się 1,5 cm, dziś zmierzymy i zobaczymy
dziś prawie się wyspałam, pies wstał w nocy tylko 3 razyczytałam że można psu dać Nifuraksazyd i zaczyna działać
jakbyście chciały sobie popłakać to w przyszłą środę na TVN 7 leci genialny film"Bez mojej zgody"
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Tez lykne kawe bom pol przytomna - jakies niefajne rzeczy mi sie śniły dzisiaj ...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Cześć dziewczyny
Biedrona a dlaczego Ty nie mierzysz? Że niby nakręcasz sie na ciaze jak temp bedzie wysoka?
U mnie slonce.
Anuśka jak Twoja 11-latka wstaje do szkoły bo ja chyba moja zaczne budzić wiadrem wody? -
Arienna wrote:Hej misie
ależ mam śmieszny wykres, taki geometryczny
Biedronka - szacun ja bym już teściła -
marnut wrote:Cześć dziewczyny!
Dobrze, że podałam znaną mi wersję, bo by jeszcze było, że śmieję się z Małża jak mu stoi. Albo co gorsza - nie kumam
. Fajnie że trwasz w postanowieniu nie mierzenia temperatury, choć jeśli teraz z kolei niewiedza ma Cię gryźć, to chyba nie ma sensu nie mierzyć
. Może Ty po prostu organicznie masz wbudowane duże zapotrzebowanie na emocje
? Mierzysz czy nie mierzysz - zawsze będzie czym się postresować
.
Konwalianka - no miejże litość nad Króliczkiem!
Anuśka - dobrze, że w końcu wykorzystałaś Małżonka, dzieci z samego DONGA się nie biorą. Macie z Czarną jakiś godny polecenia internetowy sklep zielarski, gdzie owo cudo można nabyć?
Katja - oby szczęśliwa próba nastąpiła z mężczyzną tego wartym. -
zgredka wrote:jaaaaaaaa.....
tabata, na to, to ja nawet przed ciążą się bałam iść, ja wczoraj dostałam zaświadczenie, że mogę brać udział w zajęciach dla kobiet w ciąży, ale dziś przejdę się chyba na bieżnię..ledwie chodzę.. a tabaty uwielbiam, na ogół robiliśmy nie tylko z ilością powtórzeń co jeszcze z obciążeniem..ale mi tego brakuje..teraz muszę selekcjonować ćwiczenia, aby nie brać obciążających brzuch a takich jest mało z ćwiczeń crosowych i tabat, no ale dam radę
Dronka - ja bym nie mierzyła nawet w sobotę, tylko czekała do poniedziałku do testu, bo jak zmierzysz i bedzie wysoko - to podskoczą Twoje nadzieje, a jak nisko - to złapiesz dół.. zatem skoro tyle wytrzymałaś, czekałabym dalej :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:16
-
Yo, ja sie obudziłam z zapchanym nosem
chyba wyszło mi wczorajsze mycie okien
i Kicham
Dzis masazyk
Arienna , tak jak najbardziej możesz psu podać nifuroksazyd, ja swojemu tez dawałam
Miłego dnia, mimo tego ze pochmurny -
nick nieaktualnyBiedra TY już w sobotę nie mierz..........tylko na test siknij, bo co z tego jak zmierzysz, jak nie będziesz miała porównania, a znając życie to w nocy przed, będziesz tyle myślała o sobotnim poranku, że się nie wyśpisz, i tempka będzie niemiarodajna
marnut, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość