My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLamama wrote:czarnulka I LOVE YOU! Uwielbiam Cię! Idź czytać, bo mądrze tu piszesz
Właśnie sprawdziłam i normalnie poczułam tę szyjkę pomiędzy palcami, kurde co prawda bozia mnie obdarzyał krótkimi palcami ale udało się!!!!!!!!!!!!!
Mam śluz glutowaty, i kremowy w kolorze....no i jak to niby mam zaznaczyć he? Hahhahah
Ale super, że tu trafiłam. Tyle lat sprawdzam jedynym fakjulcem i zawsze jakiś dziwny ten śluz a tu niespodzianka.
Buźka dla Ciebie i wielkie dzięki!
Jak rozciapierzasz palce, znaczy się odsuwasz jeden do drugiego i jak się rozciąga to rozciągliwy, jak jest wodnisty to wodnisty a jak lekko lepki to lepki a jak kremowy jak balsam to kremowy -
Malenq wrote:kolejne pytanie do doświadczonych mam:
a jakiej wielkości pieluchy tetrowe/flanelowe/czy bambusowe powinnam kupić, bo cholera na allegro są różne wielkości, a ja nie wiem o co kaman?????
i tak są: 70x80, 40x70 itp.
mam kupować największe????
Kroko buziaki, jesteś dzielna, jeszcze troszkę....
i 3 flanelowe chyba te 70x80Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki,
Ja dziś zaczęłam dzień z przygodami, gumę złapałam jadąc do pracy. Ale mój superhero mnie uratował
Przyznaje, też sobie pogmeralam, a co będę gorsza ?
I moja szyjka jest nadal nisko, ale wczoraj była taka "wypukla" w stosunku do ścianek ze jak wkladalam palucha to od razu jej dotykalam, a dziś jest równo ze ścianką. Wydaje mi się ze jest też trochę miększa ale może mi się tylko wydaje. Myślicie ze mogę się trochę ponakręcać czy powinnam to zwalić na poranne serduchowanie?
Miałam napisać sorki za obrazowość, ale to przecież forum o owulacji itp. sprawach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:50
**********************Gang 18+***********************
-
dzien dobry Wam
Ja sluzu w sumie od jakichs 2-3 cykli prawie nei mialam. Ale sprawdzalam zawsze poprostu na gacioszkach lub na papierze po sikaniu ;P, nigdzie palcow nei wkladalam. Probowalam tez kiedys badac szyjke i nawet ja znalzlam, pare dni sprawdzalam i notowalam ale potem stwierdzilam ze ta informacja w sumei i tak mi nic nie daje wiec po co mam tam gmerac?
Anuśka wrote:Dziewczyny a ja tak z innej beczki... Macie może lub miałyście stojący bezprzewodowy odkurzacz? Oglądałam ostatnio panią gadżet i pokazywała taki i wydaje mi się że może toto być fajne i poręczne
Ja mam, z Makity. Fajny i podreczny to fakt ale nie na duze powierzchnie bo a) ma mala szczotke, b) akumulator nie starcza i trzeba w trakcie robic przerwe i ladowac.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Choco padłam z tą gumą wiecie to jakies skrzywienie ale juz rozumiem w samochodzie
nio Lamama co do szyjki moja w dotyku jak czupek nosa taka twarda i zamknietaa tez mam krótkie palce i musze sie gimantykowac zeby jej dotknąc
Lamama lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kroko a Twoja mama też tak długo miała mdłości?
Przepraszam... Wiem że mdłości to Ty byś chciała mieć, zamiast ciągłego wymiotowania
Hehehehe no mdłości to ja bym chciała mieć, dobrze powiedziane. Ale - UWAGA!!! - wczoraj miałam JEDEN dzień BEZ WYMIOTOWANIA. !!! Nie było lekko, ale jakoś przetrwałam!!!
Anuśka, tak, moja mama miała w obydwu ciążach przerąbane, po miesiącu leżała w szpitalu na kroplówkach, bo nawet wodę zwracała. Ja to przynajmniej mogę pić. Mówiła że po wyjścia ze szpitala już było "trochę lepiej" no ale nie rewelacyjnie.Anuśka, Katjaa, konwalianka, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka, co do odkurzacza, kiedys kupilam. A teraz lezy w kacie. Do szybkiego odkurzenia czegos co sie rozsypalo jest ok, ale nie do uzywania podczas np. grubszego sprzatania. U mnie sie nie sprawdzil... kasa w bloto.
ps. ja juz po masazyku, jeszcez opieprz od masazystki dostalam ze przegielam wczoraj
o matko, ogladajac ten rysunek owulacyjny, zdurnialam. Chyba nigdy takiego rozciagliwego nie mialamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Ja mam, z Makity.Fajny i podreczny to fakt ale nie na duze powierzchnie bo a) ma mala szczotke, b) akumulator nie starcza i trzeba w trakcie robic przerwe i ladowac.
No właśnie ja mam duże powierzchnie i zero dywanów i tak pomyślałam, że zamiast targania tego ciężkiego klocka to bym małym i poręcznym poszalała po płytkachW opisach piszą że nawet 36min działają...
-
LaRa wrote:Anuśka, co do odkurzacza, kiedys kupilam. A teraz lezy w kacie. Do szybkiego odkurzenia czegos co sie rozsypalo jest ok, ale nie do uzywania podczas np. grubszego sprzatania. U mnie sie nie sprawdzil... kasa w bloto.
ps. ja juz po masazyku, jeszcez opieprz od masazystki dostalam ze przegielam wczoraj
o matko, ogladajac ten rysunek owulacyjny, zdurnialam. Chyba nigdy takiego rozciagliwego nie mialam
LaRa ale dywany masz? Bo słyszałam że do dywanów to za słabo ciągnie
Ja też takiego śluzu nie miałam aż do Donga... Teraz dokładnie taki był. Meeeeega rozciągliwy -
Nieukowa a te moje grzechy to chyba w tym życiu a nie w poprzednim.
Ale jaka za to teraz jestem grzeczna i pokorna.Cały dzień leżę i nikomu się nie dokuczam. :PPP (No może czasem trochę mężowi ale on się sam zaczyna.
)
Ech tyle roboty a ja na nic nie mam siły.
A ja śluzu nigdy nie badałam bo nie umiałam odróżnić, a w sumie jak na zewnątrz nic nie było to nie chciałam sobie "gmerać".Nieukowa lubi tę wiadomość