X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAAAAAAAAAA
    dzień dobry.
    Ach ten wrodzony brak kultury.
    Puszczam oko i spadam.
    Ile ja rzeczy wyrzuciłam przy tych porządkach w szafach- ojej...gdzie ja to upychałam- hmmm

Papappaapapapapapap wrócę :-)

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    czarnulka I LOVE YOU! Uwielbiam Cię! Idź czytać, bo mądrze tu piszesz :-) Właśnie sprawdziłam i normalnie poczułam tę szyjkę pomiędzy palcami, kurde co prawda bozia mnie obdarzyał krótkimi palcami ale udało się!!!!!!!!!!!!!

Mam śluz glutowaty, i kremowy w kolorze....no i jak to niby mam zaznaczyć he? Hahhahah

Ale super, że tu trafiłam. Tyle lat sprawdzam jedynym fakjulcem i zawsze jakiś dziwny ten śluz a tu niespodzianka.

Buźka dla Ciebie i wielkie dzięki!

Jak rozciapierzasz palce, znaczy się odsuwasz jeden do drugiego i jak się rozciąga to rozciągliwy, jak jest wodnisty to wodnisty a jak lekko lepki to lepki a jak kremowy jak balsam to kremowy :D

• Lamama Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On jest glutowaty, rozciąga się na 1 cm ale ma kolor waniliowego budyniu i konsystencję nie wiem, no glutowatą :-P

Może narysuję, co? :-) hahhahah

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja tak z innej beczki... Macie może lub miałyście stojący bezprzewodowy odkurzacz? Oglądałam ostatnio panią gadżet i pokazywała taki i wydaje mi się że może toto być fajne i poręczne :)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kolejne pytanie do doświadczonych mam:
    a jakiej wielkości pieluchy tetrowe/flanelowe/czy bambusowe powinnam kupić, bo cholera na allegro są różne wielkości, a ja nie wiem o co kaman?????
    i tak są: 70x80, 40x70 itp.
    mam kupować największe????

Kroko buziaki, jesteś dzielna, jeszcze troszkę....;)
    ja miałam 10szt tetrowych standardowych
    i 3 flanelowe chyba te 70x80

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lamama Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jakby budyń się lekko podniecił podczas stygnięcia :-P nie mogę ze śmiechu, sprawdzę jutro, może będzie łatwiej :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wrzucaj.net/images/2014/09/25/Bez tytułu.png

is-lack-of-cervical-mucus-a-sign-of-infertility.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:49

Lamama, Katjaa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki,
    Ja dziś zaczęłam dzień z przygodami, gumę złapałam jadąc do pracy. Ale mój superhero mnie uratował :-D

Przyznaje, też sobie pogmeralam, a co będę gorsza ? ;)
    I moja szyjka jest nadal nisko, ale wczoraj była taka "wypukla" w stosunku do ścianek ze jak wkladalam palucha to od razu jej dotykalam, a dziś jest równo ze ścianką. Wydaje mi się ze jest też trochę miększa ale może mi się tylko wydaje. Myślicie ze mogę się trochę ponakręcać czy powinnam to zwalić na poranne serduchowanie?

Miałam napisać sorki za obrazowość, ale to przecież forum o owulacji itp. sprawach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:50

**********************Gang 18+***********************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    On jest glutowaty, rozciąga się na 1 cm ale ma kolor waniliowego budyniu i konsystencję nie wiem, no glutowatą :-P

Może narysuję, co? :-) hahhahah
    To chyba lepki... Tak na moje oko ;)

Lamama lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    http://wrzucaj.net/images/2014/09/25/Bez tytułu.png
    Ejjj... Wg tego zdjęcia to ja jestem dwa dni po owulce... Ale jaja o.O

Czarnula87, Lamama lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry Wam :)

Ja sluzu w sumie od jakichs 2-3 cykli prawie nei mialam. Ale sprawdzalam zawsze poprostu na gacioszkach lub na papierze po sikaniu ;P, nigdzie palcow nei wkladalam. Probowalam tez kiedys badac szyjke i nawet ja znalzlam, pare dni sprawdzalam i notowalam ale potem stwierdzilam ze ta informacja w sumei i tak mi nic nie daje wiec po co mam tam gmerac?
    Anuśka wrote:
    Dziewczyny a ja tak z innej beczki... Macie może lub miałyście stojący bezprzewodowy odkurzacz? Oglądałam ostatnio panią gadżet i pokazywała taki i wydaje mi się że może toto być fajne i poręczne :)

Ja mam, z Makity. Fajny i podreczny to fakt ale nie na duze powierzchnie bo a) ma mala szczotke, b) akumulator nie starcza i trzeba w trakcie robic przerwe i ladowac.

Krokodylica lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 25 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco padłam z tą gumą wiecie to jakies skrzywienie ale juz rozumiem w samochodzie :P

nio Lamama co do szyjki moja w dotyku jak czupek nosa taka twarda i zamknieta :P a tez mam krótkie palce i musze sie gimantykowac zeby jej dotknąc :P

Lamama lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kroko a Twoja mama też tak długo miała mdłości?

Przepraszam... Wiem że mdłości to Ty byś chciała mieć, zamiast ciągłego wymiotowania ;)

Hehehehe no mdłości to ja bym chciała mieć, dobrze powiedziane. Ale - UWAGA!!! - wczoraj miałam JEDEN dzień BEZ WYMIOTOWANIA. !!! Nie było lekko, ale jakoś przetrwałam!!!

Anuśka, tak, moja mama miała w obydwu ciążach przerąbane, po miesiącu leżała w szpitalu na kroplówkach, bo nawet wodę zwracała. Ja to przynajmniej mogę pić. Mówiła że po wyjścia ze szpitala już było "trochę lepiej" no ale nie rewelacyjnie.

Anuśka, Katjaa, konwalianka, choco lubią tę wiadomość

Wysłany: 25 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo mnie by sie przydał taki odkurzacz od tak czasem trzeba na szybko przelecic mieszkanie :P

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ejjj... Wg tego zdjęcia to ja jestem dwa dni po owulce... Ale jaja o.O

może późnie jeszcze trochę śluzu się u ciebie pojawi :] bo mam wrażenie że u ciebie wczoraj owulka była

Anuśka lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, co do odkurzacza, kiedys kupilam. A teraz lezy w kacie. Do szybkiego odkurzenia czegos co sie rozsypalo jest ok, ale nie do uzywania podczas np. grubszego sprzatania. U mnie sie nie sprawdzil... kasa w bloto.

ps. ja juz po masazyku, jeszcez opieprz od masazystki dostalam ze przegielam wczoraj :P

o matko, ogladajac ten rysunek owulacyjny, zdurnialam. Chyba nigdy takiego rozciagliwego nie mialam :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapituluję, mój jest jakiś kosmiczny....miłego dnia dziewczynki!

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ja mam, z Makity.Fajny i podreczny to fakt ale nie na duze powierzchnie bo a) ma mala szczotke, b) akumulator nie starcza i trzeba w trakcie robic przerwe i ladowac.

No właśnie ja mam duże powierzchnie i zero dywanów i tak pomyślałam, że zamiast targania tego ciężkiego klocka to bym małym i poręcznym poszalała po płytkach :) W opisach piszą że nawet 36min działają...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Anuśka, co do odkurzacza, kiedys kupilam. A teraz lezy w kacie. Do szybkiego odkurzenia czegos co sie rozsypalo jest ok, ale nie do uzywania podczas np. grubszego sprzatania. U mnie sie nie sprawdzil... kasa w bloto.

ps. ja juz po masazyku, jeszcez opieprz od masazystki dostalam ze przegielam wczoraj :P

o matko, ogladajac ten rysunek owulacyjny, zdurnialam. Chyba nigdy takiego rozciagliwego nie mialam :)

LaRa ale dywany masz? Bo słyszałam że do dywanów to za słabo ciągnie :)

Ja też takiego śluzu nie miałam aż do Donga... Teraz dokładnie taki był. Meeeeega rozciągliwy :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa a te moje grzechy to chyba w tym życiu a nie w poprzednim. :/

Ale jaka za to teraz jestem grzeczna i pokorna. :P Cały dzień leżę i nikomu się nie dokuczam. :PPP (No może czasem trochę mężowi ale on się sam zaczyna. :P )

Ech tyle roboty a ja na nic nie mam siły.

A ja śluzu nigdy nie badałam bo nie umiałam odróżnić, a w sumie jak na zewnątrz nic nie było to nie chciałam sobie "gmerać".

Nieukowa lubi tę wiadomość

‹‹ 2159 2160 2161 2162 2163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ