My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka już jestem, wszystko jest ok, maluszek ma wszytko co potrzeba i gdzie trzeba
z usg wychodzi wszystko o tydzień mniejsze, lekarka mówiła że widocznie może być drobniejszy, no i coś między nogami miał, będzie prawdopodobnie synek, tak skakał i się wiercił i kopał że ciężko było go pomierzyć wogóle
u mnie też ok, wszytko ładnie utrzymane, a ja mam już 5 kg do przodu od początku ciąży
Ania_84, Malenq, konwalianka, LaRa, Nenaaa, Krokodylica, Katjaa, beszka, Czarnula87, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Justa super info
najwazniejsze ze jestecie oboje zdrowi
heheh pewnie malec nie chcial zebscie go podgladalijustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:No cieszymy się bardzo z Tatusiem, już do niego dzwoniłam to jest bardzo happy
Super!!
Macie imie juz?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
PsotkaKotka wrote:O ja pitole. Moj tesciu potrzebuje tez 2 protez kolan. Najgorsze ze tesciowa ma MS i sama ledwo chodzi, krotkie dystanse o kulach np. po domu, ale tak to na wozku. Maz ja czesto musi nosic albo podtrzymywac. Jak ja go o kulach zobaczylam to sie za glowe zlapalam. Dwoch niepelnosprawnych w domu, masakra. Mam nadzieje ze mu naprawia szybko te kolana ale i tak pewnie po operacji bedziemy musieli im duzo pomagac, moze nawet na jakis czas do nich wprowadzic
. Tylko, ze my mieszkamy w Niemczech i chyba tutaj szybciej mu te protezy zalatwia ale nei wiem. Oby!
Co do bioder to tak jak pisałam mój tata miał kolejkę dwa lata, ale ze juz nie mógł chodzić z bólu to wykombinował operację w innym mieście gdzie czekał chyba nie cały rok, a po roku drugie biodro.**********************Gang 18+***********************
-
Justyś super! Gratuluję Synka i cieszę się, że wszystko ok!
P.S. Konstancja jest moja! Pierwszy byłem w kolejce! - podpisano, Syn Neny.Ania_84, justta, Krokodylica, konwalianka, Malenq, Katjaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
a pozniej bedziecie mowic dzieciom..nie zaczynajcie za wczesnie
co by nie zajsc w wieku 16 lat
a juz dzieci paruja nozszz
Malenq lubi tę wiadomość
-
wiecie co zastanwiam sie nad kupnem
http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-relaks-i-przyjemnosc -
Anuśka wrote:Ale Ty jesteś napaleniec... A wiesz że popołudniu to jest nie wiarygodna??? i że nie ma sensu mierzyć???
Ja też dzisiaj siedzę tylko i też wpadłam na taki durny pomysłmam 37,18 WOW
Anuśka lubi tę wiadomość