My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaa będzie niezła konkurencja widzę o Konstancję, no chyba że więcej dziewczynek się ujawni
Zdjęcie części kopiącej nogi i siusiaczka( to malutkie zaznaczone krzyżykiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:11
Nenaaa, Malenq, Anuśka, LaRa, Czarnula87, Johnam, Lili83 lubią tę wiadomość
-
heheheh Nena no to niezle ziólko ci tam rosnie
ja juz teraz wyrywa dziewczynkiNenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Maaatkooo jakie ziiimnoooo brrrrr.
Czekam na męża, chyba go poproszę żeby trochę dzisiaj zapalił w piecu, bo nawet kocyk i herbatka nie pomagają.
a przeczucia u Ciebie??? syn? córka?
nio Yas.....dawno jej nie było:-/ -
Zdjęcie dodane na poprzedniej stronie , bo tak szybko piszecie że nie nadarzam
U mnie w domku cieplutko, puścili ogrzewanie w końcu, a tu od poniedziałku ma się ocieplićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:13
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kroko u mnie już przepalone heheheheh.....
a przeczucia u Ciebie??? syn? córka?
nio Yas.....dawno jej nie było:-/
jussta faktycznie coś mu tam sterczy na tym zdjęciu usg
Właśnie gdzie Yasmin? Tamka?
Ja od początku mam przeczucie na chłopaka ale nie bardzo jestem przekonana.justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczynki zerowe przeczucie co do płci, wogóle nic a nic
A Tamka wczasowała się, to chyba jeszcze nie wróciła
Idę jeść krokiety, bo dzisiaj z tych nerwów prawie nic nie jadłamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:21
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik ( moja malutka bratanica też otrzymała imię Alicja) - to może się wśród aniołków znajdą...jedno jest pewne - będzie zawsze z wami a ja Wam życzę żeby wszystko się już ułożyło i było dobrze.
Nena, Justa wielkie gratulacje..i fajowskie zdjęcia....a za jakieś 40 lat ktoś to wygrzebie i im pokaże ....jak się mamusie cieszyły i poznawały z ciociami:)
ehhh a ja sobie siedzę pije malinową herbe, zimno trochę i pies mi buczy że chce smakołyki - a żarcie w misce czeka....jakiś ten dzień dziwny... a w ogóle dziś tempka spadła mi do 35,71 to chyba najniższa jaką miałam dotychczas.
Dronka, Anuśka dobre z was ziółka:)Nenaaa, justta lubią tę wiadomość
Maniek