X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    To co my tu robimy?

P.S. A kochać się tez trzeba, czy wystarczy sama stymulacja?
    :D :D :D :D

trzeba !

w ogóle to biedna pani jak usłyszała po co ja chodzę na elektro to się zestresowała, i mowi ale jak będzie blisko miesiączki to od razu rób test żeby nie wyszło ze my podczas ciąży robimy, bo wiesz żeby nie zaszkodzić dziecku.... biedna się zestrachała.... ale ponoć jej siostra nie wiedziała że jest w ciąży i chodziła do trzeciego miesiąca i jest ok.... to tak jak z treningami na siłowni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:54

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    To co my tu robimy?

P.S. A kochać się tez trzeba, czy wystarczy sama stymulacja?
    No chyba wystarczy sama... No bez przesady.... Ile tego trza jeszcze robić... Dwa grzybki w barszcz? Eeeee.... ;D

A mi OF w detektorze gada, że "brak współżycia w dniach okołoowulacyjnych". Najwidoczniej dzień po to już dla pana detektora za późno... Niech się cieszy że w ogóle udało nam się jakoś spotkać :P

Arienna, marnut, choco, Malenq, Czarnula87, Blondik lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ale ten twój detektor wymagający.

**********************Gang 18+***********************
  • konwalianka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ariena, no z ćwiczeniami to nie tak do końca.. bo jak ktoś ćwiczył i nic mu nie jest, to może dalej..nawet do końca ciąży i ma wręcz zbawienny wpływ na dziecko, a wiadomo, że jak się źle czujesz, to ćwiczyć nie będziesz, bo fizycznie nie będziesz mieć siłę..nie porównywałabym tych dwóch rzeczy..w każdym razie, ja musiałam definitywnie zrezygnować z laserowego usuwania owłosienia, chodziłam co 5 tyg. i bezwzględny zakaz bo to też fale

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, ja Ci tu cykl oddaję a Ty w kulki lecisz ;). Chociaż na elektrostymulację byś pochodziła, może coś by z tego było!

Ale jak patrzę na Twój wykres i testy, to obstawiam, że owulacja była dzień później niż pokazało OF. Czyli wszystko git, kochaliście się w owulkę, będziesz miała syna :D

Anuśka lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dojdziemy do tego że nie będzie trzeba, to wprowadzimy w życie SEXMISJĘ :P

ale póki co mąż potrzebny :P

tak się zastanawiam czy jakby przyłączyć chłopowi te elektrody w odpowiednie miejsca to też będzie produkować więcej plemników? :P

kurcze trzeba przeprowadzić testy, potem to opatentuję i będę leczyć bezpłodność prądem :D hm.... jakiś czas temu prądem wiele rzeczy leczyli łącznie z chorobami typu: schizofrenia, ale także nieposłuszeństwo, krnąbrność :P więc może coś w tym jest :P a tak poważnie to zobaczymy na mnie, jak podziała, to będę polecać :)

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lena ale zafasolkowane nie biorą udziału w tym "konkursie" hehe

Oczywiście ze nie! Zafasolkowane juz maja wygrana to sie juz o dwa dodatkowe starać nie moga :P

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Anuśka, ja Ci tu cykl oddaję a Ty w kulki lecisz ;). Chociaż na elektrostymulację byś pochodziła, może coś by z tego było!

Ale jak patrzę na Twój wykres i testy, to obstawiam, że owulacja była dzień później niż pokazało OF. Czyli wszystko git, kochaliście się w owulkę, będziesz miała syna :D
    I tak do mnie mów :D :D :D Zalewasz miodem me serce :) Pitnym miodem of course ;D

• Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie by sie przydała elektrostymulacja głowy znowu sie poryczałam w kiblu z pracy chyba dziś sie winkeim uracze wieczorem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plan jest dobry bo od 4-5 pazdziernika moge zacząc bzykanko a akurat 4 małż przyjedzie z delegacji wyposzczony wiec bedziemy działac :P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:

kurcze trzeba przeprowadzić testy, potem to opatentuję i będę leczyć bezpłodność prądem :D hm.... jakiś czas temu prądem wiele rzeczy leczyli łącznie z chorobami typu: schizofrenia, ale także nieposłuszeństwo, krnąbrność :P więc może coś w tym jest :P a tak poważnie to zobaczymy na mnie, jak podziała, to będę polecać :)

Nieposłuszeństwo powiadasz?
    Zapytaj w tym gabinecie czy moge podesłać 11 laatkę

Arienna lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 26 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba walne sobie niepokalanka tylko od kiedy sie go pije sama nie wiem

hehe a moze stymulacja jąder małżów :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem , kochana, jest to większa i mocniejsza ingerencja dlatego trzeba testy robić i uważać, a ćwiczenia możesz robić łagodne lub tylko rozluźniające.... klientki pani Kamili już chyba ich było 5, znaczy wszystkie które się nie zabezpieczały wszystkie do 3 cykli zaszły w ciążę, wiem ze to się tyczy dziewczyn które nie maja zdrowotnych przeciwwskazań... czyli wszystkie które fizycznie są ok ale mimo tego nie zachodzą.... zobaczymy, może się uda :)

u mnie w tym cyklu znów jest inaczej, nie mam praktycznie żadnych objawów tylko cycki mam wrażliwe i nic więcej :P

konwalianka lubi tę wiadomość

ewebii4.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza mnie dzis rozwaliła rano bo znowu zapytała czy mam juz dzidziusia w brzuszku bo mamusiu mówi czas ucieka ....padłam nie wiedziałam czy sie rozpłakać czy co a ona wtedy sie do mnie przytuliła i było pozamiatane

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena patrzyłam sobie na Twój wykres i widzę 10dpo trzeci skok tempki :) No no... Bardzo ładnie to wygląda :)

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka sie łyka bo to tabsy - a przynamniej ja tak mam.
    Od poczatku cyklu.
    15 zł w aptece zapłaciłam za 30 tabsów.

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Nieposłuszeństwo powiadasz?
    Zapytaj w tym gabinecie czy moge podesłać 11 laatkę
    ale to nieposłuszeństwo w kierunku władzy i systemu musi być nie wobec mamy :P

ewebii4.png

Wysłany: 26 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna to zaciskamy kciuki :)
    hmm szkoda ze nie mam takich znajomości z elektrostymulacja :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenka oo to musze zobaczyć w aptece bede nawet dziś w tesco to podejde

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dronka, żadnych %! Alkohol jest dla szczęśliwych ludzi..nie pomaga jak ma sie doła, bo jeszcze bardziej sprowadza do nizin..

Malenq lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2184 2185 2186 2187 2188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ