My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:To co my tu robimy?
P.S. A kochać się tez trzeba, czy wystarczy sama stymulacja?
trzeba !
w ogóle to biedna pani jak usłyszała po co ja chodzę na elektro to się zestresowała, i mowi ale jak będzie blisko miesiączki to od razu rób test żeby nie wyszło ze my podczas ciąży robimy, bo wiesz żeby nie zaszkodzić dziecku.... biedna się zestrachała.... ale ponoć jej siostra nie wiedziała że jest w ciąży i chodziła do trzeciego miesiąca i jest ok.... to tak jak z treningami na siłowniWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:54
-
marnut wrote:To co my tu robimy?
P.S. A kochać się tez trzeba, czy wystarczy sama stymulacja?
A mi OF w detektorze gada, że "brak współżycia w dniach okołoowulacyjnych". Najwidoczniej dzień po to już dla pana detektora za późno... Niech się cieszy że w ogóle udało nam się jakoś spotkaćArienna, marnut, choco, Malenq, Czarnula87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ariena, no z ćwiczeniami to nie tak do końca.. bo jak ktoś ćwiczył i nic mu nie jest, to może dalej..nawet do końca ciąży i ma wręcz zbawienny wpływ na dziecko, a wiadomo, że jak się źle czujesz, to ćwiczyć nie będziesz, bo fizycznie nie będziesz mieć siłę..nie porównywałabym tych dwóch rzeczy..w każdym razie, ja musiałam definitywnie zrezygnować z laserowego usuwania owłosienia, chodziłam co 5 tyg. i bezwzględny zakaz bo to też fale
-
nick nieaktualnyAnuśka, ja Ci tu cykl oddaję a Ty w kulki lecisz
. Chociaż na elektrostymulację byś pochodziła, może coś by z tego było!
Ale jak patrzę na Twój wykres i testy, to obstawiam, że owulacja była dzień później niż pokazało OF. Czyli wszystko git, kochaliście się w owulkę, będziesz miała synaAnuśka lubi tę wiadomość
-
jak dojdziemy do tego że nie będzie trzeba, to wprowadzimy w życie SEXMISJĘ
ale póki co mąż potrzebny
tak się zastanawiam czy jakby przyłączyć chłopowi te elektrody w odpowiednie miejsca to też będzie produkować więcej plemników?
kurcze trzeba przeprowadzić testy, potem to opatentuję i będę leczyć bezpłodność prądemhm.... jakiś czas temu prądem wiele rzeczy leczyli łącznie z chorobami typu: schizofrenia, ale także nieposłuszeństwo, krnąbrność
więc może coś w tym jest
a tak poważnie to zobaczymy na mnie, jak podziała, to będę polecać
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Lena ale zafasolkowane nie biorą udziału w tym "konkursie" hehe
Oczywiście ze nie! Zafasolkowane juz maja wygrana to sie juz o dwa dodatkowe starać nie mogaMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Anuśka, ja Ci tu cykl oddaję a Ty w kulki lecisz
. Chociaż na elektrostymulację byś pochodziła, może coś by z tego było!
Ale jak patrzę na Twój wykres i testy, to obstawiam, że owulacja była dzień później niż pokazało OF. Czyli wszystko git, kochaliście się w owulkę, będziesz miała synaZalewasz miodem me serce
Pitnym miodem of course
-
Arienna wrote:
kurcze trzeba przeprowadzić testy, potem to opatentuję i będę leczyć bezpłodność prądemhm.... jakiś czas temu prądem wiele rzeczy leczyli łącznie z chorobami typu: schizofrenia, ale także nieposłuszeństwo, krnąbrność
więc może coś w tym jest
a tak poważnie to zobaczymy na mnie, jak podziała, to będę polecać
Nieposłuszeństwo powiadasz?
Zapytaj w tym gabinecie czy moge podesłać 11 laatkęArienna lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
wiem , kochana, jest to większa i mocniejsza ingerencja dlatego trzeba testy robić i uważać, a ćwiczenia możesz robić łagodne lub tylko rozluźniające.... klientki pani Kamili już chyba ich było 5, znaczy wszystkie które się nie zabezpieczały wszystkie do 3 cykli zaszły w ciążę, wiem ze to się tyczy dziewczyn które nie maja zdrowotnych przeciwwskazań... czyli wszystkie które fizycznie są ok ale mimo tego nie zachodzą.... zobaczymy, może się uda
u mnie w tym cyklu znów jest inaczej, nie mam praktycznie żadnych objawów tylko cycki mam wrażliwe i nic więcejkonwalianka lubi tę wiadomość
-
Biedronka sie łyka bo to tabsy - a przynamniej ja tak mam.
Od poczatku cyklu.
15 zł w aptece zapłaciłam za 30 tabsów.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.