My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:witajcie, u mnie też jakaś słaba nocka..
Dronka - no przykro mi okropnie.. ale walczyć trzeba do końca!
staraczka - zdrówka!
nieukowa - jak macica to może faktycznie dzidziol się zadomowia, bo raczej nieczęsto czuć jakieś nadżerki czy inne..
my niedługo jedziemy na testy - trzymajcie kciuki, aby Tymuś jakoś je zniósł
a teraz.. kawusia.. owsianka juz zaliczonaBędzie dobrze
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień dybry................................
Biedra :* buuuu zasmuciła mnie wiadomość o @...buziaczki i maszeruj do gina wcześniej, powiedz, że fl Ci się ewidentnie skraca i nie chcesz za miesiąc zobaczyć, że masz 9dniową na przykład....co do dupka, u mnie wydłużył fl z 9 do 13dni...więc na jednych działa, na innych nie...........
konwalianka, Lena83, Malenq lubią tę wiadomość
-
Konwalijko trzymam kciuki - bedzie dobrze.
konwalianka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
hej laski, witam w ten ponury wstrętny poranek
umieram z zakwasów, jednak targanie kanapy na II piętro odcisnęło piętno na moich mięśniach
ale za to piesek ma się lepiej i nawet nie wstawaliśmy w nocypierwsza przespana noc od kilku dni
na 10 tą idę znów na elektrostymulacjędziś ma mi dać ostry trening
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:16
Anuśka, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Arienna jakiej rasy jest Wasza psiunia?
Co to ta elektorostymulacja ???
Kto rozbije 2222 strone dostaje bliźniakiMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
zgredka wrote:Arienna: a czemu nie normalny sport, tylko to elektro? jakąś promocję dorwałaś ?
mnie spanielica głęboko patrzy w oczy właśnie, nie wiem na co liczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq: pies już jest po spacerze, ale chyba chciała być głaskana, zlazła z łóżka wreszcie i mlaszcze (a tyle razy jej mówiłam, że tego nie znoszę)..
oglądałam właśnie części zamienne do depilatora, dep kosztował z 300 zł, depilować przestał po niecałym roku, skupiłam się więc na używaniu części golącej (do bikini, bo zwykłe golenie mnie tam podrażniało), ale ta się rozpadła (uszkodzenie mechaniczne, więc nie podpada pod gwarancję, zresztą chyba paragonu nie mam) i lookam na necie, a tam ta część goląca za 85 zł i zastanawiam się.. kupić ją, czy odłożyć więcej i za 175 zł kupić nową (ale już tylko golarkę)Malenq lubi tę wiadomość
-
elektrostymulacja polega na tym że leżysz sobie na łóżeczku, pani na żel taki jak do usg
przykleja ci elektrody do danej partii mięśni, np jak u mnie do brzuszka i przez 45 minut kopie Cię prądem
a tak poważnie stymuluje Twoje mięśnie do skurczów, tak więc bez wysiłku, bez obciążania kręgosłupa, leżąc i nic nie robiąc maszyna zrobiła za mnie moimi mięśniami ok 500 brzuszków
na pierwszy raz dostałam bardzo łagodny program wprowadzający więc nawet zakwasów nie miałam, dziś dostanę KOPA
czemu elektro?
po pierwsze: jestem straszliwie ale to straszliwie leniwa
po drugie: owszem ponoć skutkiem ubocznym może być lepsze działanie jajników, lepsza produkcja hormonów a tym samym możliwość szybszego zajścia w ciążę
a co do kasy bo rzeczywiście elektro jest droga, mojej przyjaciółki kumpela ma gabinet i robi nam za 1/4 cenyw sumie to póki co nie wzięła żadnych pieniędzy, ale dziś już jej wcisnę
żeby chociaż żel jej się zwrócił
mój piesio to cocker spaniel angielskiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:41
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Ja po nieprzespanej nocy. Nic to, może będę trochę gorzej kontaktować.
Nieukowa - pełno miałam takich kłuć. Ale...tylko w ciąży.
Biedronka - dobrze, że masz dużo testów owulacyjnych. Jak Ci kreska zacznie ciemnieć to do gina.
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Witam, u mnie dziś jakoś tak pozytywnie mimo że pochmurnie
No ok przyznaje się, trochę się nakręcilam, sama nie wiem czemu ale dziś wierze ze może w końcu się uda. Jutro pewnie @ przyjdzie i przestane wierzyć ale dziś jest dziś i się tego trzymamCzarnula87, zgredka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Biedroneczka83 wrote:Konwalijko bedzie dobrze moja ma 8 pazdziernika
a propo depilatora, możecie cos poleci, bo mój philips już się skończył i chce kupić coś nowego z golarką właśnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:52
-
nick nieaktualny