My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Kuruj się kochana... Paskudny ten wrzesień, mi dopiero przeszło dziadostwo
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Justa piękne GRATULACJE
justta lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualnystara_czka wrote:a bo w ubiebłym tygodniu miałam imprezę intergacyjną w pracy i po nocy latałam w samej sukienkce i zimno było.... a do tego wczoraj spaliśmy nago przy otwartym oknie...
A to nie wiesz że się nie biega nago w sukience po nocy przy otwartym oknie ? -
nick nieaktualny
-
stara_czka wrote:a bo w ubiebłym tygodniu miałam imprezę intergacyjną w pracy i po nocy latałam w samej sukienkce i zimno było.... a do tego wczoraj spaliśmy nago przy otwartym oknie...
Czarnula87, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kochana bo w naszym wieku to się majtki z golfem nosi.... a nie nago śpi
Anuśka, Czarnula87, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej dziewczyny, ciagle kluje mnie szyjka macicy. jakby mnie tam mrowka uje*ala. Miesiac temu gin mowil ze nie mam nadzerki i cytologia ok. No to co to kufa jest? Nigdy tak dlugo mnid to nie trzymalo. aha, nie implantacja raczdj bo nie krwawie ani nic... ;/
-
Ania_84 wrote:stwierdzam ze ptony naszych mezow powinny byc zaopatrzone w pomiar temp
bylo by prosciej codziennie z rana sexik z mierzeniem temp
Anuśka lubi tę wiadomość
-
dzień dobry choć zimno i leje a wstać to się wogole nie chciało
Blondi kochana zycze dużo sil na dzisiaj waszej całej rodzinie bo to ciezkie chwile duchem i serduchem jestem z Wami a Alusia na pewno Wam z góry będzie pomagać i wspierać Was buziakiKrokodylica lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
zła jestem bo nawet na donga kasy nie mam myslałam ze jak przyjdzie normalnie to w piatek kupie jak kase dostane a tak małpa sie skonczy w poniedziałek wiec branie donga od piąteku jest bez sensu nie wiem kiedy teraz bedzie owulka jaki długi ma zamiar byc ten cykl
cycki mnie bola jak cholera -
nick nieaktualny