My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
Nieukowa a może faktycznie fasol sobie mości gniazdko
Biedra współczuję... Kurczę tak się ładnie zapowiadałoAle Tobie Dong raczej nie jest potrzebny bo masz zawsze ładne wykresy, czyli owulka występuje
U mnie OF wyznaczył dzisiaj owulkę i to od razu całą kreską... SzokKatjaa, konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Anuśka zobaczymy zastanawiam sie tylko jak ja mam liczyć teraz cykl kiedy owu
dziś dzwonie do gina bo w takim razie musze ok 13 dnia cyklu iść a nie 17dcA w tym cyklu to zupełne cuda się dzieją i w życiu bym nie przypuszczała że owu będzie tak wcześnie
-
nio popisałam sobie na wykresie jak of planuje jak kalkulator liczy zobaczymy testy owu zaczne wczesniej robic mam 12 szt jeszcze wiec styknie
Kochane nie poddam sie tak łatwo walcze o maluszka z lipca Zuza byłaby zachwycona bo ona chce siostre na urodzinyAnuśka, Malenq, Johnam lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Biedroneczka a dlaczego teraz 13 - chyba czegos nie rozumiem.
Oczywiscie ze sie nie podawaj - nie wolno!
Anuśka - widzialam wykres - piękny
U mnie szaro i ponuro. Nic bezssenna. Chyba padnę jak odprawie Dziecia do szkoły ...Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lenka bo mi of wczesniej dni płodne wykazało a 10 października niby już owu ze wszelkich kalkulatorów wychodzi czyli to bedzie 15 dc a on kazał przyjśc ze 2 dni cześniej wiec w 13dc ale to zobacze co mi powie jak zadzwonie do niego dziś
wczoraj ryczałam jak bóbr nawet mój sie przejął potem zaczał opowiadac jak jego kol z pracy odstawiła tabsy starali sie 2 lata juz przyjeli do wiadomości ze nici z tego i puknęli sie po alkoholu na imprezie i co bach Lilkama teraz 3 latka
-
Anuśka wrote:Kurczę a mi nie pasi ten obrót spraw
Bo 4 października będę miała zakładany implant i na 200% będę cała znieczulona, a w przyszłym tyg. jeszcze dwie fotki RTG
Mam nadzieję że nie wpłynie to jakoś negatywnie na ewentualnego groszka
a nasze cykle robią sobie z nami co chcą
-
Rozumiem teraz Biedroneczko.
Biedronka a Ty próbowałaś niepokalanka?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie, u mnie też jakaś słaba nocka..
Dronka - no przykro mi okropnie.. ale walczyć trzeba do końca!
staraczka - zdrówka!
nieukowa - jak macica to może faktycznie dzidziol się zadomowia, bo raczej nieczęsto czuć jakieś nadżerki czy inne..
my niedługo jedziemy na testy - trzymajcie kciuki, aby Tymuś jakoś je zniósł
a teraz.. kawusia.. owsianka juz zaliczonaBiedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dybry................................
Biedra :* buuuu zasmuciła mnie wiadomość o @...buziaczki i maszeruj do gina wcześniej, powiedz, że fl Ci się ewidentnie skraca i nie chcesz za miesiąc zobaczyć, że masz 9dniową na przykład....co do dupka, u mnie wydłużył fl z 9 do 13dni...więc na jednych działa, na innych nie...........