My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Faktycznie Jonham, my tu tak Biedronkę i Czarnulę na pierwszy plan wysunęłyśmy z tymi kropkami a Choco z Nieukową nam się gdzieś przyczaiły i teraz z cichacza nas zaskoczą kropkami
!
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
MANIEK wrote:ja też mierzę codziennie ale w buźce nie w kuciapce...
haaa haaa ale się usmialam kuciapka od razu przypomniał mi się mój zbereźny sąsiad bo on tak zawsze mowil*************Gang18+**************
nick nieaktualnyangeika ale jakie badnia???
takie:
"FSH i LH. To badanie hormonalne musi być przeprowadzone między 3., a 5. dniem cyklu menstruacyjnego.
Estradiol można zbadać równocześnie z gonadotropinami. Jego wynik może pomóc w diagnostyce niewydolności jajników oraz niewydolności podwzgórzowo-przysadkowej. U kobiet, które monitorują owulację przy wspomaganiu zajścia w ciążę, badanie stężenia estradiolu wykonuje się też między 12. a 14. dniem cyklu.
Progesteron - Najlepszym momentem na zbadanie jego poziomu jest 21. dzień cyklu.
Oznaczanie poziomu prolaktyny jest wykonywane w 2. połowie cyklu owulacyjnego, najczęściej około 21. dnia cyklu. Prolaktynę można także zbadać za pomocą metoklopramidu, wykonując test pobudzenia wydzielania prolaktyny".
I tarczyca oczywiścieangeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:angeika ale jakie badnia???
takie:
"FSH i LH. To badanie hormonalne musi być przeprowadzone między 3., a 5. dniem cyklu menstruacyjnego.
Estradiol można zbadać równocześnie z gonadotropinami. Jego wynik może pomóc w diagnostyce niewydolności jajników oraz niewydolności podwzgórzowo-przysadkowej. U kobiet, które monitorują owulację przy wspomaganiu zajścia w ciążę, badanie stężenia estradiolu wykonuje się też między 12. a 14. dniem cyklu.
Progesteron - Najlepszym momentem na zbadanie jego poziomu jest 21. dzień cyklu.
Oznaczanie poziomu prolaktyny jest wykonywane w 2. połowie cyklu owulacyjnego, najczęściej około 21. dnia cyklu. Prolaktynę można także zbadać za pomocą metoklopramidu, wykonując test pobudzenia wydzielania prolaktyny".
I tarczyca oczywiście
O jejku az tyle tegoWidzisz ja nawet nie wiem od czego zaczac. Dzis jest moj 6 dc, czyli na FSH i LH jest za pozno. Wiec moze poczekac do 12 dc i wtedy pojsc?
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczko a ty się kochana tak nie przejmuj bo przecież to możliwe ze masz teraz ostatnia @ i się czyscisz wiec jutro testuj i się nie stresuj ja caly czas 3mam kciukole*************Gang18+**************
Johnam wrote:staraczka zadnych depresji no co ty jak ci zle to ppmysl o nas tu zawsze jest wesoło
Jedyny sukces - dostałam z pracy dofinansowanie 200 zł na egzamin.Johnam lubi tę wiadomość
-
oj ty bidulko to szybciutko zdrowiej bo ile można chorować a te 200 zl to fajna sprawa miec 200zl a nie mieć 200zl to jak wyzdrowiejesz to lec do sklepu i kup sobie cosik super za to ze teraz tak cierpisz buziak ode mnie*************Gang18+**************
nick nieaktualnyBrrryyy wieczornie.
Czuje sie dzisiaj jakbym miala zaraz okres dostac. A tano piekny rozciagliwy sluz.... szyjka wyyyyysoko ze nie siegam i normalnie w otoczeniu puchowych mieciutkich scianekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:42
MANIEK, Johnam, Anuśka, angeika lubią tę wiadomość
-
Johnam wrote:oj ty bidulko to szybciutko zdrowiej bo ile można chorować a te 200 zl to fajna sprawa miec 200zl a nie mieć 200zl to jak wyzdrowiejesz to lec do sklepu i kup sobie cosik super za to ze teraz tak cierpisz buziak ode mnie
-
nick nieaktualny
-
Jest jakaś maść albo krem typowo dla mam w ciąży na oprychę....tylko jak to się zwało? Może odnajdę to gdzieś.
Ale zapomniałam komu odpisuję- starość chyba nie jest powodem, jesień, co? Taką przyjamniej mam nadzieję, że jesień to powoduje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:45
Tamka lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny