My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Johnam wrote:ej a co z Katja dostala ta swoja @ czy nie bo cosik się nie odzywa no chyba ze przegapiłam
TakJohnam lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyJa czekam aż chłopaki sie wypluszczą i idziemy obcinać młodemu włosy, bo ma za długie kudły już. A potem ja do kąpieli a męzu młodego spac położy a potem jakis podobno ciekawy seksik na poprawę humoru ma być :]
Johnam, konwalianka lubią tę wiadomość
-
oj Czarnula ten Grey zawrócił wam w glowie zycze zebyscie mieli jak moja znajoma jak już zaczynala kupować gadżety typu Grey to zaciazyla a starala się 4 lata może sprawicie sobi czerwony pokój
Czarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
hej kochane
ja doepiro dotarlam do domu po calym dniu w szkole najpierw siedzialam w komsji egzmainacyjnej a pozniej zajecie..bleee ;/
wczoraj tak sie napalilam i sie pozarlam z mezem ;/ a raczej ni etyle pozarlam co wkurzylam sie na niego w zwiazku z tym ze mamusia go namawia zeby zostal w tej pracy .. aaaaa zwariuje ciekaw e czy bedzie nam placic za in viro i inne badania ;/
pozniej lezac w lozk sie porczalam..sama nie wiem dlaczego mezu mnie przytulil i z tego wszytskiego usnelam
martwie sie troche bo znowu mam plemienie ;/ mini bo mini tylko na papaierze ale tak jak ostatki okresu ;/ w sumie taki brudny sluz ;/
lece was nadrabiac i czekam na meza
ps jutro ma rozmowe w sprawie pracy -
Aniu to powodzenia jutro
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Może byc nieco inaczej ale z tego co wiem, to w Anglii nie dają znieczulenia robią bez i badanie może byc bardziej bolesne, jak jest w Irlandii nie wiem. Wątpię bys mogła byc z nią, bo jednak się unika napromieniowania. Jest inny rodzaj tego badania przy pomocy usg i soli fizjologicznej, bardziej komfortowe i lekarz robiąc badanie ma podgląd całego procesu przepływu płynu przez jajowody i aż do wylania się do otrzewnej. W Polsce to jeszcze bardzo drogie i raczej prywatnie to sie robi ale może w Irlandii jest to norma, trudno powiedzieć. Ale nazwa jest nieco inna niż Hsg chyba z tego co pamiętam (tzw sonoHSG). Trzymam kciuki za wtorek i badanie Twojej siostry, niech jajniory i jajowody okażą się drożne
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Johnam lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
noo to Michal bedzie tego potzebowal .. ehh mam nadziejeze dostnie lepsza oferte ..bo nie moge sluchac tesciowej jak go namawia zeby dal sie wykorzystywac i pracowac na umowe o dzielo
przeciez nie wiem czy ona sobie nie zdaje sprawy ze nasze leczenie kosztuje.. i jak juz ubezpieczeniea nie bedzie mial to ciekaw e czy nam da 20 tys na prywatne in vitro ;/ -
ehh mam nadzieje ze ustana bo zaczynam sie martwic..
uf chyba nie nadrobie wszytskego
Lena trzyamm kciuki bo widze ze caly czas ladnie sie trzyma -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ania trzymam kciuki
Twardzi bądźcie i się nie dajcie
No i powodzenia jutro
-
angeika wrote:Aniu ja rowniez sie dolaczam i zycze powodzenia
Poczytalam sobie Twoj pamietanik i podziwiam Cie bardzo...
a cod o podziwiania to kazda z nas jest godna podziwuza to jak sie walczy o dzieciatko
angeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOczywiscie kazda zasluguje na podziw za wytrwalosc, ale Twoja historie sobie przeczytalam i po prostu szacun wielki za to, ze pomimo, ze macie tak pod gorke, to macie tyle sily i checi w sobie, aby walczyc o to Wasze male wielkie szczescie.
Idac pod gore w koncu wejdziesz na sam szczyt, i mam nadzieje, ze u Was tak wlasnie bedzie!
Dobra uciekam spac, bo cos aura dzis dla mnie nie korzystna
Dobrej nocy