My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dybry dziewczynki
Mnie dzisiaj nękały dziwne sny. Generalnie nie wiem o co w nich chodziło ale obudziłam się zmęczona... Tempka zanotowana, OF przesunął owulkę na ten dzień, w którym myślę ze byłaTo spadam lulu... Wstanę chyba koło południa dzisiaj
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFreja wrote:To pierwszy cykl ponownych starań - po stracie. Tamten cykl był34 dniowy, od 23 do 32 brałam orgametril 2x1 tabl. pod koniec tamtego cyklu tempka była na poziomie 37,22-37,24 w dzień@spadła do 37.05 a wcześniej cykle miałam24-26 dni. ten ostatni przed ciążą był 28
Orgametril jest bardzo silnym lekiem. Bardzo duza dawke dostalas. Ja biore 1x1 lrzez 10 dni. I on na trzeci dzien zazywania podwyzsza temperature. Pamietaj tez ze blokuje mocno owulacje. Ale chyba o tym wiesz bo widze ze pozno go w cyklu bierzesz
Tak ogolnie to witaj
-
nick nieaktualnyBrrryyy tak w ogole.
Wczoraj poszlismy po calosci. A jaki poslizg mielismy po concive bo mialam jedna probke. Bardzo mnie po wszystkim bolalo z prawej strony kolo jajnika i nisko podbrzusze. W sumie juz podczasbolalo a potem wszystko przeszlo i nie boli nic.
Temperatura w gore o dziwo chociaz liczylam ze spadnie mocno w dol.konwalianka lubi tę wiadomość
-
dzień dobry kochane..
Witaj Freja - boziu, współczuję straty..masz bardzo.. "zakręcony" wykres.. a poprzedni mi nie wskakuje.. też jestem za usunięciem pierwszych pomiarów w czasie okresu
Anuśka - mnie także.. sprawdzian z religii (?) i.. dywany dużo dywanów..ale wyspałam się..młody nie budził się w nocy i nie wołał mamy:P
jakie macie plany na dziś?
no i dziś mamy testowanie towarzyszki Leny:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 08:22
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej konwalia:)
plany???? nie dać się bólowi głowy i trochę się ogarnąć/ dom ogarnąć.......
jakiś obiad zrobić - chociaż brak weny na cokolwiek
Freja Witaj i przykro mi z powodu Twojej straty:-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 08:09
konwalianka lubi tę wiadomość
-
No i kawusię piję bo nie mogłam usnąć już
Malenq współczuję bólu głowy... Mnie też jakoś twarz ćmi ale to chyba dlatego, że wczoraj kolejne dwa ząbki kanałowo mi dentystka robiła i nadal je czujęPogoda u mnie też paskudna.
Czarnula wiedziałam hahahahaBędzie (a raczej była) owulka i teraz tempka poszybuje w górę i będzie siostrzyczka dla Michasia
Konwalianka no to cieszę się że nie jestem sama z tymi durnymi snami, mi się śniło m.in. że w przedszkolu leżakowałam z dziećmi i mierzyłam tempkęCzarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:buuuuuuuuuuu Konwalia uuu to widzę że nie jestem sama.....
a do tego Kosia zaczęła mnie "pukać" w myszkę......Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaRa "NO STRES" będzie tam przez całą ciążę...co jakiś czas........rozrastasz się skarbie hehehehe a to ma boleć.....i będą różne bóle, których nie sposób opisać....jest dobrze, jak nic poza pobolewaniem nie dolega, to jest dobrze.......chyba że będzie to ostry, przenikający ból/ skurcz bardzo częsty, obserwujesz wtedy śluz itp..............
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 08:41
-
Lara ja myślę, że Twoja macica się rozciąga ale bądź czujna i obserwuj to, możesz wziąć no-spę i magnez.
Dzień dobry! Witam sie i ja, powstałam z pościeli razem z bólem głowy, męża już nie było obok, poszedł popracować trochę za domem.
Deszcz pada i to chyba od tej pogody głowa boli.
Więc dołączam do klubu poszkodowanych przez pogodę w Polsce.
Po południu jak nic sie nie zmieni, to zamierzam zasuwać do lasu z torbą wypchaną naszymi @@@@@@@@@@ i po wstępnym zakopaniu, przywaleniu kamieniami i cieżkimi konarami pozostawić tam na zawsze, a przynajmniej na 1,5- 2 latka
Buziaki, idę coś wszamać i może łyknać jakiś apap albo coś.Chyba nie mam więc jak nie przejdzie to ibuprom, bo do miasta daleko a w domu nic nie mam innego, chyba, że ketonal allbo aulinMalenq, Anuśka lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle