X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta dawno Cię nie było... Co słychać? Zgredka no masakra z tymi badaniami... W naszym kraju ciąża to nie jest tania sprawa :/

• Freja Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena uszy do góry- póki nie ma @ a tempa nie spada to jest nadzieja. Może owu była dzień później - może dłużej się zarodek przez jajowód turlikał i dopiero nie dawno się przykleił... potestuj za 2-4 dni jak nie będzie @.

my zmykamy do weta i na roboty przymusowe w rolnictwie ;) naszym małym pozdrawiam i nie dajcie sie pogodzie
    PS. Lena tak jak wczoraj mówiłaś moja ovu koło 18 dnia była o ile była ;)

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena :( przykro mi, że tak to wszystko się układa.........i oczywiście, że rozumiem....

Zgredko OMG!!!!!!!!!!!!!!! boszzzzzzzzzzzzzz ładna, cena, ładna...........
    mnie w III trymestrze czeka powtórka kilku badań, zobaczymy ile ja zabulę....

Smarta Hejoooooooooooooo:)

mogłaby się odezwać Yasmin......

Aniu to miłego dnia.....a tak rozpoczęty to będzie miły zobaczysz:)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, myśle ze trzeba poczekać i powtórzyć, no chyba ze @ przyjdzie ale myśle ze nie przyjdzie :p
    Zgredka, czemu twój lekarz nie daje badań na fundusz?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się

ania o której ta rozmowa, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści

choco tulam z powodu @

Lena nie trać wiary, może jeszcze za wcześnie na test

Freja witaj

choco lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Smarta dawno Cię nie było... Co słychać? Zgredka no masakra z tymi badaniami... W naszym kraju ciąża to nie jest tania sprawa :/

No ostatnio strasznie zabiegana jestem, na nic czasu nie mam. W poniedzialek nastawiam się na testowanie, no chyba ze @ przyjdzie, a pewnie przyjdzie. Słaby czas mieliśmy w tym miesiącu, choć ciągnie mnie podbrzusze okropnie a dziś lewy cycek boli mnie tak okrutnie, że nie macie pojęcia. I sutki mi sterczą od kilku dni. Ale na nic się nie nastawiam.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziolchy
    Freja witam przykro mi z powodu twojej straty ale teraz na pewno się uda 3mam za to kciuki kochana fajnie ze starasz się o 3 dzidzie ja staram się dopiero o piearsza ale tez marzy nam się 3
    ja lece bo dziś dużo roboty z przygotowaniami do urodzin małża jak dam rade to was nadrobię jak zawsze bo nigdy nie mam czasu dziś trochę zacina mnie w podbrzuszu w sumie to czuje takie napięcie i czasami klucia no to mileeeeeeeego dzionka kochana

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena- wimy, rozumimy... Pomimo że jesteś moją ex ;), to tulam. Czy Tobie mam oddać kolejny cykl, bo jak oddałam jeden Anuśce to się cuda u niej dzieją ;D -chcesz?

Anuśka - kolijkę jakąś na otarcie łez dla naszej miłej ex znajdziesz?

Anuśka, Lena83 lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa: bo chyba myśli, że śpię na pieniądzach, cymbał

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Lena- wimy, rozumimy... Pomimo że jesteś moją ex ;), to tulam. Czy Tobie mam oddać kolejny cykl, bo jak oddałam jeden Anuśce to się cuda u niej dzieją ;D -chcesz?

Anuśka - kolijkę jakąś na otarcie łez dla naszej miłej ex znajdziesz?
    Kolijkę zawsze :) Za te wszystkie wspólne chwile ;) Ale mi się wydaje że tu się zazieleni :D I za 2-3 dni będą II :)

A za ten cykl bardzo dziękuję :) Taki prezent z niespodzianką owulacyjną :) Super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 10:05

marnut, Lena83 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena tulam
    Zgredka znam ten bol

Rozm o 11 :-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut - oddawaj :)

Dziewczyny - uwielbiam Was. Jestescie dla mnie ogromnym wsparciem i psychicznym i wiedzowym.
    No uzależniłam sie od Was... Dziękuję !

Dzis se pobecze ...

Jutro bedzie pewnie juz ok ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 10:06

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Lena tulam
    Zgredka znam ten bol

Rozm o 11 :-)
    No to trzymamy kciuki :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, ja dostalam prywatne skierowanie na badania krwi, poszlam do lek. rodzinnego i ten przepisal mi wszystko (oprocz toxo) na NFZ

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka - każde zdrowo i prawidłowo rozwijające się dziecko ma w swoim życiu etapy, gdzie "woli": mamę, potem tatę,w końcu babcię czy Wujka Tomka a na końcu: swoich znajomych. Nie ma się co smucić tylko cieszyć - bo to znak, że dziecko rozwija się tak, jak ma się rozwijać. Że nawiązuje prawidłowe relacje społeczne i że sobie w życiu poradzi. Nie bądź taka zaborcza ;), to chyba dobrze, że dzieci nawiązują z ojcem więź i są przypadki kiedy go "wolą", co? Tak jak inne rzeczy "wolą" robić z Tobą, to naturalne. Moja córka już przeszła okres "tylko Tata i nikt więcej", coraz częściej zdarza się, że znów "woli" mnie, teraz czekam aż zacznie "woleć" dziadków, bo wiem że zacznie ;D. Tak już jest, przecież nie rodzimy i nie wychowujemy dzieci dla siebie tylko dla nich i dla świata :). Głowa do góry, korzystaj z tego, że dzieci "zauważyły" ojca i domagają się jego obecności w swoim życiu i odpoczywaj w tym czasie ile możesz :).

Lena83, Malenq, Anuśka, Krokodylica, konwalianka, MANIEK, Tamka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Freja witamy na forum.

Lena przykro mi w powodu testu. Tulę.

beszka nie smuć się że dziecię woła tatę, tylko korzystaj z tego że mąż pomaga.

zgredka k*rwa ceny badań porażają. :/ Ja też tyle płacę za te wszystkie badania. Ch*j mnie strzela bo co miesiąc płacę mega składki na zus a teraz jak jestem na L4 od 6 sierpnia to do tej pory nie zobaczyłam złotówki za te zwolnienia. :/ Normalnie nerw mnie bierze na to ch*jowe państwo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

Proszę bardzo, listopad nie mój :). Grudnia będę bronić jak niepodległości, szczególnie że to ma być cykl z Dongiem :D.

Anuśka - może i się jeszcze zazieleni, byłoby super!!! Ale tak mi było przykro z powodu rozczarowania Biedronki, że wstrzymam się z rozbudzaniem nadziei Leny. Niech będzie miło zaskoczona zamiast niemiło rozczarowana :D!

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

A za ten cykl bardzo dziękuję :) Taki prezent z niespodzianką owulacyjną :) Super :)

Ta, a Wy leżycie i chrapiecie...tak pewnie wyginęły mamuty...

Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dzień dobry.

Freja witamy na forum.

Lena przykro mi w powodu testu. Tulę.

beszka nie smuć się że dziecię woła tatę, tylko korzystaj z tego że mąż pomaga.

zgredka k*rwa ceny badań porażają. :/ Ja też tyle płacę za te wszystkie badania. Ch*j mnie strzela bo co miesiąc płacę mega składki na zus a teraz jak jestem na L4 od 6 sierpnia to do tej pory nie zobaczyłam złotówki za te zwolnienia. :/ Normalnie nerw mnie bierze na to ch*jowe państwo.

No to jest właśnie najgorsze, płacisz całe życie i nic z tego nie ma. Jak się czujesz Krokodylico, siostro wykresowa? Mam nadzieję że już Ci odpuściło chociaż trochę

p19uskjof9zg2kip.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

Dziewczyny - uwielbiam Was. Jestescie dla mnie ogromnym wsparciem i psychicznym i wiedzowym.
    No uzależniłam sie od Was... Dziękuję !

Dzis se pobecze ...

Jutro bedzie pewnie juz ok ...

Lenka nie becz, głowa do góry i walczymy dalej :D

p19uskjof9zg2kip.png
‹‹ 2205 2206 2207 2208 2209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ