My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena uszy do góry- póki nie ma @ a tempa nie spada to jest nadzieja. Może owu była dzień później - może dłużej się zarodek przez jajowód turlikał i dopiero nie dawno się przykleił... potestuj za 2-4 dni jak nie będzie @.
my zmykamy do weta i na roboty przymusowe w rolnictwienaszym małym pozdrawiam i nie dajcie sie pogodzie
PS. Lena tak jak wczoraj mówiłaś moja ovu koło 18 dnia była o ile była -
nick nieaktualnyLena
przykro mi, że tak to wszystko się układa.........i oczywiście, że rozumiem....
Zgredko OMG!!!!!!!!!!!!!!! boszzzzzzzzzzzzzz ładna, cena, ładna...........
mnie w III trymestrze czeka powtórka kilku badań, zobaczymy ile ja zabulę....
Smarta Hejoooooooooooooo:)
mogłaby się odezwać Yasmin......
Aniu to miłego dnia.....a tak rozpoczęty to będzie miły zobaczysz:) -
Anuśka wrote:Smarta dawno Cię nie było... Co słychać? Zgredka no masakra z tymi badaniami... W naszym kraju ciąża to nie jest tania sprawa
No ostatnio strasznie zabiegana jestem, na nic czasu nie mam. W poniedzialek nastawiam się na testowanie, no chyba ze @ przyjdzie, a pewnie przyjdzie. Słaby czas mieliśmy w tym miesiącu, choć ciągnie mnie podbrzusze okropnie a dziś lewy cycek boli mnie tak okrutnie, że nie macie pojęcia. I sutki mi sterczą od kilku dni. Ale na nic się nie nastawiam.
******************************GANG18+***************************** -
hey dziolchy
Freja witam przykro mi z powodu twojej straty ale teraz na pewno się uda 3mam za to kciuki kochana fajnie ze starasz się o 3 dzidzie ja staram się dopiero o piearsza ale tez marzy nam się 3
ja lece bo dziś dużo roboty z przygotowaniami do urodzin małża jak dam rade to was nadrobię jak zawsze bo nigdy nie mam czasu dziś trochę zacina mnie w podbrzuszu w sumie to czuje takie napięcie i czasami klucia no to mileeeeeeeego dzionka kochana*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualnyLena- wimy, rozumimy... Pomimo że jesteś moją ex
, to tulam. Czy Tobie mam oddać kolejny cykl, bo jak oddałam jeden Anuśce to się cuda u niej dzieją
-chcesz?
Anuśka - kolijkę jakąś na otarcie łez dla naszej miłej ex znajdziesz?Anuśka, Lena83 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Lena- wimy, rozumimy... Pomimo że jesteś moją ex
, to tulam. Czy Tobie mam oddać kolejny cykl, bo jak oddałam jeden Anuśce to się cuda u niej dzieją
-chcesz?
Anuśka - kolijkę jakąś na otarcie łez dla naszej miłej ex znajdziesz?Za te wszystkie wspólne chwile
Ale mi się wydaje że tu się zazieleni
I za 2-3 dni będą II
A za ten cykl bardzo dziękujęTaki prezent z niespodzianką owulacyjną
Super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 10:05
marnut, Lena83 lubią tę wiadomość
-
Marnut - oddawaj
Dziewczyny - uwielbiam Was. Jestescie dla mnie ogromnym wsparciem i psychicznym i wiedzowym.
No uzależniłam sie od Was... Dziękuję !
Dzis se pobecze ...
Jutro bedzie pewnie juz ok ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 10:06
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyBeszka - każde zdrowo i prawidłowo rozwijające się dziecko ma w swoim życiu etapy, gdzie "woli": mamę, potem tatę,w końcu babcię czy Wujka Tomka a na końcu: swoich znajomych. Nie ma się co smucić tylko cieszyć - bo to znak, że dziecko rozwija się tak, jak ma się rozwijać. Że nawiązuje prawidłowe relacje społeczne i że sobie w życiu poradzi. Nie bądź taka zaborcza
, to chyba dobrze, że dzieci nawiązują z ojcem więź i są przypadki kiedy go "wolą", co? Tak jak inne rzeczy "wolą" robić z Tobą, to naturalne. Moja córka już przeszła okres "tylko Tata i nikt więcej", coraz częściej zdarza się, że znów "woli" mnie, teraz czekam aż zacznie "woleć" dziadków, bo wiem że zacznie
. Tak już jest, przecież nie rodzimy i nie wychowujemy dzieci dla siebie tylko dla nich i dla świata
. Głowa do góry, korzystaj z tego, że dzieci "zauważyły" ojca i domagają się jego obecności w swoim życiu i odpoczywaj w tym czasie ile możesz
.
Lena83, Malenq, Anuśka, Krokodylica, konwalianka, MANIEK, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Freja witamy na forum.
Lena przykro mi w powodu testu. Tulę.
beszka nie smuć się że dziecię woła tatę, tylko korzystaj z tego że mąż pomaga.
zgredka k*rwa ceny badań porażają.Ja też tyle płacę za te wszystkie badania. Ch*j mnie strzela bo co miesiąc płacę mega składki na zus a teraz jak jestem na L4 od 6 sierpnia to do tej pory nie zobaczyłam złotówki za te zwolnienia.
Normalnie nerw mnie bierze na to ch*jowe państwo.
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Marnut - oddawaj
Proszę bardzo, listopad nie mój. Grudnia będę bronić jak niepodległości, szczególnie że to ma być cykl z Dongiem
.
Anuśka - może i się jeszcze zazieleni, byłoby super!!! Ale tak mi było przykro z powodu rozczarowania Biedronki, że wstrzymam się z rozbudzaniem nadziei Leny. Niech będzie miło zaskoczona zamiast niemiło rozczarowana!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Dzień dobry.
Freja witamy na forum.
Lena przykro mi w powodu testu. Tulę.
beszka nie smuć się że dziecię woła tatę, tylko korzystaj z tego że mąż pomaga.
zgredka k*rwa ceny badań porażają.Ja też tyle płacę za te wszystkie badania. Ch*j mnie strzela bo co miesiąc płacę mega składki na zus a teraz jak jestem na L4 od 6 sierpnia to do tej pory nie zobaczyłam złotówki za te zwolnienia.
Normalnie nerw mnie bierze na to ch*jowe państwo.
No to jest właśnie najgorsze, płacisz całe życie i nic z tego nie ma. Jak się czujesz Krokodylico, siostro wykresowa? Mam nadzieję że już Ci odpuściło chociaż trochę
******************************GANG18+***************************** -
Lena83 wrote:Marnut - oddawaj
Dziewczyny - uwielbiam Was. Jestescie dla mnie ogromnym wsparciem i psychicznym i wiedzowym.
No uzależniłam sie od Was... Dziękuję !
Dzis se pobecze ...
Jutro bedzie pewnie juz ok ...
Lenka nie becz, głowa do góry i walczymy dalej
******************************GANG18+*****************************