X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Hej, u mnie @ sie rozkręca i zaraz jade na rodzinny obiadek do tescia. ehhhh to będzie ciężki dzień.

Chocko wysyłaj @ do mnie, zabiore ja ze soba do lasu :-) Udanego mimo wszystko obiadku i wizyty u teścia.

choco lubi tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj choco - tulę i życzę wytrwałości!

choco lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie poza @ bólem podbrzusza, nic innego nie wystepuje, tylko sie przerazilam bo kilka dni nic mnie nie bolało, nic.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Nie, nie poza @ bólem podbrzusza, nic innego nie wystepuje, tylko sie przerazilam bo kilka dni nic mnie nie bolało, nic.
    to normalne skarbie! jeszcze wiele różnych bóli przed Tobą; weź nospę - pomoże

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama ketonal to sobie odpuść, szkoda żołądka, a to ból głowy, a nie atak wojsk!!!

ale tak widzę, że meteopatki są wśród nas.....ja przykleiłam plaster chłodzący apapu na czoło, i trochę ten mentol pomaga:)

ech :-/ zawsze pod górkę....i te Wasze @......zakopuj je jak najgłębiej.......;)

Lamama lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama podeślę Ci swoją @ również :) Zakop gadzinę ;)
    LaRa przyzwyczajaj się bo teraz już będzie to twój chleb powszedni aż do porodu :) Tak jak pisze Maleng dopóki nie krwawisz nie plamisz i nie ma śluzu w dużych ilościach to jest ok :)
    Choco tulę mocno :(

Lamama, choco lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko nie są to bole aż tak mocne żeby brać no-spe, poprostu ciągniecie i uczucie rozpulchnienia na dole. Magnez biorę codziennie :)
    Dzięki za uspokojenie :)

Ha! Wczoraj małż kupił mi puzzle 1000 szt. 4 godziny wczoraj układałam :) dzis szybkie ogarnięcie mieszkania i postaram sie ułożyć już conajmniej polowe, czas szybciej leci w taka pogodę :) a układam pingwinki :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciązy tez dużo puzzli układałam :] bardzo lubię, ale teraz przy Michasiu cięzko :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Konwalianko nie są to bole aż tak mocne żeby brać no-spe, poprostu ciągniecie i uczucie rozpulchnienia na dole. Magnez biorę codziennie :)
    Dzięki za uspokojenie :)

Ha! Wczoraj małż kupił mi puzzle 1000 szt. 4 godziny wczoraj układałam :) dzis szybkie ogarnięcie mieszkania i postaram sie ułożyć już conajmniej polowe, czas szybciej leci w taka pogodę :) a układam pingwinki :)
    Ja widziałam ostatnio piękny obraz na ścianie z puzzli właśnie i zastanawiam się czy sobie takiego nie zrobić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nigdy nie miałam WENY do puzzli.............:-/ mało kreatywna jestem??
    jak za karę zawsze układałam z siostrzeńcem lub siostrzenicą - gdzie w większości to dzieci układały, ja byłam od tego, aby pokiwać twierdząco głową i pochwalić:)
    buuuuuu za to cały dzień potrafię przesiedzieć w książkach kucharskich lub na portalach o tematyce kulinarnej....... heheheheh
    teraz jestem na etapie wyszywania imienia z filcu, jak skończę to się pochwalę, a co:) :P

Czarnula87, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiałam puzlle od małego. Zawsze ukłądałam bez obrazka i tak mi zostało do tej pory :] jakoś tak bardziej lubilam wyzwania :D

Malenq lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !!!

Konwalianko przyzkro mi, ze tak tymka wymeczyli :( najwazniejsze ze wiecie na co mly ma alergie! mam nadz.,ze 2 lata szybko zleca i zaczniecie odczulanie

Witam Freja. bardzo mi przykro z powodu Twojej straty!

Ktos dzis testuje?

u mnei od czwartku mama jest <3 ropieszcza mnie kulinarnie ;)

co do porzadkow, to ja rowniez mam lenia (i tragiczna nocke za soba), wiec chyba tylko odkurze i tyle.

Meza nie ma. wyjechal do Finlandii na pare dni. wraca jutro wieczorem, wiec odkurzanie na mojej glowie ;)

wiecie co...odkad mecza mnie mdlosci i czasem wymioty, a w nocy jest wyjatkowo tragicznie, to Runar wstaje w chlopcow w nocy, jesli trzeba. no i mlodszy dziec zaczal wolac tate w nocy. maja tez swoj rytual zw. z kladzeniem sie do lozka. wczoraj musialm wszystko zrobic identycznie jak moj maz, a jak cos bylo inaczej to placz :( w nocy wolala tate, wiec poslzam po niego...a on zaczal krzyczec, ze mam isc precz i tata ma przyjsc :( nawet nie wiecie jak mi smutno bylo :( spedzam z nimi nadal sporo czasu. bawimy sie, czytamy itp. ale nocne wstawnaie i wieczorne rytualy maz przejal, bo ja nie do zycia wieczorem jestem.....mam nadz.,ze dobre samopoczucie szybko wroci i bede mogla powoli wrocic do dawnych zadan matki polki ;)

u nas pogoda tragiczna!!! wieje okropnie i leje. maz grilla jeszcze z tarasu nei schowal. bylam pewna w nocy, ze witr zwieje go na okno tarasasowe. za ciezki bym sama z mama go tachala na dol, wiec czekamy az maz wroci i mamy nadz.,ze wiatr ucichnie

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Freja Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w ten deszczowy poranek :/ dobrze że chociaż tu jest ciepło i słonecznie ;)
    Tempka idzie w górę a dlatego nie było widać ovu bo jeden dzień dziwnego śluzu ( w piątek taki rozciagliwy ale mleczny ) zaznaczyłam i dektektor zgłupiał. Pozdrawiam zaciążone - trzymam za was kciuki - jak macie wątpliwości idzicie na konsultacje do drugiego lekarza -czasem warto być upartą i słuchać własnych przeczuć - ja nie słuchałam, głupia byłam
    zaraz pewnie na działkę pojedziemy jesienne porządki robić i psiną do wet do kontroli na szczęście młoda na biwaku więc 1/2 problemów odpada :) a potem moze uda się na basen...
    pozdrawiam cieplutko
    eh..jutro dyżur w pracy - ale jak to w niedzielę - pewnei spokój będzie to będę się często odzywać

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • Freja Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkljam jeszcze raz link do feralnego wykresu - może teraz zadziała

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Freja, bo jescze nie miałam okazji sie przywitać :)
    Pogoda doopiata na maxa :(
    Nawet nosa z mieszkania nie wystawiam bo brrrrrrrrrrrrrr
    Miłego dnia

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczynki :-)
    Ja w sumie na chwile z tek pisze :-)
    Zaraz jedziemy na miasto pozniej rozm miska :-) a na koniec zajecia 1,5 h tak mi sie chce ze az nie chce :-(
    Ale przynajmniej miło i sexownie zaczęliśmy z mezem dzień ;-)

smarta, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien .... Że dobry powiedziec nie moge ....

4:30 mierzenie temperatury .... Siku mi sie chciało ....

Nawet cienia cienia nie ma ....

image.jpg

@ brak ale pewnie Niepokalanek wydłużył mi cykl ...
    Leje sie ze mnie ale nie krew. Od kilku dni wodnisty śluz ale zaznaczam go jako K na wykresie bo wodnisty rozwala mi wykres i mnie to irytuje. Do tego chyba cos złapałam od tego mierzenia bo dzis w śluzie widnistym białe grudy - nigdy tak nie miałam. Nie pachnie brzydko ale taki grzyb podobno na poczatku wlasnie nie ma złego zapachu czytalam ... Dezynfekuje termometr codziennie spirytusem salicylowym - nie wiem jeszcze jak inaczej.

Nie dosc ze ten cykl stracony to jeszcze następny bo sie pewnie z grzyba trzeba bedzie poleczyć.

Dzienne bóle brzucha mam dalej. To na pewno jajnik i macica. To juz dobry tydzien - dlaczego nie wiem ...

Czuje sie oczywiscie beznadziejnie - niby choroba niby nie liczylam ba ten cykl ... Ale jakas nadzieja sie tliła - wiecie o czym mowie ... Rozumiecie ...

:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 09:46

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • smarta Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane. U mnie dziś wreszcie zapowiada się luźniejszy dzień więc lecę was nadrabiać :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo hejo,
    ja właśnie po badaniach krwi
    cytomegalie toxo różyczki i wszystkie na hivy hbs i inne bzdety
    oczywiście mój gin nie daje na nfz i wiecie ile zapłąciłam za 12 badań (przy 50% zniżce dla pracowników) ...
    274 zł.. no ja pie***le

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena przykro mi bardzo, ale dopóki @ nie ma to nadzieja jest...

‹‹ 2204 2205 2206 2207 2208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ