My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
choco wrote:Hej, u mnie @ sie rozkręca i zaraz jade na rodzinny obiadek do tescia. ehhhh to będzie ciężki dzień.
Chocko wysyłaj @ do mnie, zabiore ja ze soba do lasuUdanego mimo wszystko obiadku i wizyty u teścia.
choco lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualnyLamama ketonal to sobie odpuść, szkoda żołądka, a to ból głowy, a nie atak wojsk!!!
ale tak widzę, że meteopatki są wśród nas.....ja przykleiłam plaster chłodzący apapu na czoło, i trochę ten mentol pomaga:)
echzawsze pod górkę....i te Wasze @......zakopuj je jak najgłębiej.......
Lamama lubi tę wiadomość
-
Lamama podeślę Ci swoją @ również
Zakop gadzinę
LaRa przyzwyczajaj się bo teraz już będzie to twój chleb powszedni aż do poroduTak jak pisze Maleng dopóki nie krwawisz nie plamisz i nie ma śluzu w dużych ilościach to jest ok
Choco tulę mocnoLamama, choco lubią tę wiadomość
-
Konwalianko nie są to bole aż tak mocne żeby brać no-spe, poprostu ciągniecie i uczucie rozpulchnienia na dole. Magnez biorę codziennie
Dzięki za uspokojenie
Ha! Wczoraj małż kupił mi puzzle 1000 szt. 4 godziny wczoraj układałamdzis szybkie ogarnięcie mieszkania i postaram sie ułożyć już conajmniej polowe, czas szybciej leci w taka pogodę
a układam pingwinki
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Konwalianko nie są to bole aż tak mocne żeby brać no-spe, poprostu ciągniecie i uczucie rozpulchnienia na dole. Magnez biorę codziennie
Dzięki za uspokojenie
Ha! Wczoraj małż kupił mi puzzle 1000 szt. 4 godziny wczoraj układałamdzis szybkie ogarnięcie mieszkania i postaram sie ułożyć już conajmniej polowe, czas szybciej leci w taka pogodę
a układam pingwinki
-
nick nieaktualnya ja nigdy nie miałam WENY do puzzli.............
mało kreatywna jestem??
jak za karę zawsze układałam z siostrzeńcem lub siostrzenicą - gdzie w większości to dzieci układały, ja byłam od tego, aby pokiwać twierdząco głową i pochwalić
buuuuuu za to cały dzień potrafię przesiedzieć w książkach kucharskich lub na portalach o tematyce kulinarnej....... heheheheh
teraz jestem na etapie wyszywania imienia z filcu, jak skończę to się pochwalę, a co:)Czarnula87, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry !!!
Konwalianko przyzkro mi, ze tak tymka wymeczylinajwazniejsze ze wiecie na co mly ma alergie! mam nadz.,ze 2 lata szybko zleca i zaczniecie odczulanie
Witam Freja. bardzo mi przykro z powodu Twojej straty!
Ktos dzis testuje?
u mnei od czwartku mama jestropieszcza mnie kulinarnie
co do porzadkow, to ja rowniez mam lenia (i tragiczna nocke za soba), wiec chyba tylko odkurze i tyle.
Meza nie ma. wyjechal do Finlandii na pare dni. wraca jutro wieczorem, wiec odkurzanie na mojej glowie
wiecie co...odkad mecza mnie mdlosci i czasem wymioty, a w nocy jest wyjatkowo tragicznie, to Runar wstaje w chlopcow w nocy, jesli trzeba. no i mlodszy dziec zaczal wolac tate w nocy. maja tez swoj rytual zw. z kladzeniem sie do lozka. wczoraj musialm wszystko zrobic identycznie jak moj maz, a jak cos bylo inaczej to placzw nocy wolala tate, wiec poslzam po niego...a on zaczal krzyczec, ze mam isc precz i tata ma przyjsc
nawet nie wiecie jak mi smutno bylo
spedzam z nimi nadal sporo czasu. bawimy sie, czytamy itp. ale nocne wstawnaie i wieczorne rytualy maz przejal, bo ja nie do zycia wieczorem jestem.....mam nadz.,ze dobre samopoczucie szybko wroci i bede mogla powoli wrocic do dawnych zadan matki polki
u nas pogoda tragiczna!!! wieje okropnie i leje. maz grilla jeszcze z tarasu nei schowal. bylam pewna w nocy, ze witr zwieje go na okno tarasasowe. za ciezki bym sama z mama go tachala na dol, wiec czekamy az maz wroci i mamy nadz.,ze wiatr ucichnie -
Witajcie w ten deszczowy poranek
dobrze że chociaż tu jest ciepło i słonecznie
Tempka idzie w górę a dlatego nie było widać ovu bo jeden dzień dziwnego śluzu ( w piątek taki rozciagliwy ale mleczny ) zaznaczyłam i dektektor zgłupiał. Pozdrawiam zaciążone - trzymam za was kciuki - jak macie wątpliwości idzicie na konsultacje do drugiego lekarza -czasem warto być upartą i słuchać własnych przeczuć - ja nie słuchałam, głupia byłam
zaraz pewnie na działkę pojedziemy jesienne porządki robić i psiną do wet do kontroli na szczęście młoda na biwaku więc 1/2 problemów odpadaa potem moze uda się na basen...
pozdrawiam cieplutko
eh..jutro dyżur w pracy - ale jak to w niedzielę - pewnei spokój będzie to będę się często odzywać
-
Hello dziewczynki
Ja w sumie na chwile z tek pisze
Zaraz jedziemy na miasto pozniej rozm miskaa na koniec zajecia 1,5 h tak mi sie chce ze az nie chce
Ale przynajmniej miło i sexownie zaczęliśmy z mezem dzieńsmarta, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Dzien .... Że dobry powiedziec nie moge ....
4:30 mierzenie temperatury .... Siku mi sie chciało ....
Nawet cienia cienia nie ma ....
@ brak ale pewnie Niepokalanek wydłużył mi cykl ...
Leje sie ze mnie ale nie krew. Od kilku dni wodnisty śluz ale zaznaczam go jako K na wykresie bo wodnisty rozwala mi wykres i mnie to irytuje. Do tego chyba cos złapałam od tego mierzenia bo dzis w śluzie widnistym białe grudy - nigdy tak nie miałam. Nie pachnie brzydko ale taki grzyb podobno na poczatku wlasnie nie ma złego zapachu czytalam ... Dezynfekuje termometr codziennie spirytusem salicylowym - nie wiem jeszcze jak inaczej.
Nie dosc ze ten cykl stracony to jeszcze następny bo sie pewnie z grzyba trzeba bedzie poleczyć.
Dzienne bóle brzucha mam dalej. To na pewno jajnik i macica. To juz dobry tydzien - dlaczego nie wiem ...
Czuje sie oczywiscie beznadziejnie - niby choroba niby nie liczylam ba ten cykl ... Ale jakas nadzieja sie tliła - wiecie o czym mowie ... Rozumiecie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 09:46
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Hejo hejo,
ja właśnie po badaniach krwi
cytomegalie toxo różyczki i wszystkie na hivy hbs i inne bzdety
oczywiście mój gin nie daje na nfz i wiecie ile zapłąciłam za 12 badań (przy 50% zniżce dla pracowników) ...
274 zł.. no ja pie***le