My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Biedrona- bylas u gina?
Nie moge ryczeć.
U rodzicow jestesmy.
W poszedł sie wyżyć robotniczo ...
Ja nie mam siły na nic ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
smarta wrote:No to jest właśnie najgorsze, płacisz całe życie i nic z tego nie ma. Jak się czujesz Krokodylico, siostro wykresowa? Mam nadzieję że już Ci odpuściło chociaż trochę
smarta ociągasz się, mi już brzuch rośnie a Ty co? Dawaj z tym zielonym kropkiem, nie wstydź się.
Czuję się tak sobie. Myślę że od 3 dni nastąpił jakiś przełom i idzie ku lepszemu. Zaczynam pożerać ogromne ilości żarcia. Pochłaniam kurde.Jeszcze mnie męczy ale jem i waga i idzie do góry.
beszka nie denerwuj się, przecież nikt nic złego nie miał na myśli, tylko abyś korzystała z pomocy męża póki się da.
Ale przede wszystkim życzę Ci aby przestało Cię męczyć, Tobie i sobie tego życzę.
Anuśka padłam po tym hasle "gdzie jest mamuń" hehehe.
momo mi też jest zajebiście zimno. Brrrr. Gdzie mój kocyk???
A z tym autem to niezłe chamstwo.
Malenq ja mam auto z komisu, ale mój mąż jest mechanikiem, mój szwagier jest mechanikiem i oglądnęli to auto tak, że właściciel komisu nie miał nic do powiedzenia.Z auta jestem bardzo zadowolona i służy mi już kilka lat.
Ja się dzisiaj też jakoś zebrałam do porządkowania ale dużo nie narobiłam, nie dałam rady. Za to mój mąż wstał dziś wcześnie przed pracą, poodkurzał mieszkanie i pomył klatkę schodową, normalnie super.
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim !
Drogie kobietki będąc w czwartek na usg Pan doktor stwierdził ze nie ma sie do czego przyczepić (nic wiecej nie mówił). Ale pytanie mam do was inne..od kilku dni mam mega balony,piersi powiekszyły mi sie tak ze sama jestem w szoku,w dodatku są bardzo wrazliwe na dotyk,testowalam 1.09 przed @,ktory zakonczył mis ei jakos 10.09. Ostatni raz piersi mi urosły jak bylam w ciązy z córką...Nie wiem co mam teraz myśleć
ma któras jakies wytlumaczenie ? :*
Zakochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zakochana wrote:Dzień dobry wszystkim !
Drogie kobietki będąc w czwartek na usg Pan doktor stwierdził ze nie ma sie do czego przyczepić (nic wiecej nie mówił). Ale pytanie mam do was inne..od kilku dni mam mega balony,piersi powiekszyły mi sie tak ze sama jestem w szoku,w dodatku są bardzo wrazliwe na dotyk,testowalam 1.09 przed @,ktory zakonczył mis ei jakos 10.09. Ostatni raz piersi mi urosły jak bylam w ciązy z córką...Nie wiem co mam teraz myśleć
ma któras jakies wytlumaczenie ? :*
No moze w ciazy jestes?Zakochana lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Malenq wrote:Zakochana a który to Twój dzień cyklu??? może to owulka i piersi urosły, jak jesteś pewna że to nie ciąża to obstawiam podwyższony progesteron, on odpowiada za ból piersi......
24 dzien cyklu. Ja nie jestem pewna czy to nie ciąża. Jestem zdziwiona ze piersi az tak sie powiększyłyZakochana -
Jak 1 to dzis 27 dzien cyklu ...
Nie wiem kiedy miewasz owu
Mnie w I ciazy tez tak od razu urosły piersi i to był jedyny znak ..
Ale wiesz my tam nie siedzimy u Ciebie w srodku ani nie jestesmy testem ciążowym
Wez zrob testa - chociaz jedna kropa w tym miesiącu by byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 16:15
Malenq lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:Jak 1 to dzis 27 dzien cyklu ...
Ale wiesz my tam nie siedzimy u Ciebie w srodku ani nie jestesmy testem ciążowym
Wez zrob testa - chociaz jedna kropa w tym miesiącu by była
Mi tez ale nie tak z dnia na dzienZakochana -
Lena83 wrote:Jak 1 to dzis 27 dzien cyklu ...
Wez zrob testa - chociaz jedna kropa w tym miesiącu by była
Robić teraz czy jutro z rana ?Zakochana -
Mi tak boooom expresem
Pamietam ze kolezanka mamy jak mnie zobaczyła to od razu ciaze wywrozyla a mnie sie jeszcze wtedy @ nawet nie spóźnialaZakochana, momo1009 lubią tę wiadomość
No z rana ...
Chyba ze juz wymyślili i masz test popołudniowyMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
zakochana, szkoda ze nie masz kompletnego wykresu, znacznie łatwiej byłoby sprawdzic.ale przecież zawsze można zrobić test ciążowy i sprawa się wyjaśni..przynajmniej częściowo
a u nas dziś dzień pieczenia.. najpierw chlebek - już stygnie, później gołąbki zapiekane z serem białym - zjedzone, później ciasto brownie - studzi się i teraz piecze się szynka do kanapek na kolacje, do tego chlebka.. z P nadal byle jak..ale mam to głęboko w dMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho ja tylko na chwile.
Powiem wam ze mega plecy mnie bola i podbrzusze jakbym naprawde zaraz okres miala dostac
A tu juz mi maz zapowiedzial ze przyjezdzam po 21 do domu jem kolacje i wciaga mnie do lozka.... ile ten facet moze... ja juz nie wyrabiam
Ale nie to ze narzekam
Pozniej moze zajrze. Buziakikonwalianka, Malenq, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:zakochana, szkoda ze nie masz kompletnego wykresu, znacznie łatwiej byłoby sprawdzic.ale przecież zawsze można zrobić test ciążowy i sprawa się wyjaśni..przynajmniej częściowo
a u nas dziś dzień pieczenia.. najpierw chlebek - już stygnie, później gołąbki zapiekane z serem białym - zjedzone, później ciasto brownie - studzi się i teraz piecze się szynka do kanapek na kolacje, do tego chlebka.. z P nadal byle jak..ale mam to głęboko w d
oprócz tego ostatniego zdania to LUBIĘ TOpracusiu............
ja lecę się położyć, coś mnie w krzyżu boli
buziaki
-
Hejo, ja wlasnie w drodze na wesele. Poszlam do znajomej fryzjerki po warkocz francuski, a wrocilam z kwiatkiem z wlosow. Bleeee nie znosze wygladsc jak pd fryzjera i jeszcze wszystko po jednej stronie banii, masa wsuwek, ciazy mi to... Fuk
Ale udalam, ze sie podoba (lama ze mnie/ sorry lamama