My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A bo wtedy byłam 12 lat młodsza i inną "fabrykę plemnków" miałam
Dobra już nie marudzę ....
W obiecał zbadać plemniki. Mói, że juz się umówił do androloga i powie mi wszystko ja będzie po wszystkim nie póxniej niż na koniec października... . Twierdzi, że nie chce mi mówić dokładnie kiedy bo będę się denerowwać.
Guzik prawda i tak się denerwuję ale daje mu spokój do tego czasu bo widze jak delikatna to dla Niego sprawa, jak to przezywa....
Dziewczyny no prawda jest taka, że przede mną W mieszkał z dziewczyną swoją 10 lat. Ona bardzo, bardzo chciała miec dziecko. W się długo opierał bo twierdził, że najpierw dom. Że jeszcze chwile poczekac trzeba..
Oni bardzo, bardzo się kochali. Niemniej A zostawiła W dlatego, że pragneła miec dziecko nadzycie.
Ona niby brała tabsy ale trudno mi uwierzyć w to, że kobieta która bardzo pragnie miec dziecka w wieku 36 lat będąc z facetem lat 10 nie kombinuje...
A zostawiła W i po 2 miesiącach z nowym facetem była w ciązy ....
Ja naprawdę wszystko przyjmę na klatę - ale chciałabym juz wiedzieć ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Momo ja czekam wieczorem na Ciebie ze Zdesperowanym !!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Michal po rozmowie od 1 pazdziernika zaczyna;)
fak na okres probn 2 tygale o wiele lepsze zarobki facet mu odrzu powiedzial ze na 2 tyg umowa o dzieloa pozniej normalna jak michal powiedzial ze spoko narazie moze byc najnizsza to facet sie na niego popatrzyl i tekst. wie Pan ja jestem zdania ze zaslugue pan na wiecej z takim doswiadczeniem wiec umowili sie ze poki co na te 2 tyg 10 zl za h na czysto ..a pozniej jak sie sprawdzi to powiedzial ze 2-2,5 ys bedzie mial
wiec mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie
i praca uwaga od 6-14jeejjjj bedzemy razem wraca dodomku
Lena jakmacie jakies watpliwosci co do nasienia to je zbadajcie
nie raz wystraczy cos podreperowac i bach
Malenq lubi tę wiadomość
-
stara_czka wrote:Pomodlę się za Ciebie, chociaż jestem ateistką.
Dziękuję...
Aczkolwiek skoro jesteś ateistką to nie bardzo widzę sens i nie rozumiem do kogo Ty się będziesz modlić...marnut, Anuśka, LaRa, Krokodylica, Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Aniu cieszę się i trzymam kciuki, żeby przedłużyli umowę :***
Aniu na daje W czas do końca października... na badania.
On obiecał a nie łamie obietnic
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Lenka nie pisz głupot, bo dostaniesz karnego lajka
/QUOTE]
Aha! To już teraz wiem skąd u mnie tyle "lajków" - za pierniczenie bez ładu i składu!
No i jasne, że temat należy Małżowi zapodać, to co prozdrowotne może się też okazać proseksowne.
Lena:
1. zawsze możesz popłakać a dziecku powiedzieć, że po prostu Ci smutno. Tak czasem bywa, że złe emocje rozładowuje się przez płacz i tyle. Możesz też się zamknąć w łazience (kąpiel?)lub pójść na spacer i tam się wypłakać.
2. Bardzo dobrze rozumiem, że nawet najgorsza WIEDZA jest lepsza niż NIEWIEDZA, bo wtedy nie wiemy czego się trzymać. Niestety, wygląda na to, że albo faktycznie powiesz sobie "co ma być to będzie" i spokojnie poczekasz, aż W powie Ci o wynikach, albo powiesz mu, że to Wasza wspólna walka o wspólne dziecko i chce czy nie - życzysz sobie być informowana na bieżąco o przedsięwzięciach, albo odpłacisz mu tą samą monetą i powiesz, że masz przed sobą kilka wizyt u lekarzy, ale nie powiesz mu po co ani kiedy, żeby się nie stresował. Może coś dotrze
.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Lena, dziwie się, że jeszcze tych testów nie robiliście.. mój P od razu się zapisał na badania, no i raczej będziesz wiedziała kiedy, bo do tego badania wstrzemięźliwość min. 3 dni.. mam nadzieję, że wyjdą w porządku.. dla lepszego samopoczucia dodam, że mojemu P nie wyszły za dobre wyniki, tzn. 40% plemników ruchliwych, z czego ileś tam martwych i coś tam coś tam..ogólnie oligozoospermia..wyniki otrzymaliśmy tydzień po tym, jak dowiedzieliśmy się, że jestem w ciaży..inaczej bym się chyba także martwiła.. mój P 2 m-ce zanim nam się udało zaczął brać salfazin i kwas foliowy, ale chyba nie miało to jeszcze wpływu bo cykl trwa 72 dni, ale na bank podniosło mu możliwości (i tak niemałe) i chciał/chce seksu 3 razy dziennie
bierze go nadal, bo mówi, że się po nim rewelacyjnie czuje
Ania cieszę się, mam nadzieję, że to już będzie "ta" pracaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 14:20
-
momo1009 wrote:Maniek dziękuję Ci bardzo
:*
Właśnie mąż jest w trakcie szukania co ma w mailach, jak to zrobi może napisze Ci w privie jak to wygląda. Nie chciałabym też za bardzo zabierać Twojego czasu ale jeśli byłabyś w stanie podpowiedzieć nam od czego zacząć, byłabym bardzo wdzięczna.
Świetne z Was Kobity, wiecie? Rozmnażajcie się Kochane, bo bez takich osób jak Wy smutno by było na świeciemomo1009 lubi tę wiadomość
Maniek
-
mam nadziejeze moze cos sie wyklaruje
bo ta praca go nie satysfakcjonuje jelsli chodzi o to co robi wiecie on zawsze robil meble skladal je itp a teraz pakuje je tylko w folie ;/
a tu bedzie sie uczyl robic mebli lazienkowych kuchennych bedzie dzialal na maszynach -
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny to nie tak ...
W jest naprawdę odpowiedzialny facet. To nasz 4 cykl dopiero.
W 1 i 2 szliśmy na zywioł i przypadek. W 3 zaczżł sie marwić i kupił az ksiązkę o poprawianiu płdonosci- zaczał brac te wszystkie witaminy których ja nawet nie zliczę.
Zrobił ogólne badania.
No ja się nie musiałam interesowac tematem.
Spi bez gatek... Nie przegrzewa się... No podszedł so sprawy.
Nie pije i nie pali. Dużo się rusza i cwiczy.
Na badania nasienia wpadł on chyba z tydzień może z 1,5 temu.
Nie wiem dlaczego on mi nie chce powiedziec kiedy. Może robi jakieś większejsze te badania bo jeżdzi niby firmowo do większego miasta obok tak często jak nigdy...
A moze po prostu się boi wyników bo taka historia wczesniejsza a nie inna.
ja Go nie zostawię z takiego względu ale może Jemu ciezkow to uwierzyć.
On naprawdę nie łamie obietnic i jesli powiedział do końca października to mu wierzę.
Jesli chce sam to ok - sam ...
No on jest taki typowy facet. Jak ma problem to SAM go rozwiąuje.
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
Konwalijko- mogę ie wiedzieć czemu bo ja na dwa domy zyje- z moją mama na wózku i z W. Czasem tam czasem tu
. Bywa, że się nie widzimy po 3-4 dni.
nick nieaktualnyANia84 - niech się chłop uczy, a jak się nauczy to rozkręcajcie własny biznes
. Ostatnio czytałam o gościu, który zajmuje się renowacją starych mebli i robieniem "nowych" mebli ze starych materiałów. Już pomijam fakt, że jest genialny w tym co robi (ma talent) to potrafi kupować stare rozsypujące się dwory tylko po to, żeby mieć odpowiednie drewno. Cóż..cena za szafę jest równowartością apartamentu w większym mieście, ale gość ma rynek zbytu.
-
Malenq wrote:Aniu szkoda, że nie mieszkacie bliżej, u mojej sis w firmie poszukują monterów mebli
-
Ania super wiadomość no ale jak dobry fachowiec to nie ma co się dziwić
Sataraczka doceniam poświęcenie:) tylko ponawiamm pytanie Leny (tak z ciekawości) do kogo chcesz się pomodlić?
Lena a może faktycznie lepiej jak dowiesz się już po całym badaniu? Przecież to że będziesz wiedzieć wcześniej i tak nic nie zmieni, a Twój mąż pewnie już się stresuje za was dwoje....sama nie wiem, ale mój T też tak ma że woli mi nie mówić jak idzie na jakieś badanie..mówi że ma taką potrzebę żeby samemu się zmierzyć ze strachem i że nie chce mnie stresować dodatkowo...ja to chyba trochę rozumiem...w każdym razie też nie mam potrzeby mówić mu o wizytach u gin i moich badaniach...do czasu gdy się zazieleni.Lena83 lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyLena - w takim razie czekaj do końca października, skoro to sprawa tak delikatna dla niego. Po co masz naciskać? Tylko pogorszysz Wasze stosunki a na przebieg sprawy i tak wpływu mieć nie będzie. Jeśli czeka Was leczenie - to czeka, miesiąc w tą czy w tamtą różnicy ogromnej nie robi. Chociaż ja po 4 m-cach starań nie byłabym pesymistką
. Poza tym, Kochana, to listopad jest Twój, więc niech sobie robi te badania, a co
!
Lena83 lubi tę wiadomość
-
nie no .. tak wlasnie chcemy zrobic niech jeszcze podpatrzy co i jak ,,na penwo bedziemy robic meble z odzysku czyliz palet i skrzyn
a lawka ogrodowa 2w1
ale glownym celem sa meble na wymiar
maz ogolnei uwielbia prace w drewnieMANIEK lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Kurcze dziewczyny to nie tak ...
No on jest taki typowy facet. Jak ma problem to SAM go rozwiąuje.
ototototo mój ma to samo. nawet mój brat i ojciec - tacy wszyscy samodzielni.....
a jak przychodzi co do czego to jest: " kochanie gdzie mamy herbate?"
Lena83, Malenq, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
Maniek