My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Wybacz, gdzieś mi to umkneło
Gapa ze mnie, albo to desperado.. jestem w połowie a czuję szum w głowie
To jaki Ci poprzedni cykl wyszedł? 26 czy krótszy?
25 dni wyszedł
3 z rzędu juz
Wczesniej odkąd zaczęłam miesiaczkowac zawsze jak w zegarku 28 było
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Blondik - tulę skarbie, teraz Alicja będzie czuwać nad Wami; żczę zdrowia da Każdego z Twojej rodziny, a teściami się nie przejmuj - nawet szkoda komentować..
a ja po ostrej kłótni z P popłakałam sobie z 30 min, poszłam pod prysznic i okropnie boli mnie brzuch..a ten jakby nigdy nic pyta czy obejrzymy jakiś film.. mam dość
momo, zazdroszczę desperadosa, a Tobie biedronko winka - bardzo by mi się teraz przydało..
dobrej nocy kochane -
Dobranoc Konwalka :*
Cokolwiek jest powodem Waszych sporów mam nadzieję, że ustąpi.. jakoś.
Właśnie mi się w desperado mucha utopiła, dziś nawet ona zdesperowana i napić się chciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 20:48
konwalianka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Lena83 wrote:25 dni wyszedł
3 z rzędu juz
Wczesniej odkąd zaczęłam miesiaczkowac zawsze jak w zegarku 28 było
O, a u mnie odwrotnie, właśnie się cykle do 28-29 wydlużyly, a wcześniej przez kilkanaście lat miałam co 25-26. Lekarze takich różnic nawet nie komentują, więc może nie ma się co przejmować. A krótszy cykl to zawsze szybsza wiedza na czym się stoi********Gang 18+********
Mysle ze tu nie chodz o długość ...
Chyba raczej o to czy endo zdąży sie zbudować do owulki i czy wystarczająco długa fl jest.
Ja mam miesiączke 7 dni. Do owu to kolejne 7. Ale fl to podobno ma byc min 12.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Dzuewczyny mam nieestetyczne pytanie ...
Bo ktos tu wspominał ze brązowa krew to stara?
Bo mnie sie pierwszy raz w zyciu brązowy okres zaczął ...
Czuje ze jak dopadnie gina z wykreślenie i moim milionem pytań to mnie znielubi ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:Mysle ze tu nie chodz o długość ...
Chyba raczej o to czy endo zdąży sie zbudować do owulki i czy wystarczająco długa fl jest.
Ja mam miesiączke 7 dni. Do owu to kolejne 7. Ale fl to podobno ma byc min 12.
Aha, no tak. Albo owu jest wcześniej. Idziesz teraz na monitoring prawda? Ciekawe co pokaże.
********Gang 18+********
Własnie dzieś tu na OF kiedyś znalazłam wątek, który mi dał do myslenia z tymi tamponami. Wczesniej używałam namiętnie, ale teraz staram się nie. Okazjonalnie jednak zakładam.
Hmmmm... ten mój okres nigdy nie ma makowej czerwieni, ale brązowe odcienie widuje zwykle pod koniec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 20:57
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...