My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh... nie nadrobie. Bylam na dyzurze zaraz po impezie pracowej i dzis odsypialam.
Blondik, moje kondolencje. Dobrze ze uroczystosc byla godna. Trzymam kciuki za odmiane losu z rodzinka...
Widze lenka i dronka ze ja zostalam na placu boju... chyba jutro zatestuje tak po prostu, ale bole macicy przeszly, plamienia mie bylo, cyce nie bola wiec jak znam zycie jutro bedzie kicha i pewnie okres przyjdxie az do bolu punktualniemam dzis znowu atak pesymizmu/realizmu... ;(((
Lena ja mam zawsze brazowe plamienie na poczatku okresu, czasami obfite. Krew brazowa to nie jest krew stara w sensie dlugo zalegajaca. Ona moze miec np. 15-30 minut, to wystarczy zeby sciemniala. Czasami okres zaczyn sie maloi intensywnymi skurczami, wiec stare endometrium wolniej jest zluszczane i wydalane. Nie sadze ze tampony maja tu duzo do rzeczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:06
-
Ja to tampony okazjonalnie tez - jak dodatkowo chce sie zabezpieczyć i tamponem i podpaską bo u mnie dosc sie leje w pierwsze dni. Albo jak na basen koniecznie mamy ochote.
Jakis pełen niespodzianek ten moj pierwszy cykl na owu - a to dziwne bole w II czesci cyklu, a to tempka, a to śluz dziwny, a to brązowa @ ......Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Nieukowa wrote:Widze lenka i dronka ze ja zostalam na placu boju... chyba jutro zatestuje tak po prostu, ale bole macicy przeszly, plamienia mie bylo, cyce nie bola wiec jak znam zycie jutro bedzie kicha i pewnie okres przyjdxie az do bolu punktualnie
mam dzis znowu atak pesymizmu/realizmu... ;(((
Dzięki za to o krwi. Lenka ma brązową teraz na początku cyklu i stąd nasze wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:11
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Lena83 wrote:Jakis pełen niespodzianek ten moj pierwszy cykl na owu - a to dziwne bole w II czesci cyklu, a to tempka, a to śluz dziwny, a to brązowa @ ......
A mojemu S udało się zakrzywić czasoprzestrzeń. Najpierw dzwonił, że będzie za 15 min, teraz że za 40.
********Gang 18+********
Lena83 wrote:Ja to tampony okazjonalnie tez - jak dodatkowo chce sie zabezpieczyć i tamponem i podpaską bo u mnie dosc sie leje w pierwsze dni. Albo jak na basen koniecznie mamy ochote.
Jakis pełen niespodzianek ten moj pierwszy cykl na owu - a to dziwne bole w II czesci cyklu, a to tempka, a to śluz dziwny, a to brązowa @ ......
-
stara_czka wrote:ja tampony używam tylko jak mój facet zostaje u mnie na noc, a mam okres...
stara_czka wrote:ja mam zawsze na blado czerwono lub malinowo wręcz
Takiej to chyba nigdy u siebie nie widziałam, zwykle bordo
********Gang 18+********
Blondik - najgorsze macie już za sobą, Park Pamięci to naprawdę godne miejsce, zachowania teściów nawet nie skomentuje ;(
Bądź silna, tule :*
Widzę ze dzis wszystkie brzuchatki maja jakieś bole, moje raz sie pojawiają raz znikają. Moze dzis poserduszkuje w końcu bo jakaś blokada mi sie włączyła, maz narzeka, a ja zwyczajnie sie boje o maleństwo mimo iż ginka zezwoliła.
Mam nadzieje, ze jutro bole, ciagniecia i inne przejdą.
-
LaRa to chyba normalna reakcja, każda z nas na pierwszym miejscu stawia dobro dziecka, nawet jeśli lekarz zapewnia, ze serduszkowanie nie zaszkodzi
. Ale skoro zapewnia, to nie ma się czego bac
A puzzle ułożone?********Gang 18+********
Blondik tule kochana dobrze z ejuz macie ten dzien za soba..a Alusia na pewno bedzie nad Wami czuwa Wam pomagała
a tesciowa... szkoda slow niech ona najlepiej pojdzie w pizduuu .
my po mszy za dziadka... wrocilism o maly wlos bysmy wzieli malutka kotke do domkuheheh
ale babcia michala nam jeje nie dala bo mowi ze to jej kotka..ale jest cudna michal sie w niej zakochal
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Nieeee, pozostało najgorsze do ułożenia
ta są pingwiny, wiec dużo białych puzzli, przy świetle dziennym kolory ich sie różnią, przy włączonym świetle męczą sie oczy. Wiec zejdzie jeszcze trochę zanim skończę.
-
LaRa wrote:Nieeee, pozostało najgorsze do ułożenia
ta są pingwiny, wiec dużo białych puzzli, przy świetle dziennym kolory ich sie różnią, przy włączonym świetle męczą sie oczy. Wiec zejdzie jeszcze trochę zanim skończę.
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
dziewczyny cos wam opowiem po porostu jak soie dowiedzialam o az mnie zmulilo
wczoraj przyszla para dziewczyna i chlopak zapisac sie do szkoly.. akurat bylam ja bo sekretarka ( notabene siostra mojego M ) poszla cos w szamac wiec ja zastpilam..no i dziewzyna wymalowana i bardzo powaznie wygladajaca caly czas mowila za chlopaka wybierala mu keirunek myslalam ze to jego mama ale jak mowia nooo jak pojdziemy na masazystwo to bedziemy sie masowa.. mowe kure chyba malzenstwo ( maja to samo nawisko)
no i jtak caly czas buziaki sobie przesylali i wogole.. ona zapisala sie an inny kiedrunek w koncu on na inny .
ja dzis siedze a tu kolezanka druga nauczycielka mowi ze on ich na bo kiedys pracowali w call center z nia
iii... okazuje sie ze to rodzenstwo !!!!!!!!!!!!
mowi ze jak byla impreza firmowa to razem tanczyli obmacywali sie .. a na koniec razem poszli spac..
w skzole tez ciagle za raczke chodza i wogole tak slamaarnie sie na siebie atrzye..a fujj jak ich dzis zobaczylam ..oto az mi sie zle zrobilo..no jak siostra z bratemm.. bleee
ps a na dodatek ona wyglad jakby byla w ciazy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:46
-
nick nieaktualny
-
Czarnulka, nosz kurde, chyba wszystkie mamy dziś kiepski dzień. Dobrze, że sa guinessy, desperada i inne wynalazki
Ania mnie też wmurowało.. takich rzeczy to jeszcze nie słyszalam, a myślałam, że już wszystko słyszałam...
a po tym ps. to już tylko myśle, że może oni tylko udawali w tym call center rodzeństwo dla jajWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:51
********Gang 18+********
nie no .. powiem wam ze wszoku bylam..bo o tyle o ile slyszalam o taki to nigdy nie mialamstynosci .. oni wogole sa dziwn.. i ten chlopak jest bardzo pod wplywem tej dziewczyny ...jak to opowiedzialam Michalowi to az sie za glowe lapa mowi ze nawet sobie nie umie wyobrazic i niechce jakby mogl za bist zlapac siostre albo za ylek..
o ja chyba dzis nie pasuje u bo mialm nawet dobry dzien -
nie maja to samo nazwisko... i ona nie ma nazwiska panieniskiego obydwoje sa kawaler / panna to wzytsko jest w dokumentach
to samo imie matki i ojca.. ten sam adres ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:54
-
Dobry...
Wróciliśmy z parapetówki i jestem tak zła na mojego K, że szok. Tam jest taka słodka miesięczna dzidzia i jakoś tak siedzieliśmy sobie ona leżała na kanapie i zaczęła kwilić i małż mówi "no ciocia zajmij się dzieckiem" więc ja długo nie myśląc odpaliłam "a może wujek zajmie się dzieckiem" a on na to "no przecież to Ty chciałaś..." i tak na niego spojrzałam że nie dokończył... Później tłumaczył że chodziło mu o to że ja chciałam pobawić się z dzidzią. Ale ja wiem że miał na końcu języka że to ja chcę dzieckoEhhh.... Odechciało mi się wszystkiego
-
nick nieaktualny