My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:to zachcianki przedowulkowe
zawsze mam takie
kiszone juz bylywiec ten teges tylko czekolada zostaje bo bita smietanka juz byla
choc moze uda misie jescze troche jej zbic przed spaniem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula
hej ,
Ania , ja ostatnio potrafie tonami jesc bulke czosnkowa robiona w piekarniku a chleba i ziemniakow nie tkne... w Norwegii maja ochydne pieczywo
Czarnula , w cycki to ja rozumiem ,ale dupa?co Tobie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:23
-
Czarnula87 wrote:Dupa dupa dupa.cycki dupa dupa....... sorry ale musialam se ulzyc slownie
a gdzie w tym wszytskim jest pyton ;P
" czekamy ja i moja owulacja "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ojej pamietam w irlandi jak mieszkalismy to to ich pieczywo moglo miesiac lezec otwarte i jedyne co to po miesiacu zaczynalo swiecic a miekkie bylo nadal jak zaraz po kupnie
ty a nie biegało ? bo nasze potrafi jeszcze po 3 miesiacach kankana zatanczyc xD
Coraz bardziej sie przekonuje do tego ze chyba sama bede piekla chleb... tylko moj to zjada 6-10 kromek dziennie to taki chlebek na jeden dzien...
Czarnula87 wrote:Bo mnie moj.chlop wkur... denerwuje mnie i to ostro no!a twoj tez cie nie rozumie ? moze jakis translator trzeba im zainstalowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie to sie nie poklocilismy ale jak wrocilam to jakis takj rozdrazniony wiec i mi sie udzielio. A teraz sje ofochal bo od.godziny zasypia na fotelu przed kompem i co chwile go budze i mowie ze po co ma sie.meczyc tam jak moze sie polozyc. No i wielki foch przeciez bo jak ja moge tak powiedziec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ahahha Czarna
ja mam to samo .. nie nie , ja nie spie a za chwile CHRAAAAAAAAAAAAAAAAP .. noz k... tak nie spisz.. budze a ten wsciekly ze go budze wreszcie wstaje wylaczam kompa a jego prowadze do sypialni
Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
jak nie che po dobroci to mu odlacz neta i prad
ja jak tak mowie 3 razy i moj nie raeguj to tak robie ..
i nagle slysze yy chba os padlo ..a ja mowie wtedy tak net adl bo jest tak zmeczony jak ty czas spac
-
Czarnula87 wrote:Cati a wiesz ze.nie wiem.... nakos jam.swiecilo to sie wywalalo
* próbuje cie rozweselicCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Cati ja na chwilkę odeszłam pizzę zjeść i już nie nadążam
A Ty dlugo już w tej Norwegi jesteś? I długo zamierzasz być?
Poprawcie mnie jeśli się myle, ale Beszka to chyba też tam
Czarnulka witaj w klubie********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny