My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak jak po kalafiorze
nie przejmuj sie
Ps. jak kurde mozna zaczac pisac pamietnik na ovum.... ? bo nie mam opcji pisz nowy..moge tylko czytac innych
Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:tak jak po kalafiorze
nie przejmuj sie
Ps. jak kurde mozna zaczac pisac pamietnik na ovum.... ? bo nie mam opcji pisz nowy..moge tylko czytac innych
A tego to ja nie wiem. Nie masz tam gdzie jak wchodzisz w pamietniki zeby nowy kliknac ?? -
nick nieaktualny
-
Dobranoc Anuśka , Ania , Lara
No wlasnie Czarnula nie widze nic takiego , jak klikam pisz nowy pamietnik to przeskakuje mi na stone pamietnikow ale nigdzie nie mam mozliwosci zaczecia swojego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Dobry wszystkim...
U mnie tempka się trzyma więc chyba faktycznie owulka była
Staraczka podziwiam Twoją wytrwałość... Ja kiedyś próbowałam od 18tej nie jeść to o 22giej przypuściłam taki mega atak na lodówkę że tylko drzwi trzaskały
-
witam, dzisiaj pracowity dzień mnie czeka, prasowanie, sprzatanie, przyotowoanie na jutro do pracy (wracam juhu!!!!), klejenie albumu ślubnego, potem wizyta u babci i taty, obiadek trzeba zrobic (chyba kupie jakiegoś gotowca)...
osttanio lubię miec zajęty czas;)
miłego dnia!Anuśka, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
skopiuję Wam wypowiedź mojej koleżanki, zmaieściła ją na fb, straciła dzieciątko w 15tygodniu...powiedziała chyba wszystko czego ja nie umiem
"Zbliża się październik- miesiąc różańca, ale też miesiąc pamięci o Dzieciach Utraconych. Pamiętaj o Nich w swoich modlitwach...
Chciałabym aby moje Dziecko żyło, chciałabym mieć je z powrotem...
Nie mów mi "nie płacz, pozbierasz się, jesteś jeszcze młoda...". Straciłam Dziecko, czy matka może stracić więcej? Bo przecież byłam matką, przez krótką chwilę, zbyt krótką...
Moje serce roztrzaskało się na miliardy kawałków...Czas goi rany...Tej jednej rany nigdy nie zagoi.
Pozwól mi płakać, pamiętać. Pamiętaj razem ze mną...
Spytaj czasami jak się czuję, co u mnie słychać. Chcę o Nim rozmawiać, bo Ono istniało, chociaż nigdy nie miałam Go/Jej w swoich ramionach...
Nie milcz, Twoje milczenie boli...
Pamiętaj o moim Dziecku i o innych Dzieciach, które odeszły zbyt szybko...
15 października możesz przypiąć do kurtki, koszuli, błękitno-różową wstążkę...W Dniu Dziecka Utraconego możesz być razem z wszystkimi osieroconymi rodzicami czyniąc ten jeden mały gest. Możesz być ze mną..."Anuśka, Czarnula87, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara_czka wrote:nigdy nie mierzyłam temperatury w trakcie cyklu. Kiedyś mój były kupił mi termometr, bo był zafascynowany obrazem wzpólnego mierzenia temperatury codzienni z rana jaki przedstawiła mu pani na naukach przedmałżeńskich. Anuśka, powiedz mi, jak temperatura po owulacji utrzymuje się do końca cyklu?
Powiem Ci że takie mierzenie to super sprawa. Można naprawdę świetnie poznać swój organizm -
Blondiku lajk za piękne słowa... Ehhh... Wzruszyłam się...
Cieszę się że będziesz coś robić, bo bezczynność może wpędzić w deprechę
Malenq chyba się z tym dongiem zaprzyjaźnięBo w życiu tak stabilnego i normalnego wykresu nie miałam. No i wreszcie po owulce nic mnie nie boli ani nie ciągnie w jajnikach
No super
Miłej niedzieli wzajemnieMalenq lubi tę wiadomość