My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska - miejmy nadzieje, ze to tylko ćwiczenia na Twoim niebie,
Helenkq - gratuluje synusia
Czarnulko - najlepiej odpuścić i sie wyluzować, wiem ze to trudne, ale najlepiej wyluzować
Malenq - moze jakaś akrobatka ci tam rośnie ?
Mnie pobolewa @, i nadal mam wrazaenie ze @ dostanę, wiec chyba rosnę od środka
Buziaki, i miłego dnia
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny moje kochane ja nie muszę luzować
bo ja nie mam spinki. Okej czasami jak ostatnio dopada mnie taka niemoc że łykam te wszystkie leki i witaminy i tej cholernej owulki nie ma ale jakoś tka ogólnie mam luzaka pod tym względem. Wystarczy popatrzeć że ciesze się że @ przychodzi
LaRa, angeika lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich !
Czarnula87 npisałś wczoraj "Orgametril jest bardzo silnym lekiem. Bardzo duza dawke dostalas. Ja biore 1x1 lrzez 10 dni. I on na trzeci dzien zazywania podwyzsza temperature. Pamietaj tez ze blokuje mocno owulacje. Ale chyba o tym wiesz bo widze ze pozno go w cyklu bierzesz"
Tak wiem, że blokuje owu - ale to było tylko w tamtym cyklu- na zasuszenie torbieli, po @ torbiel na prawym znikęła bez śladu za to na lewym wylazła beszczelna - ale dr powiedzał że ten cykl bez wspomagaczy i zobaczymy - generalnie nie powinno być problemów z zajściem - w końcu to będzie 4 ciąża, tylko człowiek niecierpliwa bestyja jest
nie wiem jak u Was ale u mnie piękny dzień sie zapowiada - szkoda że w pracy -
Witam wszystkie staraczki. Jestem nowa na forum. Jestem mama 6 letniego Marcelka I mam rowniutko 30 lat. Obecnie staram sie od stycznia o drugi skarb. U mnie problemem jest nieszczesna endometrioza. O Marcela staralam sie 2 lata. Pomoglo Clo +pregnyl. Teraz tez jestem po stymulacji a przedwczoraj dostalam pregnyl. Testuje 13. Oby byla to szczesliwa 13. Pozdrawiam staraczki I mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swojego grona.
Malenq, konwalianka, angeika, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej świrki
ale sobie zrobiłam dzień i pól nocy wczoraj, obejrzałam chyba z 10 filmów ;P
hehe rożne i wszystkie takie o których mój mąż mówi: a możesz to pooglądać jak mnie nie ma? :pCzarnula87, momo1009, Malenq, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Bry
Ale w czoraj z mężem polegliśmy... nie wiem co najbardziej zawinilo - desperada, pizza czy lejdis. Normalnie zwłoki zostały
Ale dziś za to piękne słońce, aż się budzić chce.
Ja podobnie jak Anuśka lubię to swoje mierzenie tempki, ale też dostrzegam plusy w @, bo wtedy nie muszę się na mierzenie wcześnie budzić w weekend.
Miłego dnia laseczki
ps. Witajcie Freja i Pati
No i witaj Helenqa po dłuższej przerwie:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:05
Anuśka, angeika lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Arienka ze mnie też kinomaniak, wczoraj w ciągu dnia kiedy męża nie było też tak zrobiła (ale 1 film)
Malenqa Kosia to Cię chyba przygotowuje na to, że trzeba ją będzie na jakieś zajęcia sportowe zapiać
Anastazja dość szybko po owu. Ale może w takim cylku są jakieś inne zasady wyznaczenia.. w każdym razie inaczej jakoś, bo pamiętam, że pisałaś o ok. 20.10. A to się ma nijakWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 09:55
Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnystara_czka wrote:co masz na myśli?
LENKO BEZ URAZY SKARBIE:)
ja swoją pępowinę od mamy (a najmłodsza jestem i na mojej głowie matula została - rodzeństwo się wyprowadziło i to JA MIAŁAM TEN OBOWIĄZEK ZOSTAĆ DO KOŃCA ŻYCIA I OPIEKOWAĆ SIĘ NIĄ) odcięłam dopiero jakieś 2 latat temu, ciężko było, ale rodzeństwo "poczuło" się w obowiązku zacząć również opiekować się rodzicielką...
tak TWÓJ MĘŻCZYZNA.....może czuje, że TO NA NIM I TYLKO NA NIM WSZYSTKO BAZUJE, MOŻE MYŚLI, ŻE JAK NIE ON - TO KTO????
może stara się głęboko ukryć SWOJE MARZENIA I PRAGNIENIA - bo przecież ON musi być odpowiedzialny.........
nie wiem skarbie, nie umiem "ładnie i zgrabnie" pisać, nie jestem psychologiem.....
ale czuję w sobie, że to NIE jest tak, że jesteś na OSTATNIM miejscu....tylko na JEGO BARKACH leży tak wiele spraw i czuje, że chociaż TY mu nie dokładasz??????momo1009, angeika, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny