My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:z jakiś powodów, TWÓJ facet NIE CHCE NAWALIĆ - na pozycji OJCA i odpowiedzialnego faceta..........to trochę jak u Naszej Lenki, co rodzeństwo się wyprowadziło, nikt oprócz JEJ nie zajmuje się chorą mamą....a biedna swoje życie dzieli pomiędzy dom rodzinny, a ukochanego, a że jest MEGA ODPOWIEDZIALNĄ osobą nie zostawi mamy, nie rozprawi się z rodzinką i moim zdaniem DUŻO, ZA DUŻO bierze na swoje plecy....
LENKO BEZ URAZY SKARBIE:)
ja swoją pępowinę od mamy (a najmłodsza jestem i na mojej głowie matula została - rodzeństwo się wyprowadziło i to JA MIAŁAM TEN OBOWIĄZEK ZOSTAĆ DO KOŃCA ŻYCIA I OPIEKOWAĆ SIĘ NIĄ) odcięłam dopiero jakieś 2 latat temu, ciężko było, ale rodzeństwo "poczuło" się w obowiązku zacząć również opiekować się rodzicielką...
tak TWÓJ MĘŻCZYZNA.....może czuje, że TO NA NIM I TYLKO NA NIM WSZYSTKO BAZUJE, MOŻE MYŚLI, ŻE JAK NIE ON - TO KTO????
może stara się głęboko ukryć SWOJE MARZENIA I PRAGNIENIA - bo przecież ON musi być odpowiedzialny.........
nie wiem skarbie, nie umiem "ładnie i zgrabnie" pisać, nie jestem psychologiem.....
ale czuję w sobie, że to NIE jest tak, że jesteś na OSTATNIM miejscu....tylko na JEGO BARKACH leży tak wiele spraw i czuje, że chociaż TY mu nie dokładasz??????
-
Pati Belgia wrote:Witam wszystkie staraczki. Jestem nowa na forum. Jestem mama 6 letniego Marcelka I mam rowniutko 30 lat. Obecnie staram sie od stycznia o drugi skarb. U mnie problemem jest nieszczesna endometrioza. O Marcela staralam sie 2 lata. Pomoglo Clo +pregnyl. Teraz tez jestem po stymulacji a przedwczoraj dostalam pregnyl. Testuje 13. Oby byla to szczesliwa 13. Pozdrawiam staraczki I mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swojego grona.
Chyba będziemy razem testować
-
Jol jol,
Na weselu bylo git, choc nie znalam nikogo poza moim i jego 1 kolega. Byly goralskie tance, moj potem ledwo oddech lapal, ale filmik nagralam (dla mojej mamy). Nazarlam sie, ale dotrzymalam do 100 m pod domem..angeika, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara_czka wrote:Jest dokładnie tak jak napisałaś. On jest poprostu tak cholernie odpowiedzialny, tak stara się zadowolić wszystkich, że sam już nie daje rady. On nawet ślub wziął z poczucia obowiązku.
nie umiem Ci nic doradzić...kochaj Go i rozmawiaj z NIM, ale bez wyrzutów, staraj się pokazywać MU swój punkt.............jeżeli czujesz, że to TEN JEDYNY to sobie poradzisz:) -
Nieukowa jesteś pewna termometru?
Ja w poprzednim cyklu też miałam chyba 11dpo taki niewyjaśniony spadek (na mniejszą skalę), do teraz nie wiem co to było, choć dziewczyny wróżyły zanieżdżenie.
Hej wytańcowana Zgredka********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Nieukowa a może to zagnieżdżenie?
ej dziewczyny a jak w pracy, to tylko kanapki się należą? ja zawsze robię obiad dzień wcześniej i zabieram, nienawidzę tego z knajpy na dole ;/ kiedyś się zatrułam..
u mnie też grzybowa..ale na II danie..czarna dziura .. -
nick nieaktualny
-
stara_czka wrote:Jest dokładnie tak jak napisałaś. On jest poprostu tak cholernie odpowiedzialny, tak stara się zadowolić wszystkich, że sam już nie daje rady. On nawet ślub wziął z poczucia obowiązku.
momo1009, konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Nieukowa a może to zagnieżdżenie?
ej dziewczyny a jak w pracy, to tylko kanapki się należą? ja zawsze robię obiad dzień wcześniej i zabieram, nienawidzę tego z knajpy na dole ;/ kiedyś się zatrułam..
u mnie też grzybowa..ale na II danie..czarna dziura ..
Męzu w pracy dzisiaj, dziecię idzie na obiad i cały dzięń do rodziców moich, więc wiesz mis ię już nie chce specjalnie gotowac boiadu tylko dla mnie -
momo1009 wrote:Starczka, czy Ty co miesiąc byłaś na monitoringu, że masz pewność, że nidy nie owulujesz?
Codziennie muszę wziąść całą masę leków (2 tabl. duphaston, 4 tabl. tranu, 4 tabl. magnezu, witaminy, infolic, aqua femin, metforminę, przygotowac sobie zdrowie jedzenie, codziennie ćwiczyć, wyglądać bosko, posprzątać w domu..... nie chce mi sie jeszcze z termometrem latac i codziennie rano miec zalamke.
-
nick nieaktualnystara_czka wrote:chyba nie jestem az tak zorganizowana, zeby jeszcze o tym pamiętać.
Codziennie muszę wziąść całą masę leków (2 tabl. duphaston, 4 tabl. tranu, 4 tabl. magnezu, witaminy, infolic, aqua femin, metforminę, przygotowac sobie zdrowie jedzenie, codziennie ćwiczyć, wyglądać bosko, posprzątać w domu..... nie chce mi sie jeszcze z termometrem latac i codziennie rano miec zalamke.
a czemu bierzesz codziennie duphaston?? -
stara_czka wrote:chyba nie jestem az tak zorganizowana, zeby jeszcze o tym pamiętać.
Aha, pytałam bo myślałam, że ten brak owu co m-c ginekolog potwierdza.
A nie dalej jak w tym miesiącu dwie kreski zobaczyła dziewczyna, której lekarz wskazał cykl jako na pewno bezowulacyjny..
Muszę niestety uciekać, później nadrobię
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...