My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Kochana w cały świat od 39 do 27dni teraz miałam owu w 9dniu cyklu więc jaja są jak beretki
Ale taki urok PCOS
Mam nadzieję że dotrwam do 13
Możesz sobie podglądać cykle jak klikniesz na nick to masz bieżący wykres na tablicy i jeśli jest "tak" to klikasz i widzisz wykres tej osoby
Anuska wiec w razie co zrobie i ja wczesniej. zobacze ile wytrwam;)
-
nick nieaktualnyDzien dobry i witam nowe kolezanki
Trafilyscie w odowiednie miejsce, bo dziewczyny tu sa naprawde fajne i pomocne, a ja odkad je podczytuje czuje sie o wiele lepiej :)Wiec pewnie i wy sie zarazicie
Pogoda dzis dopisuje, wiec ide na grzybki z moim M
Milego dnia wszystkim zycze!
Pati Belgia, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anastazja - drugi raz nie chcę przez głupotę lekarza stracić dziecka, a w 16 tygoniu to juz jak poród ( z laktacją włacznie) więc nie będę się targować, lekarka super z dokoratem, komunikatywna i po ludzku sie zachowała i jako jedyna pomogła po stracie - leczeniem, badaniami i wsparciem, sama pisze do mnie sms jak tam sprawy idą no i nie zawsze zgodnie z cennikiem - jak poszłam na pierwszą wizytę po poronieniu to tylko za badanie zlecone przez nich na zewnątrz zapłaciła a reszta free no i jak trzeba to przyjmie nawet o 21:45
Lena83, Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Freja no ja z lekka tego przełknąć nie moge ....
Co roku jak rozliczam pita to mnie krew zalewa ile tysiecy idzie z mojej wypłaty na NFZ a ja nie moge sie zapisać do zadnego lekarza ....
Mało tego - mam LuxMeda z firmy ktory kosztuje mnie co prawda dla 3 osob tylko 60 zł na M- c i jest git ...
Na specjalistę czeka sie tylko od 1 do gora 5 dni. Chce laryngologa mam, chce dermatologa mam, chce dietetyka mam ...
Ale ....
Jednak jak ginekologów w mieście obok kilkunastu tak terminów nie ma tak sa oblegani - chyba o czyms to świadczy ...
Ja mogłabym isc tam - nie moge na nich narzekać ...
Ale ja potrzebuje isc w takim a nie innym terminie a termin tam wolny dopiero 20 października ....
Giń ktorego znalazłam tez bierze ok 200 zł za wizytę z USG i tez ciezko mi to przełknąć biorąc pod uwage ile kasy rocznie płace na NFZ i na Lux Med ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Freja wrote:Anastazja - drugi raz nie chcę przez głupotę lekarza stracić dziecka, a w 16 tygoniu to juz jak poród ( z laktacją włacznie) więc nie będę się targować, lekarka super z dokoratem, komunikatywna i po ludzku sie zachowała i jako jedyna pomogła po stracie - leczeniem, badaniami i wsparciem, sama pisze do mnie sms jak tam sprawy idą no i nie zawsze zgodnie z cennikiem - jak poszłam na pierwszą wizytę po poronieniu to tylko za badanie zlecone przez nich na zewnątrz zapłaciła a reszta free no i jak trzeba to przyjmie nawet o 21:45
zgadzam się w 100% lepiej płacić jeśli ma się pewność że lekarz dobry! zaufanie do lekarza rzecz bezcenna!!! -
Anastazjaaa wrote:zgadzam się w 100% lepiej płacić jeśli ma się pewność że lekarz dobry! zaufanie do lekarza rzecz bezcenna!!!
Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Lena, wiem ,mnie też trafia... ja niestety z pracy nie mam opieki medycznej, zostaje mi nfz lub prywatnie - ta lekarka co prawda jest młoda ale super intuicję ma, dobrze sie rozumiemy i mam wrażenie że szczerze sie moją sprawą przejeła - to ona robiłą mi na 3 tyg przed usg genetycznie. Terminy do niej też są długie, ale powiedziała że jak coś to mam pisać sms i będziemy myśleć co dalej - część rzeczy przez tel załatwiamy a jak trzeba to i termin z dnia na dzień lub wcześniej (!) znajdzie
więc mam nadzieję ze inwestycja sie opłaciLena83, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Kurczę dziewczyny - podziwiam za wyjazd ....
My nie raz sie zastanawialiśmy nad wyjazdem ale ja jakos nie moge sobie wyobrazic co ja bym tam robic miala ....
Facetowi to jakos łatwiej prace znalezc chyba a kobiecie gorzej ...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Witam nowe dziewczynki w naszym gronie
. Kochane, bardzo proszę mi wytłumaczyć że nie jestem w ciąży, że słaby czas serduszek, że bolące cycki i jajcory to na @ a tempka swiadczy tylko o tym że była owulka a nie wróży ciążę. Rozczarowania nie zniose, więc zacznijcie krzyczeć ze sobie wkrecam dlatego też zmierzylam drugi raz tempke o 9;30 i bylo 36.9. Mój mąż przeziębiony więc może to od tego...
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Witam nowe dziewczynki w naszym gronie
. Kochane, bardzo proszę mi wytłumaczyć że nie jestem w ciąży, że słaby czas serduszek, że bolące cycki i jajcory to na @ a tempka swiadczy tylko o tym że była owulka a nie wróży ciążę. Rozczarowania nie zniose, więc zacznijcie krzyczeć ze sobie wkrecam dlatego też zmierzylam drugi raz tempke o 9;30 i bylo 36.9. Mój mąż przeziębiony więc może to od tego...
No nie jestes !!!
Nie nakręcają sie - miałam tak samo w tamtym cyklu i co?
I g.......Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Krokodylica wrote:Dzień dobry.
Ja tam rozumiem Lenę, na zus płacę kupę kasy a do lekarza i tak trzeba iść prywatnie. Ale nie chcę o tym pisać bo znowu złapię nerwa.
Pati witamy serdecznie.Jak się pracuje na etacie to się tego tak nie widzi ale jak człowiek ma firmę i co miesiąc ze swojego konta płaci prawie 1200zł za każdą osobę to szlag jasny trafia
Krokodylica lubi tę wiadomość