My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Ania widze ze pracowity weekend
praca, praca sexik sexik, praca praca.. i mam nadzieje sexik sexik
wiec pracowice bedzeBiedroneczka83, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Biodra przestan nakręcać - to pewnie ze stresu.
Nie wytrzymam !!!!
Moj W na dni przed owu umówił sie na wyjazd z kumplem na szybowce w październiku ....
No wbili sie ...
Ku .........Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ania_84 wrote:oo tak
praca, praca sexik sexik, praca praca.. i mam nadzieje sexik sexik
wiec pracowice bedze -
Lena .... powedz swojem ze ma zmienic termin
bo TY i Twoja owulka nie beda terminu przekladacBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Lena co Ty juz skonczylas okres ?? i ciagle taka temp ?? wez no ty lepiej strzel tecika
Biedroneczko .. ojjj to bedzie dlugiii tydzieni praccoowity
-
a ja jesem ciekawa czy plamienia mi calkiem ustapily.. poki co dzis nic.. troche sie tym martwie no bo wczesniej ich nie byo ;/
-
Tak po owulce..niby nie hamuja male dawki ale generalnei lepiej na wszelki wypadk brac po owulce .. ja zawsze bralam 2 dni popozytywnym tescie owu lub 3 wyzszych tempkach
nie wiem wlasnie .. sprobuje sie wybrac do gina.. ja znajde czas.. zrobie cytologie..bo troche sie stresuje czy wszytskko jest ok.. skoro nigdy nie mimalam plamien a tu juz drugi cykl - fakt w okresie owulacyjnym sie zdarza.. ale wole posprawdzc.. nie chce pozniej sobie pluc w brode ze znowu tracimy czas. -
Przełożył
A testów zadnych nie bede robic.
To pewnie tylko nocno-przedpołudniowy przestój w @.
Mowie ze odkąd tu jestem tyleeeeeee niespodzianek !!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Hejkaaaaaaaaaa
Witam nową Pati ! -- tez borykam sie z endometrioza , trzymam kciuki !!
Kobiety ... boli mnie od wczoraj brzuch dosc mocno ze zasnac nie moglam , dzis czuje to samo tak jak by @ miala przyjsc... ale jest duuuuuuuuuuuzo za wczesnie bo dopiero 3 mam dostac...Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Lenka bo może to nie okres.... kumpela do 4 miesiąca miała krwawienia i to takie, że była pewna że ma okres, a że się zabezpieczali to niespodzianka była jeszcze większa jak jej lekarz przy badaniu na rzekome zapalenie pęcherza ( bo coś za dużo sikała) powiedział: ale pani jest w ciąży i jak na moje oko jest to jakiś 4 miesiąc..... poszła do gina i rzeczywiście 4 miesiąc :)pod koniec listopada urodzi się mój potencjalny zięć
(no chyba że jak zajdę w ciążę będzie chłopak to nie
)
Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Kobiety ... boli mnie od wczoraj brzuch dosc mocno ze zasnac nie moglam , dzis czuje to samo tak jak by @ miala przyjsc... ale jest duuuuuuuuuuuzo za wczesnie bo dopiero 3 mam dostac...
trzymam kciuki żeby @ nie przyszła chociaż ja ostatnio dostałam okres tydzień za wcześniewięc psychika czasami robi sobie z nas jaja, ale u Ciebie na pewno będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 11:59