My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamama Anuska dobrze prawi, ja też bym za 4 dni siknela.
A ja to chyba jutro z rana sikne -praktycznie caly dzień mam 37, wkrecam sobie przez te bolące cyce i podbrzusze, a 1 kreska z rana sprowadzi mnie na ziemie a będzie to jakis 12-14 dpo.
******************************GANG18+***************************** -
cati wrote:Hejkaaaaaaaaaa
Witam nową Pati ! -- tez borykam sie z endometrioza , trzymam kciuki !!
Kobiety ... boli mnie od wczoraj brzuch dosc mocno ze zasnac nie moglam , dzis czuje to samo tak jak by @ miala przyjsc... ale jest duuuuuuuuuuuzo za wczesnie bo dopiero 3 mam dostac...
Cati ta nieszczesna endometrioza:( ale widze, ze nie jestem sama.
ja juz wrocilam z kosciolka I wymodlilam sie za nasze potencjane ciaze I zdrowiutkie fasolki. Teraz trzeba czekac na rezultaty ; -)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 17:02
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja odstawiłam tę luteinę i powinnam testować ale, że srduchowanie było ok 4-5 dni wcześniej no to nadziei sobie nie robię żadnej, dokładnie żadnej. Tylko mnie coś ta temp zszokowała
Także luzuje galotki i czekam na @
Tylko wolałabym aby głowa nie bolała i temp spadła.Ania_84 lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
heehe nooo oss dal en kopniak bo uszylam si na dol do kuvhni po ciastko
wlasnie jakos nie mam weny do pracy
chyba sobie odpoczne
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dziewczyny tak mi sie nie chce nic ze szok .... aaa kpnijcie mnie w zada
Nie kopne, bo mi tez sie nie chce. Maz po obkedzie zasnal z kotem, a ja od godziny probuje sie na rolki wyzbierac i cos mi nie idzie ;(Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Lamama wrote:Dziewczyny ja odstawiłam tę luteinę i powinnam testować ale, że srduchowanie było ok 4-5 dni wcześniej no to nadziei sobie nie robię żadnej, dokładnie żadnej. Tylko mnie coś ta temp zszokowała
Także luzuje galotki i czekam na @
Tylko wolałabym aby głowa nie bolała i temp spadła.
No patrz, ja mam tak samowiem że to prawie niemożliwe bo sie nie wstrzelilismy z serduszkiem ale nie mam tyle zdrowego rozsądku co ty -nadzieja jest
Lamama... luzuj luzuj
a ja tu trzyamm i tak kciuki
jak wam sie podoba moj suwaczek..chyba to podobne do plemnika -
Nieukowa wrote:Nie kopne, bo mi tez sie nie chce. Maz po obkedzie zasnal z kotem, a ja od godziny probuje sie na rolki wyzbierac i cos mi nie idzie ;(
-
Nieukowa wrote:Lamama, smarta, wezcie przerwijcie te ujemna passe. Ja bym chciala ale na 99,9% nie mam na co liczyc...
Gdyby to ode mnie zależało to chętniew tym miesiącu moje ciało mnie zaskakuje
może i ja wreszcie zaskoczę
Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
Nieukowa czmu mowisz ze na 99% nici ?? przeciez ladny wykresik..wiem wykresy to nie wszytsko
ale poki co ladnie sie zapowiada
Smarta wiesz juz nie razwidzialam jak bylo jedno serdcho na 6 dni przed owu i bach ciaza byyla
jak plemnik jest cwany to i przekibluje gdzies i poczeka na jajo
A co do skrutuZD dobre
-
wiecie moze ja optymiska ale dopoki mi ktos drukowanymi literami nie napisze.. w pizdu nie ma sznas- potwierdzi to notarialnie z powteirdzeniem badan , i beta podbita pieczatka ginekologa to sory do tej pory trzymam kciuki
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Tak jakos. 16 miesiac posuchy, nie robie sobie nadziei ;(
Nareszcie cos we mnie sie obudzilonie mozg ale chociaz nogi. Ide porolkowac
Aha, tak ogolnie to milego popoludnia wszystkim za i niezafasolowanymWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 17:18
Ania_84, smarta, momo1009 lubią tę wiadomość
-
No mój mąż miał dużo żołnierzy i to dość zywotnych (80% mu przecież wtedy wyszło) a że nadzieja umiera ostatnia to jakoś to w głowie mam. Nie chciałabym tylko jak w zeszłym miesiącu beczec przez @
jak jest czym walczy to walczyc uparcie
płakac mozna max 1 dzien w miesiacui jest to termin @ - wtedy placzemy ze szczescia lub z rozpaczy ..ale tylko wtedy
pozniej spinamy dupska i jesli sa II to dbamy o siebei i fasole a jelsi nie to dbamy o anastroj na nastepne kilkanascie dni sexu
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Ania, a co dokładnie twój mąż bierze na poprawę? Moja koleżanka też się stara , jest nawet na of ale nie tak zdeterminowana
i mmoże coś mogłabym jej na twoim przykladzie podpowiedzieć
Ania_84 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************