My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:ja i tak faktycznie od porodu mam bardziej lajtowe ale ta mnie zaskoczyła nie dośc ze terminem to jeszcze szybkoscią konca i lajtowym podejściem
"
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Lamama wrote:Pogmerałam sobie biorąc przykład z biedronci....biedronia kiedy Ci szyjka zeszła na dół?
Lamama lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dobra sprowadzam cie na ziemie ..
smarta na ziemie ;Pwłaśnie wracamy do domu autkiem i mam wrażenie że się tam coś dzieje na dole także nie wiem czy mnie zaraz @ nie sprowadzi na ziemie skutecznie...
******************************GANG18+***************************** -
Biedra trzeba założyć Klub Gmeraczy
Średnio powiadasz?
No nie...jak brałam 4-5 dni lutkę to przyłaziła drugiego dnia a teraz po takim czasie dzień się kończy i byłam przekonana, że przylezie zaraz po odstawieniu albo w trakcie brania.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
kobity szyjka wedruje co rusz
w ciagu dnia
oki lece z mezem na ciastkoa p ozniej
mam nadzieje na buleczke pokryta bita smietana
wiemmm zboczona jestemjeju lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zalezy od tego jakie maja wyniki , jakie badania przeszli ..
wiesz .. lubie ryzyko..ale jesli chodzi o zdrowie i hormony .. to jak dla mnie.. gra nie raz nie warta swieczk.. nie raz warto najpierw spr przed podaniem skonsultowac z lekarzem czy nie widzi przeciwskazan..
nick nieaktualnyale Napsocilam
zamotana bylam... wiecie co ja zrobilam?
najpierw zarejestrowalam sie na bellybestfrend przez co tez mi sie wyswietlalo
nie moglam pisac pamietnika na ovum .. wiec usunelam tamten wykres na ciazowym.. i mi sie wszystko pokicikalo ten wykres ktory mialam sie przerwal .. i wszystko popsul chcialam wszystko cofnac ale cos sie pokicikalo ale niestety nic .. sie nie dalo zrobic . jak tylko sprawa sie wyjasni usune konto bo tam mam abonament.. i chce by przeszedl na te konto .. Boze czuje sie jak glupia baba ktora nie wie jak co zrobic...
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
A na co gin lutkę przepisuje ?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
tylko wam jesczze opowiem do jakich granic jestem zboczona..moj maz zszedl do piwnicy .. przychodzi i mowi
On: Zoneczko goraco ci
Ja: tak
On : to dobrze rozgrzałem..
Ja.. tak od wczoraj tak mnie trzyma ze az mi tu goraco..
On.. nooo ale ja dokladalem dzis..
Ja.. no co Ty na spicha mi dokladales
On.. ze co ??
Ja.. a o ktoym piecu mowimy ..
On.. no w piwnicy nieczujesz ze w domu jest cieplej..
Ja.. yyy no coz fakt nawet cieploLamama, konwalianka, Czarnula87, helenkq lubią tę wiadomość
-
Cati85 wrote:ale Napsocilam
zamotana bylam... wiecie co ja zrobilam?
najpierw zarejestrowalam sie na bellybestfrend przez co tez mi sie wyswietlalo
nie moglam pisac pamietnika na ovum .. wiec usunelam tamten wykres na ciazowym.. i mi sie wszystko pokicikalo ten wykres ktory mialam sie przerwal .. i wszystko popsul chcialam wszystko cofnac ale cos sie pokicikalo ale niestety nic .. sie nie dalo zrobic . jak tylko sprawa sie wyjasni usune konto bo tam mam abonament.. i chce by przeszedl na te konto .. Boze czuje sie jak glupia baba ktora nie wie jak co zrobic...
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:noo nie jak chcecie se pogmerac to wezcie chlopow i niech sprawdzaja czy nisko czy nie
mój jak mu to zaproponowałam to odmówił, mówiąc, że on może ze mną się kochać celem rozmnożenia, ale nie będzie wnikał w takie sprawy, bo to wpłynęłoby na współżycie