My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój też mówi zgredko, że nie chce mi tam krzywdy zrobić ale jakoś wzierniki na allegro oglądał, bo stwierdził, że naocznie to chyba by popatrzył i pobawil się w ginka
Ach te chłopy!
Poproś administratora by przywrócil Ci te ustawienia co miałaś. Wiem, że któraś dziewczyna też straciła i wpisy i coś tam jeszcze i się udało przywrócić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:01
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lena83 wrote:A na co gin lutkę przepisuje ?
Na skrócenie i wyregulowanie cyklu, na piękne zagnieżdżenie i u mnie na pękanie jajeczka chyba pomaga jak widać. Ale to jest możliwe, bo niewielka ilość progesteronu pomaga w owulce.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Aaaaa
To ja chyba mam w nadmiarze ...
Mozna miec nadmiar progesteronu ???.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:06
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
cześć dziewczynki , kiedyś już się tutaj witałam mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do waszego grona w listopadzie kończę 33 l.
Wracam do staranek po 3 stracie ,mam nadzieję że wreszcie doczekam się ziemskiego maluszka
PozdrawiamAnia_84, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Zemraa wrote:cześć dziewczynki , kiedyś już się tutaj witałam mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do waszego grona w listopadzie kończę 33 l.
Wracam do staranek po 3 stracie ,mam nadzieję że wreszcie doczekam się ziemskiego maluszka
Pozdrawiam
Witam serdecznie u nas -
Zemraa wrote:fajnie ,ze mnie ktoś pamięta
Lena83, Zemraa, momo1009, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Witaj Zemmra
Czy jest znana przyczyna Twoich poronień? Jesli moge zapytac oczywiscie.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Znacie to?
http://m.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUsMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
witaj zemraa - faktycznie, wiele za Tobą.. mam nadzieję, że tylko lepsze czasy przed.. napisz, czy borykasz się z problemami z zajściem w ciążę?
Lena - wszystkiego można mieć w nadmiarze
słuchajcie, potrzebuję rady.. Tymek znowu miał atak.. kaszel, który doprowadził do cofki i nie wiem co jutro z nim zrobić.. do przedszkola czy znowu do lekarza? ale co mu powiem? ze ma ataki kaszlu? -
Anuśka wrote:O jejku kobieto... Ale masz bagaż doświadczeń
Witam serdecznie u nas
Ale wierzę ,że wreszcie musi być dobrzePodchodzę teraz do staranek bardziej na luzie z dewizą ,że co ma być to będzie.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Konwalijko - ja bym jeszcze zobaczyła jak bedzie w nocy i rano podjęła decyzje.
Moze minie. Ale zasadniczo kaszel powodujący odruchy wymiotne to chyba dobry powod zeby isc do lekarza.
Chociaz ja z drugiej strony nie znam przeciez całej histori alergii Tymka.konwalianka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:Witaj Zemmra
Czy jest znana przyczyna Twoich poronień? Jesli moge zapytac oczywiscie.
Wcześniej dosyć długo leczyłam się na niepłodność i myślałam ,że to najgorsze co może być kiedy kobieta nie może zajść w ciąże , a teraz kiedy zachodzę w ciąże to nie mogę donosić...i sama nie wiem co gorsze.
Zrobiliśmy masę badań, jutro odbieram ostatnie na zespół antyfosfolipidowy , a przyszłym tygodniu wizyta u ginka -nowego zmieniłam go po stracie synka.W sumie zielone światło dostaliśmy już praktycznie od razu po Szymku , lekarz twierdzi ,że ze względu na mój wiek i historie nie mamy na co czekać. Próbujemy dalej nie wiem czy nam się uda ....ale nie poddam się póki starczy mi sił -
konwalijko jak dla mnie poszlabym z nim do lekarza skoro to se nasila .. moze jakis inn lek ??
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Zemmra .. ja wiere ze w koncu sie uda ..
dobrze ze zmienilas ginka bo chyba powinen to zauwazyc .. ;/
Zemraa lubi tę wiadomość
-
Zemreaa rozumiem ...
U mnie lekarz tez nic nie zauważył. Na drugi dzien jednak byłam juz w szpitalu z zerowa szyjka. Niemniej u mnie historia skończyła sie szczęśliwie....
Podziwiam determinację ...
Mnie juz teraz czasem rece opadają a ile jeszcze przed nami ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Zemmra witaj to trzymamy kciuki aby Twoje Aniołki wspomogły cie w walce
Kochane macham na dobranoc zaraz zmykam pod prysznic mała konczy bajke
Aha miałam pytac dziewczyny wrazie czego mam prosic gina o tą lutke??? jakby sam nie wyszdł z inicjatywą??? -
Dziewczyny nie mozna sie poddawac. Ja jestem tego przykladem. 10 lat temu powiedzieli mi po laparoskopii, ze nie mam szans na ciaze. A jednak z pomoca profesora, stymulaczy I oczywiscie sily z nieba
mam moj cud - 6 letniego synka. Teraz tez sie staram juz od stycznia I wiem, ze wkoncu sie uda. Proponuje poczytac Potega podswiadomosci. Naprawde pomaga zmienic tok myslenia a uwierzcie, w co wierzymy, bedzie nam dane..... trzymajmy glowy do gory I wierzmy w cuda. One zdarzaja sie kazdego dnia. Wystarczy otworzyc oczy szerzej.....
Ania_84, Anuśka, Lena83, Zemraa lubią tę wiadomość