X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też mówi zgredko, że nie chce mi tam krzywdy zrobić ale jakoś wzierniki na allegro oglądał, bo stwierdził, że naocznie to chyba by popatrzył i pobawil się w ginka :-) Ach te chłopy!

Poproś administratora by przywrócil Ci te ustawienia co miałaś. Wiem, że któraś dziewczyna też straciła i wpisy i coś tam jeszcze i się udało przywrócić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:01

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • cati Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok :) napipsze do admina , poki co moze sama wprowadze dane bo mam wszyskie dane :) dzieki za pomoc :)

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A na co gin lutkę przepisuje ?

Na skrócenie i wyregulowanie cyklu, na piękne zagnieżdżenie i u mnie na pękanie jajeczka chyba pomaga jak widać. Ale to jest możliwe, bo niewielka ilość progesteronu pomaga w owulce.

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa

To ja chyba mam w nadmiarze ...

Mozna miec nadmiar progesteronu ??? O.o.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:06

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki , kiedyś już się tutaj witałam mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do waszego grona w listopadzie kończę 33 l.
    Wracam do staranek po 3 stracie ,mam nadzieję że wreszcie doczekam się ziemskiego maluszka :)
    Pozdrawiam

Ania_84, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemmra kochana witaj :-)
    Ja cie pamietam z wieczirnicy :-)

Przykro mi z powodu strat :-(

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Zemmra kochana witaj :-)
    Ja cie pamietam z wieczirnicy :-)

Przykro mi z powodu strat :-(
    fajnie ,ze mnie ktoś pamięta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:36

Ania_84 lubi tę wiadomość

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa wrote:
    cześć dziewczynki , kiedyś już się tutaj witałam mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do waszego grona w listopadzie kończę 33 l.
    Wracam do staranek po 3 stracie ,mam nadzieję że wreszcie doczekam się ziemskiego maluszka :)
    Pozdrawiam
    O jejku kobieto... Ale masz bagaż doświadczeń :/
    Witam serdecznie u nas :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa wrote:
    fajnie ,ze mnie ktoś pamięta :)
    No co razem pilysmy wino ku chwale endometrium wiec tego sue nie zapomina ;-)

Lena83, Zemraa, momo1009, Czarnula87 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Zemmra :)

Czy jest znana przyczyna Twoich poronień? Jesli moge zapytac oczywiscie.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znacie to?

http://m.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUs

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj zemraa - faktycznie, wiele za Tobą.. mam nadzieję, że tylko lepsze czasy przed.. napisz, czy borykasz się z problemami z zajściem w ciążę?

Lena - wszystkiego można mieć w nadmiarze :P

słuchajcie, potrzebuję rady.. Tymek znowu miał atak.. kaszel, który doprowadził do cofki i nie wiem co jutro z nim zrobić.. do przedszkola czy znowu do lekarza? ale co mu powiem? ze ma ataki kaszlu?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Zemraa Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    O jejku kobieto... Ale masz bagaż doświadczeń :/
    Witam serdecznie u nas :)
    no niestety ,los obdarował mnie ciężkimi doświadczeniami.Nie życzę takich przeżyć nikomu.
    Ale wierzę ,że wreszcie musi być dobrze :) Podchodzę teraz do staranek bardziej na luzie z dewizą ,że co ma być to będzie.

Anuśka lubi tę wiadomość

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko - ja bym jeszcze zobaczyła jak bedzie w nocy i rano podjęła decyzje.
    Moze minie. Ale zasadniczo kaszel powodujący odruchy wymiotne to chyba dobry powod zeby isc do lekarza.

Chociaz ja z drugiej strony nie znam przeciez całej histori alergii Tymka.

konwalianka lubi tę wiadomość

• Zemraa Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Witaj Zemmra :)

Czy jest znana przyczyna Twoich poronień? Jesli moge zapytac oczywiscie.
    Najprawdopodobniej przyczyną 2 pierwszych była tarczyca -niedoczynność.A przy Szymku wszystko było w jak najlepszym porządku do końca 17 tygodnia , kiedy porostu odeszły mi wody płodowe.Możliwych przyczyń są dwie: stan zapalny (okazał się ,że był ale lekki więc to nie mogło być główną przyczyną )albo niewydolność szyjki-której nie zauważył lekarz.
    Wcześniej dosyć długo leczyłam się na niepłodność i myślałam ,że to najgorsze co może być kiedy kobieta nie może zajść w ciąże , a teraz kiedy zachodzę w ciąże to nie mogę donosić...i sama nie wiem co gorsze.
    Zrobiliśmy masę badań, jutro odbieram ostatnie na zespół antyfosfolipidowy , a przyszłym tygodniu wizyta u ginka -nowego zmieniłam go po stracie synka.W sumie zielone światło dostaliśmy już praktycznie od razu po Szymku , lekarz twierdzi ,że ze względu na mój wiek i historie nie mamy na co czekać. Próbujemy dalej nie wiem czy nam się uda ....ale nie poddam się póki starczy mi sił :)

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijko jak dla mnie poszlabym z nim do lekarza skoro to se nasila .. moze jakis inn lek ??

konwalianka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemmra .. ja wiere ze w koncu sie uda .. :) dobrze ze zmienilas ginka bo chyba powinen to zauwazyc .. ;/

Zemraa lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemreaa rozumiem ...

U mnie lekarz tez nic nie zauważył. Na drugi dzien jednak byłam juz w szpitalu z zerowa szyjka. Niemniej u mnie historia skończyła sie szczęśliwie....

Podziwiam determinację ...
    Mnie juz teraz czasem rece opadają a ile jeszcze przed nami ....

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemmra witaj to trzymamy kciuki aby Twoje Aniołki wspomogły cie w walce :)

Kochane macham na dobranoc zaraz zmykam pod prysznic mała konczy bajke

Aha miałam pytac dziewczyny wrazie czego mam prosic gina o tą lutke??? jakby sam nie wyszdł z inicjatywą???

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie mozna sie poddawac. Ja jestem tego przykladem. 10 lat temu powiedzieli mi po laparoskopii, ze nie mam szans na ciaze. A jednak z pomoca profesora, stymulaczy I oczywiscie sily z nieba ;-) mam moj cud - 6 letniego synka. Teraz tez sie staram juz od stycznia I wiem, ze wkoncu sie uda. Proponuje poczytac Potega podswiadomosci. Naprawde pomaga zmienic tok myslenia a uwierzcie, w co wierzymy, bedzie nam dane..... trzymajmy glowy do gory I wierzmy w cuda. One zdarzaja sie kazdego dnia. Wystarczy otworzyc oczy szerzej.....

Ania_84, Anuśka, Lena83, Zemraa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
‹‹ 2233 2234 2235 2236 2237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ