My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula, ja mam dyżur ... od 9 do 17 wiec cały dzień, obiat i tak będę musiała zrobić na jutro i wtorek bo nie ogarniam po pracy, a tu na dyżurze to nawet mikrofali nie ma ;( więc zimny bufet pozostaje
a na kolejne obiadki to mam pomysły: spagetti, makaron z sosem myśliwskim i może nieśmiertelne mielone
chociaż kusi mnie jeszcze jedno dziwactwo ale pewnie będę musiała sama je zjeśc - polewka (gęsta zupa/ gulasz) z mięsem kaszą i warzywami - taki jednogarnkowy zapychaczkonwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja wrote:Czarnula, ja mam dyżur ... od 9 do 17 wiec cały dzień, obiat i tak będę musiała zrobić na jutro i wtorek bo nie ogarniam po pracy, a tu na dyżurze to nawet mikrofali nie ma ;( więc zimny bufet pozostaje
a na kolejne obiadki to mam pomysły: spagetti, makaron z sosem myśliwskim i może nieśmiertelne mielone
chociaż kusi mnie jeszcze jedno dziwactwo ale pewnie będę musiała sama je zjeśc - polewka (gęsta zupa/ gulasz) z mięsem kaszą i warzywami - taki jednogarnkowy zapychacz
wbijam do ciebie na każdy z wymienionych obiadów -
momo1009 wrote:Aha, pytałam bo myślałam, że ten brak owu co m-c ginekolog potwierdza.
A nie dalej jak w tym miesiącu dwie kreski zobaczyła dziewczyna, której lekarz wskazał cykl jako na pewno bezowulacyjny..
Muszę niestety uciekać, później nadrobięPotwierdzonego monitoringiem, że mam przetrwały pęcherzyk i torbiel w macicy hi hi
Krokodylica, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny !!!
Pati Witaj.
Helenq - gratulacje synka i wszystkiego dobrego.
Momo - my tez poleglismy ale na Karolu
Na obiad to kurczak na ostro jest.
A temperatury to nie rozumiem mojej - podobno powinna juz spaść. A ona sie trzyma jak trzymała. Potem ja wyląduje bo mi pewnie wyznaczenie owulki zaburzy.
No i trzeba sie jakość wziac w garść bo nadal jakiegos dola mam .....
Tumiwisizm ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
momo1009 wrote:
Anastazja dość szybko po owu. Ale może w takim cylku są jakieś inne zasady wyznaczenia.. w każdym razie inaczej jakoś, bo pamiętam, że pisałaś o ok. 20.10. A to się ma nijakjeśli faktycznie dobrze mi wyliczyło testować będę 01.11
-
No wlasnie dziewczyny - ja sie do nowego gina umowilam. Prywatnie buuuuu ....
Na 10 dc - owu mam podobno 14 dc. Czy on mi wtedy cos juz powie czy drugi raz do niego poczłapie raczej ???Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Pati Belgia wrote:daj znac to razem zatestujemy ale bede Cie namawiala na 13
a tak wogole to jaiej dlugosci masz cykle i w ktorym teraz jestes dniu?
Ale taki urok PCOS
Mam nadzieję że dotrwam do 13
Możesz sobie podglądać cykle jak klikniesz na nick to masz bieżący wykres na tablicy i jeśli jest "tak" to klikasz i widzisz wykres tej osoby
-
Lena83 wrote:No wlasnie dziewczyny - ja sie do nowego gina umowilam. Prywatnie buuuuu ....
Na 10 dc - owu mam podobno 14 dc. Czy on mi wtedy cos juz powie czy drugi raz do niego poczłapie raczej ??? -
Lena - ja teraz też zmieniłąm na prywtnego - cóż jeśli sie okazało że wcześniejsza lek. była delikatnie mówiąc nie kompetentna to teraz stwierdziłam że cenę przełknę a i tak będzie niższa niż tak którą już zapłaciłam u tej nowej wizyta z usg 170zł
-
Anuśka wrote:Kochana w cały świat od 39 do 27dni teraz miałam owu w 9dniu cyklu więc jaja są jak beretki
Ale taki urok PCOS
Mam nadzieję że dotrwam do 13
Możesz sobie podglądać cykle jak klikniesz na nick to masz bieżący wykres na tablicy i jeśli jest "tak" to klikasz i widzisz wykres tej osoby
my tu zawsze z niecierpliwości namawiamy na wcześniejsze testowania
ale mocno trzymam kciukiAnuśka, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Freja wrote:Lena - ja teraz też zmieniłąm na prywtnego - cóż jeśli sie okazało że wcześniejsza lek. była delikatnie mówiąc nie kompetentna to teraz stwierdziłam że cenę przełknę a i tak będzie niższa niż tak którą już zapłaciłam u tej nowej wizyta z usg 170zł
ale jeśli będziesz się czuć pewniej, to warto -
Anastazjaaa wrote:oj mi się wydaje że nie dotrwasz
my tu zawsze z niecierpliwości namawiamy na wcześniejsze testowania
ale mocno trzymam kciukiAle generalnie miałam testować 19tego więc 13 nie wygląda tak źle
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny