My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe dziewczyny..tylko wyżej te nóżki..
Maniek - miałam tak w sobotę.. naprawdę.. każdy, ale to każdy mnie wkurzał.. cokolwiek by nie powiedzial, to mnie i tak coś tam denerwowało.. naprawdę okropne to.. weź może magnez..nie zaszkodzi a może pomóc -
Anuśka wrote:Hej super
A ta bez kapelusza to ma tattoo na udzie... No no... Nie byle jakie babeczki jesteśmy
w sumie póki co mam nad kostka, ale z biegiem czasu.... kto wie, kto wie....
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki widzę że jakieś jesienne depresje Was dopadają, cycki do góry, i gorącą czekoladę sobie wypijcie - mi zawsze, ale to zawsze pomagała.
Widzę obiady planujecie, ja dziś rybka (mintaj) ale pieczony nie smazony, z warzywami, w sosie pomidorowym. (Nigdy nie robiłam i taką wizję dzisiaj złapałam). Do tego ziemniaczki albo ryż, jeszcze nie wiem. Teraz staram się jeść zdrowo, żeby uzupełniać te moje wszystkie 6-cio tygodniowe braki.
Dzięki za pocieszenie z tym brzuchem, może faktycznie to od jedzenia, mój mąż tez mówi że za dużo wczoraj pojadłam i to dlatego. Ale ważne że przeszło.
To Ania zaprasza na imprezę rocznicową?Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:hehe dziewczyny..tylko wyżej te nóżki..
Maniek - miałam tak w sobotę.. naprawdę.. każdy, ale to każdy mnie wkurzał.. cokolwiek by nie powiedzial, to mnie i tak coś tam denerwowało.. naprawdę okropne to.. weź może magnez..nie zaszkodzi a może pomócManiek
-
MANIEK wrote:jem od dłuższego czasu magnez i potas co by sie lepiej wchłaniało ale wnerw jak był dziś tak jest...ehh może to przez tą zbliżająca się za 1,5 godz wizytę i gin bo jak ona mi nie powie czegoś pozytywnego to już dół jak...krater
Arienna, konwalianka, MANIEK, Malenq, Anuśka, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:bo to ja jestem
w sumie póki co mam nad kostka, ale z biegiem czasu.... kto wie, kto wie....
Arienna z biegiem czasu i z wiekiem to chyba się wszystko w dół przesuwa nie do góry. No chyba że masz jeszcze na pośladku, to z biegiem czasu kto wie, kto wie ... może być już na udzieArienna lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Arienna z biegiem czasu i z wiekiem to chyba się wszystko w dół przesuwa nie do góry. No chyba że masz jeszcze na pośladku, to z biegiem czasu kto wie, kto wie ... może być już na udzie
na pośladku nie mam ale na krzyżumoże się poprzesuwało
a tak poważnie to mam w planie zrobić jeszcze kilka więc udo też może wchodzić w gręchoco lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Ania, jeśli mężowi na żołnierzyków to nie zaszkodzi, to otwierajcie szampana, takie okazje trzeba uczcić!
Gratuluję rocznicy!
jest strasznie ostrozny
heheh Arienna babeczki sa super
dzieki dziewczynki za zyzonka
wiem Konwaijko ze u niektorych trwa to dluzej.. tylko jk juz czlowiek zaczyna ta walke to 2 lata to juz takk dlugo . a my w sumie od pocztku sie nie zabezpieczalismy
po pol roku jak sie spotykalismy moj m powiedzial ze on i tak wie ze juz bedziemy razem i wezmiemy slub- wtedymyslalam ze mnie czaruje
teraz wiem ze mowil serio
i w sumei od teog momentu przestalismy sie zabezpieczac
czyli jakby nie patrzec celujemy juz 5 latArienna, Malenq lubią tę wiadomość
-
Dla pijacych stawiam to
a dla naszych mamusiek i niepijacych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:18
MANIEK, Arienna, Malenq, Czarnula87, Krokodylica, justta, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny