My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:wiesz kochana jakoś pobolewa brzuch ale to już od dwóch tygodni więc nie chcę się nakręcać i cierpliwie czekam
cati dużo zdrowia
biedroneczka to mogę wpaść do ciebie na relaks? U mnie jakoś nie mogę go znaleźć
nieukowa avatar super -
nick nieaktualnyDzień dobry:) witam zmianę poranno-popołudniową
Pati tulę i wspieram w modlitwie....
Asiula 3mam kciuki aby dzisiejszy negatyw okazał się tylko falstartem
co ja to jeszcze chciałam...............uuuuuuuuuuuuu nie wiem, Kosia mnie obudziła, tak mocno zaczęła kopać, budzę się i oddychać nie mogę....mąż musiał mnie posadzić i pochylić do przodu, aż zaczęłam łapczywie łapać oddech........na wysokości mostka, to myślałam, że mi serce pęka.....teraz jest już ok, ale strachu się "najadłam"......
ufffffffffff a poza tym??? jak reszta się czuje? słoneczko jest? u mnie na razie jest pochmurno, ale mam plan pranie kocyków i tetrowych zrobić, następnie poprasować i w worki próżniowe:)
Miłego dnia -
oj ale opisałyście
trudne tematy były widze u mnie moja mama we wrzesniu zeszłego roku po 6 dawkach chemii miała zabieg na szczęscie piers ocalili wycieli dziadyge włoski odrosły (miała do pasa) krecone o dziwo co jet normalne po chemii bo cebulki sa zniszczone a teraz ma już swoje zrowe proste i mam nadzieje tak zostanie
Nieukawa suuuper avatarek
jak tam nasze testerki widze pierwszy falstartale bedzie dobrze
-
No to dzień dobry.
Chyba nici z tego cyklu.
Co robić :-*
Skoczę po test z 10-tką jak znajdę i zrobię ale marne szanse przy takiej temp.
Kurczaki musze najpierw zafarbować włosy, bo o 9-tej mam spotkanie z panią dyrektor i będziemy poważnie rozmawiać
@ gdzie jesteś? Mam dość zabawy w kotka i myszkę.
Asiulka to czekanie jest straszne, prawda?
Biedroncia witaj!
Nieukowa fajny avatar....super sperm hahah- dobre
Lenka przytulam.
Anuśka co tam u Ciebie? Jak mija poranek?
Pati jak się wyspałaś? Mam nadzieję, że wstałaś w dobrym nastroju.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Malenq wrote:co ja to jeszcze chciałam...............uuuuuuuuuuuuu nie wiem, Kosia mnie obudziła, tak mocno zaczęła kopać, budzę się i oddychać nie mogę....mąż musiał mnie posadzić i pochylić do przodu, aż zaczęłam łapczywie łapać oddech........na wysokości mostka, to myślałam, że mi serce pęka.....teraz jest już ok, ale strachu się "najadłam"......
ufffffffffff a poza tym??? jak reszta się czuje? słoneczko jest? u mnie na razie jest pochmurno, ale mam plan pranie kocyków i tetrowych zrobić, następnie poprasować i w worki próżniowe:)
Miłego dnia
Malenq kurcze wydawałoby się że ciąża to taki piękny spokojny czas a tu trzeba o oddech walczyć
No i właśnie mi przypomniałaś o workachMuszę stare koce i kołdry próżniowo popakować i wynieść na poddasze bo mi za dużo miejsca zajmują w szafach
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku taaaaaaaaaaaaaaa ja to mam wrażenie, że wyrażenie "stan błogosławiony, cudowny itp." wymyślili MĘŻCZYŹNI...........
ale serio, myślałam, że się uduszę....
haaaaaaaaaa!!!!!!! moje wybawienie - worki próżniowe - nobla temu kto je wymyśliłAnuśka lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane, wczoraj mąż zarekwirował mi kompa i tyle bylo..
cocho - naprawdę napisałam Boże Ciało? ale ciapa ze mnie..oczywiscie chodzi mi o Boze Narodzenie, dzieci dostają jeszcze prezenty na Mikołaja i Dzień dziecka, u nas nie ma "specjalnych"zwyczajów
nieukowa-mnie też podoba się Twój avatarek, mega pozytywny!
momo, ale Ty nie chciałaś się szczepić? u mnie w pracy też szczepienia.. 3 lata temu się szczepiłam nie wiedząc, że jestem w ciąży, dwa też..w zeszłym się nie szczepiłam a w tym sama nie wiem co robić.. czy w ciąży wogóle szczepi się kobiety?
Maniek - to faktycznie słabe te wieści..ale jeszcze nic straconego! trzymam kciuki
Lamama ale spadek na wykresie.. wow.. zdrowia dla synka!znam chłopaka- kolegę, który miał 3-krotny nawrót, ale z każdego wychodzi obronną ręką..napisał nawet książkę : "szeregowy chłonniak" - mam ją gdzieś w domu, mogę przesłać..bardzo pozytywna
jeju, to czekamy do jutra?
Ania, super że wogóle nie krepuje go ten temat..cieszę się
cati, a Ty linijke wykupiłaś w tym cyklu ?
buuu Asiula - tulę skarbie.. wykres taki ładny ;/
Pati a te stópki to po co się smaruje? może tez synkowi będę smarować.. a co do przystojnych ginów, też miałam takiego...oczami potrafił hipnotyzować, a jak jeszcze spojrzał na Ciebie badając Cie, to i mokro do tegoPati współczuję i trzymam kciuki aby to maleństwo szybko się pojawiło i jak najszybszą wizytę i zdrowia dla brata - jesteś mega dzielna..ale widzę, że na twoich barkach wisi całe wsparcie rodziny - to na pewno przytłaczające..musisz czasem zrobić coś dla siebie kochana
Maenq - kochanie, to wyglada trochę, jak duszenie mojego Tymka, ma to na tle nerwowym i alergicznym..
buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 07:42
-
Malenq jak ja się kiedyś tak obudziłam bez oddechu, to masakra, srce później waliło mi jak oszalałe w każdej komórce ciała je czułam. Ból potworny ramion i rąk, bo tyle wysiłku wkładałam w to by oddech przywrócić. Takie wrażenie jakby płuca i oskrzela się zacisneły i nie chciały wogóle wpuścić powietrza. Mam zamiar kiedys nie zapomniec o tym na wizycie powiedzieć, bo jak ide to długo po takim ataku bezdechu i zapominam.
Bosz...jak ja Ci współczuję kochana!
Dobrze, że mąż Cię posadził, ja otwieram okno i wychylam się a później kaszlę jak wariat, bo to takie łapanie oddechu mini porcjami i kaszel na przemian.
Aż się wybiorę do lekarza zapytać co to może być. Tak bez wizyty może zapytam.
Maleństwo tak mocno kopie mamusię we snie?
Ja to mam tyle sadełka, że nic pewnie bym teraz nie poczuła.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Dzień dobry z rana. Trudne tematy wczoraj - Pati wspieram, na szczęście w tych czasach białaczka nie jest równoznaczna z wyrokiem -walczcie wszyscy, jestem przekonana że sie uda.
U mnie tempka w dół, więc i u mnie dół. Mąż chyba obrażony ze jak tylko głowę do poduszki przyłożyłam to zasnęłam - liczył na serduszka i przez sen był dość agresywny, ja też chciałam ale byłam wczoraj totalnie wypluta. Dołączam się więc do oczekujących na @ -dziś 4 dzień po odstawieniu luteiny więc lada moment powinna nadejść.
******************************GANG18+***************************** -
ja mało czułam na poczatku i póżno wogóle bo miałam z Zuza łożysko z przodu i ono amortyzowało ruchy ale potem jak sie panna rozkopała to juz nawet łżysko nie pomagało
to macie faktycznie z tym bezdechem moze warto skonsultować -
Czekanie jest okropne. Chociaż gorzej mi się czekało, jak Was tylko czytałam. Teraz jest o niebo łatwiej
Poza tym, ja miałam wywoływaną miesiączkę, której nie ma. I okazuje się, że jest cień nadziei, że jednak owulacja była...
Fakt, wykres teraz po dupku całkiem fajny i obiecujący, więc nie pozostaje nic tylko czekaćAnuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
a ja już sie noe moge doczekac wizyty u gina nich daje jakieś leki i na FL i niech sie już uda a co
a tak poza tym hehe ja drugi raz trafiłam na super gina gdzie nie czuje spiny przez cały gabinet trzeba paradować z gołym tyłkiem ale jakos luz jest na kanpke USG przez brzuch potem dowcipne potem na fotel jakoś mnie to juz nie rusza
po porodzie chyba nie ma szans ruszyc hehehehe -
smarta wrote:Kurr.... jeszcze mi się mleko w kawie zwazylo- idę zapalic i do pracy choc to dzis zdecydowanie nie moj dzień. ..
I nawet mnie nie ciągnie już
Szok
Biedroneczka83, Asiula86, konwalianka, Lamama, Malenq, choco, MANIEK, Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość
-
Anuśka, a dawno rzuciłaś?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0