X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Alfetka, owocnego <3 :)
    Helenka, w jakim wieku urodziłaś pierwszą pociechę?
    Z tymi witaminy to fakt, najlepiej naturalne, ale jeśli chodzi o kwas foliowy to trzeba się jednak dokwaszać sztucznie, przynajmniej babeczki muszą :)
    Pa Tamka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 21:26

Alfetka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o kwas to niestety tylko tabletki ;)

ja miałam 22 lata ja urodziłam wiktorię i prawie 25 jak Natalkę ;)
    teraz prawie 30 i pomyślałam że czas może sprobować synka zrobić

jak się nie uda to moj maż pozostanie błogosławiony miedzy niewiastami

Alfetka lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, co to za zachcianki? hehe :)
    To faktycznie Helenka, teraz tylko synek i pełnia szczęścia. Baby górą bez dyskusji ale niech jakaś tam równowaga w przyrodzie będzie, więc życzę Ci tego małego chłopaczka jak najszybciej :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zachcianki przed owulkowe :D nie dosc ze mam PMS przed owulka to jeszcze zachcianki :D.. nawet zgage slinotok i i mdlosci :D

Nenaaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę spać dobrej nocki życzę wszystkim
    zachcianek, nudności i humorów :P

dqpri09kenjjhndh.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Hoł,
    Krokodyl lubi wodę, pewnie się tam moczyła następną godzinę :)
    Tamka, możesz mieć rację, chyba musimy zdać się też trochę na własne przeczucia i intuicję bo te wykresy coraz bardziej działają mi na układ nerwowy :) Ważne, że była owulejszyn, tempkę masz fajną, wysoką, więc wszystko gra i tańczy, bzykoserca są, teraz tylko czekamy :D
    Kurde, odkąd zaczęłam te starania, gorzej śpię, chodzę niewyspana, psychika mi fika :)

Ależ skąd, szybki prysznic i tyle, czas na długie pluskanie zabrało mi to forum. :PPP

Ania_84, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ależ skąd, szybki prysznic i tyle, czas na długie pluskanie zabrało mi to forum. :PPP
    skad ja o znam ;D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Trochę mnie nie było :) Nadrobiłam wszystkie posty wczoraj wieczorem i usnęłam przy kompie ;) Tak się szpetnie wykrwawiam, że jestem mega osłabiona. Nawet mój gin był w szoku wczoraj bo mu fotelik zapaskudziłam. Kazał się oszczędzać i zbierać siły bo od 20tego hulaj dusza ;)
    Helenka ja też mam tak jak Ty, że zamiast jakichkolwiek tabletek wolę naturalne witaminki. Aktualnie muszę uzupełnić żelazo, więc od dzisiaj wątróbka na obiad i zieleniny dużo :)
    Ania mi się ślinotok w poprzednim cyklu pojawił po owulacji i został do tej pory. Małż się ze mnie śmieje, że z całej tej ciąży (bo ja ciągle mówiłam że testy się nie znają i jestem zaciążona) to mi tylko ślinotok został :)
    Nenaaa patrzyłam na Twój wykres. Może obie się załapiemy na jakieś czerwcowe testowanko :) Chociaż mój gin mówił żebym sobie dała spokój z tymi testami bo tylko psychę ryją. Ale kurcze tak się chyba nie da bo ciekawość razem z nerwicą by mnie zamęczyły.
    Jej, ale się rozpisałam. Zmykam do pracy dziewczęta, ale dzisiaj sobie zrobię luźniejszy dzień. Miłego dnia wszystkim :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Helenka, czyli, że co, niezadowolony z jednodobowego odpoczynku? Ło kurde, ja to się nawet cieszę, że u nas to w sumie tak podobnie z temperamentem bo my jak się trafi dwa dni z rzędu to już mocno sponiewierani jesteśmy oboje :D

Maaatkooo jak ja mam jeden dzień odpoczynku to naprawdę muszę się źle czuć albo być mega zmęczona, albo ewentualnie jeszcze jak mam kosę z mężem. :PPP

helenkq, Ania_84 lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tak samo ;) a jak nawet jestem zmeczona to daję się przekonać, wkońcu trzeba się po dniu pracy zrelaksować ;)

dqpri09kenjjhndh.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to to!
    Apropos pracy lecę pod prysznic bo znowu się przez Was spóźnię. :PPP
    Miłego dnia.

• helenkq Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dobrze jest pracować w domku ;D

dqpri09kenjjhndh.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,

Helenq, z jednej strony fajnie z domku, z drugiej - ja chyba straciłabym motywację do wychodzenia z niego zupełnie ;) poza spacerami z psem :P

tak się wczoraj wkurzyłam na małża, no myślałam, że się rozwiodę, rzadko mnie on denerwuje ale jak JUŻ zdenerwuje, to mam ochotę go udusić , wrrrrr

no i oczywiście dzisiaj już napierdzielają mnie cycki, tempka w dół - moim zdaniem na bank mam problem z prolaktyną, po każdej sytuacji stresowej spada mi temperatura w drugiej fazie i bolą piersi, no nic, jutro badam hormony to się okaże

miłego dnia dziewczynki

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Maaatkooo jak ja mam jeden dzień odpoczynku to naprawdę muszę się źle czuć albo być mega zmęczona, albo ewentualnie jeszcze jak mam kosę z mężem. :PPP
    Hello,
    No to ja nie wiem co Wy Baby wcinacie na to libido :D Dla mnie to kosmos jakiś się tak bzykoserduchować jak króliczki duracella. Widocznie ja takich dobrych baterii nie mam ;D I dobrze mi z tym :) Ja jeśli nie mam ochoty to w życiu się nie dam namówić czy zmusić. Czego jak czego ale tego akurat wbrew sobie nie zwykłam robić nigdy. Ale...chędożcie dziewczynki na zdrowie! :D
    Anuśka, ja jestem krótkocyklowiec, więc u mnie 1 czerwca to już prawdopodobnie @ będzie więc pewnie testować nie zdążę :) Powodzonka w nowym Anuśka!

helenkq, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pracuje w domku ale jestem agentem ubezpieczeniowym więc klienci przychodzą do mnie ;D zawsze z kimś się pogada itp...

a jestem też w domku i nie musże się martwić o dzieci....

pół dnia przed kompem... a dzis zamiast brać się za robotę to siedze i klikam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 09:24

Tamka lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, skoro się tak wkurzyłaś wczoraj to prolaktyna bankowo wystrzeliła :) Ale czy masz z nią ogólnie problemy to wątpię, zdrowa jesteś Tamcia, don’t panic :)

Tamka, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy - jutro zbadam tę wredotę, wyniki niestety odbiorę za tydzień dopiero bo wyjeżdżamy ale będzie wiadomo, co i jak. Natomiast odbieram też jutro cytologię i strasznie się boję... od czasu operacji każda cytologia to dla mnie mega stres... ale wierzę, że będzie dobrze!

Nena, może jakimiś afrodyzjakami się żywią te nasze chędożynki? ostrygi na śniadanie, obiad i kolację? a my , wiesz - suchy chlebek i stąd taka posucha ;)

helenkq, Nenaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech... koniec leniuchowania i czas sie brac do pracy ;)

e tam ostygi... moze poprostu powietrze inne jakby nie było ja z małej wsi jestem... swieze powietrze i zielono mi....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 09:39

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostro w głowie i... nie tylko :P

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Twój stres Tamciu, ja miałam usuwanego guza ślinianki przyusznej, zawsze jak idę na kontrolne usg to nogi mam jak z waty...niby to łagodne było...ale lubi się odnawiać, stres i strach jest okrutny przy każdym badaniu. Nie wiem skąd mi się to gówno wzięło...ale przeżyliśmy z rodziną horror 2 lata temu...Będzie dobrze Tamka, kciuki za wyniki :)
    No właśnie ja też tylko suchy chleb i woda, ewentualnie czasem pójdę na pole jakąś pomarańczę zawinę...to skąd mam mieć siłę na <3 :) Kryzys w Spejn...co ja biedna poradzę :)

Tamka, helenkq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ