X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie wiem czy powinnam się śmiać czy płakać, właśnie kolejna koleżanka przesłała mi zdjęcie swojego usg oznajmiając że jest w ciąży ;) ciesze się, ale presja coraz większa ;) zaraz sfixuje ;) Ciekawe jak się czuje nasza Malenq ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:14

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie co która zafasolkuje to nam zwiewa, najpierw Doris, teraz Malenq, nie ma skąd czerpać wzorców ani informacji ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny właśnie wróciłam z zumby ;) było super ;) chociaż na chwilę nie myślałam o moich torbielach..... teraz muszę jeszcze na jaki aero się przejść...

Malenq, Tamka, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej 30stki co słychować????

Alfetka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka cieszmy się bo to znaczy, że jednak się da, nie wyginiemy jeszcze! Bo ja już zaczęłam myśleć, że ciąża to jak 6 w totka, rzadko i tylko wybranym jest dana :)
    Lemurek, poruszałaś kosteczkami i świat od razu lepiej wygląda :) Muszę i ja ;)
    Ale Tamka mówi, że ja już po 50tce, to nie wiem czy dla mnie jeszcze takie wygibasy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:55

Tamka, Alfetka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hej hej 30stki co słychować????
    Malenq u nas po staremu, owulki, lutealne, bzykoserca, termometry, śluzy...lepiej nawijaj co u Was, jak się czujesz?

Alfetka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena Ty na bujanym fotelu powinnaś romanse czytać :P

Malenq, jak się czujesz? co słychać? mów szybko!!

jakoś mi smutno... staram się z reguły nie dawać takim nastrojom ale dzisiaj znowu czuję, że lipa i o kant tyłka wszystko rozbić... i smutno mi :(

Nenaaa, Alfetka lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej no, nie zwiewam, ale dzisiaj po lekarzach jeździłam, a że kurka wodna mam 100km to mi się zeszło....poza tym beta była, ale jutro dopiero wynik...
    dzisiaj mdłości brak (wczoraj to miałam odjazd)...ale dzisiaj mówię do "mróffki" siedź cicho, nie dawaj mamusi powodów do mdłości, bo babcia nie może się domyślić, jeszcze nie teraz...proszę Cię maleńka (raz mówię maleńka, raz maleńki, taki mały obojniaczek hehehe)....i wiecie co, dzisiaj jak tylko wyjechałam, czułam się fantastycznie:-) żadnych bólów głowy, mdłości i zawrotów głowy....
    jutro powtórka bo mam gina umówionego, coby zerknął czy mróffka zagnieździła się tam gdzie trzeba:p

Tamka, Nenaaa, Alfetka lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzeczna mróffka! tudzież mróffek ;)

a jak tam inne symptomy? nie wiem - biust, jajniki etc.?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mnie dzisiaj sen zmógł i przed chwilą się obudziłam, też spałam z moim koteczkiem.
    Afetka witaj , mnie też dobijają takie wiadomości niestety, ale w końcu i nam będzie dane
    Helenkq ja piję kawkę, wręcz uwielbiam ;-)
    Nenaa ty nie wyjeżdżaj z tą 50, bo my wszystkie w podobnym wieku jesteśmy divers2235.gif i zaraz Tamka będzie ten wątek zakładać

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro biorę ze sobą lapka..żeby na tak długo Was nie opuszczać...

Tamuś żadna tam dupa, poczekamy zobaczymy...nie ma że boli, pierś do przodu (oczywiście jak bimbolki nie bolą hehe - moje dają czadu od owulacji), głowa do góry i będziemy walczyć....tak MY - bo TU nie jesteś sama..wszystkie walczymy i ja się z RÓŻOWEJ strony nigdzie nie ruszam..:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pisałam "cyce" bolą, rosną i przerażają....
    jajniki itp. też tak jakby bolą, bardziej prawy...zobaczymy co jutro gin mi powie....

• justta Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Malenq to grzeczna ta twoja mróffka :-) mamusi słucha już od maleńkości
    Tamka, a ty się nie łam, wszystkie jedziemy na jednym wózku i wszystkie będziemy już niedługo pchać te wózki :-) więc tak jak Malenq mówi, PIERŚ DO PRZODU !!!
    Malneq trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:06

Malenq, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe...ale żeby nie było, że taka grzeczna, to jak tylko wróciłam do domu, po jakiejś godzinie zaczęła się "dyskoteka" i suchy chleb poszedł w ruch hehehe...

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, moja ciocia tak tuż przed przekwitaniem miała. No wypisz, wymaluj takie same dołki :P A tak serio to nie dołuj się proszę bo mnie pociągniesz za sobą. U mnie dół zawsze w pogotowiu i chętny na jakiś bodziec :) Głowa do góry Tamka, Ty w ciąży nie możesz się tak stresować :D
    Malenq, czekamy na wynik bety, dobrze, że jest dobrze :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Malenq ;D;D

kochane mam pytanko i nurtuje mnie to strasznie... sorka że tak wyskoczyłam z tym...

moja szwagierka stara się o pierwsze dziecko jakis czas, problemy hormonalne i u jej meża słaba jakość nasienia... wiem jak reaguje na pytania czy to już a kiedy itp...

nie chce jej zasmucać tylko wspierać ale widze że zamyka się w sobie, już właściwie staram się unikać tego tematu i sama juz nie wiem czy lepiej rozmawiac czy nie... sama zresztą też nie mówiłam że bede się starać... zresztą ja już swoje fasolki mam spore, niektórzy kręcą głową że w dzisiejszych czasch ktoś chce mieć czwórkę....

Malenq lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jesteście dziewczyny, można na Was liczyć w chwilach słabości

czekam na ten wózek z niecierpliwością! :P

Malenq, to chyba standard - cycuchy i jajcor, oczywiście czysto teoretycznie się wypowiadam ;)

Nena, no kurde, nie mogę wiecznie z bananem na gębie chodzić bo mnie do czubków zamkną! a przekwitanie sobie wkręciłam w poprzednim 23 dniowym cyklu więc wiesz... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:12

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq ...niech wie, że może przy Tobie pomilczeć lub popłakać i nie usłyszy " żadnej dobrej rady"...niech po prostu wie, że jesteś obok...

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę tak, jak Malenq, czasem wystarczy przytulenie i wspólne pomilczenie

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka doczekasz się, ja Ci to mówię ;-)
    Lecę kobietki oglądnąć jakiś filmik i się zrelaksować, wy też do relaksacji marsz, i do jutra miłej nocki

Malenq, Alfetka, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ