X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka już niedługo, już niedługo....od teorii do praktyki krótka droga:-)

A mi się oczka kleją, będę mykać, ale jutro ok. 9tej już będę...

Tamka u mnie jak u Nenyy "dół tylko czeka na sygnał"...więc nie prowokuj kochana:-)

Miłego wieczorku i spokojnej nocy...mnie znów czeka spanie na lewym boku (tylko wtedy nie mdli)
    Buziole:-*

Tamka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenkq dziewczyny dobrze mówią najgorsze są takie teksty niby pocieszające, lepsze jest milczenie a jak sama będzie chciała pogadać to zacznie ;-)
    Lecę paa

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka, myślę podobnie jak dziewczyny, nienachalne wsparcie, bez zbędnego rozstrząsania :)
    Justta, miłego relaksu! ;)
    Odpoczywajcie Malenka i Mrówa :)
    Tamuś, niedługo te Twoje zmienne nastroje ciążowe Ci miną, to początkowy objaw tylko ;D Tulę <3

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    no właśnie co która zafasolkuje to nam zwiewa, najpierw Doris, teraz Malenq, nie ma skąd czerpać wzorców ani informacji ;)
    Coś w tym jest ;) dlatego jakby którejś z nas się w końcu udało, to obowiązkowo będziemy się co jakiś czas meldować ;)

Tamka lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa a jak u Ciebie? ;) jesteśmy na tym samym etapie ;) mój mąż gdzieś go wcięło a jest mi potrzebny ;)stwierdził że w tym cyklu on zarzadza serduszkowanie ;) zobaczymy czy cos zmajstruje ;)

Tamka, Malenq, helenkq, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Tamuś, niedługo te Twoje zmienne nastroje ciążowe Ci miną, to początkowy objaw tylko ;D Tulę <3

one trwają już mniej więcej 11 miesiąc więc myślę, że mogłyby w końcu minąć , po kolejnych 9ciu najchętniej ;)

o proszę Alfetka, chłop z inicjatywą! zobaczymy jak mu pójdzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:29

Alfetka, Nenaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze lepiej ode mnie bo jak na razie moje obserwacje są nieskuteczne ;)
    Nie wiem czy Wam pisać co mi ostatnio koleżanka opowiadała, ma znajomą która stara się 3 lata jest przebadana wzdłuż i wszerz wyniki ona i jej partner super i nic ;| ale spoko, pozytywne myślenie ;) musi się w końcu udać ;) jak nie w tym to w następnym cyklu ;)
    Qrcze, chyba tak samo myślałam miesiąc temu... ;)

32914165d80093b5f489a2eb4233f553.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:36

Tamka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka ano czekam na owulkę, już jakieś tam pierwsze kroki poczyniłam w kierunku prokreacji, coby się potem nie zdziwić gdyby owula jednak była wczesna :)
    Chłop mi lekko niedomaga, bez energii mi tu chodzi a potrzebny mi jeszcze troszkę w najbliższych dniach. Potem niech odpoczywa biedaczek :)
    O kurcze, to niech mąż wykres śledzi może, hehe, coby za późno nie zarządził i się wstrzelił odpowiednio z <3 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:41

Alfetka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie ten sam etap ;) tylko z tym śluzem nie widzę po wiesiołku poprawy. Ja Ci powiem jak to jest z tymi chłopami , jak sa potrzebni to nigdy ich nie ma ;) mój jest jakieś 100 km od domu i jak przyjedzie i powie jestem zmęczony to coś mu zrobię ;) choćby się waliło paliło nie ma nic do gadania ;)a propos ostatnio zaciążyła koleżanka po 30 tak ok 33 l. a jej mąż jest raz dwa razy na miesiąc przez weekend bo zajmuje się budową scen na koncerty i jeździ po całej eu, co za fart aby się wstrzelić ;)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno najlepiej co drugi dzień ;) żeby miał czas się zregenerować:)
    i jak mojemu kazałam odpocząć to chodzi dziś jak chmura gradowa... tylko oczywiście nie powie o co mu chodzi ;P

Alfetka, Tamka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to samo mi ostatnio gin powiedział zaczynając słowami" starania o dziecko to ciężka praca, najlepiej co 2 dzień" (aby się troszkę nazbierało) a sam ma trójkę dzieci ;) a no i helenkq czy twój mąż bierze kwas foliowy? ja mojego na razie miesiąc tym faszeruje ale jest zalecany, a ta koleżanka która zaszła w ciąże i przesłała zdj. z usg to właśnie pisała ze jej mąż cały czas brał kwas ;) po 3 miesiącach niestety dopiero efekty ;)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka, czyli, że co, niezadowolony z jednodobowego odpoczynku? Ło kurde, ja to się nawet cieszę, że u nas to w sumie tak podobnie z temperamentem bo my jak się trafi dwa dni z rzędu to już mocno sponiewierani jesteśmy oboje :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to śmiesznie troszkę, jak mój mąż wyjeżdża na delegacje codziennie dzwonie i pytam czy połknął kwas foliowy a że przeważnie jeździ z drugim pracownikiem z firmy i razem łykają to nie tylko ja ich pilnuje ale żona kolegi również ;)

Nenaaa, Ania_84, Tamka, helenkq lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Alfetka, no pełen nadzór na dwa fronty, słodkie to takie :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas to tak chyba statystycznie wychodzi co drugi dzień czasem wcale czasem częściej... ale on tak ma nic nie powie a widać ze focha ma ;P

mężowi kwasu nie daję... prędzej czy póżniej bedzie dobrze
    ja już dwie córeczki mam pierwszej ciązy nie liczyłam druga to 4c

Alfetka lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chyba że tak ;) no to u Was wszystko w porządku, to bardzo się cieszę, ja to bym chociaż jedno dziecko chciała, jak dawałam męzowi wit. c to stwierdził ze przedawkował i odstawił ;) kombinator mały, nie ma nic za darmo ;) tak fajnie, ze są chłopcy pod odstrzałem, jak nie jedna żona truje to druga upomina, w końcu wezmą dla świetego spokoju ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane znikam, do jutra - mąż zaraz będzie ;) ;)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie diabeł nie może.... chłopaki nie mają szans ;)

co do witamin to może to głupio zabrzmi ale ja uznaję tylko naturalne ;)
    zamiast tabletki z witaminą C to sok z jednego grapefruita ;)

Nenaaa, Alfetka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też zmykam dziewczynki

polenimy się z psem na kanapie, bo małż wraca po 23 dopiero po całym dniu w pracy i jeszcze treningu na basenie

mam teorię, że całą jego energię to te przygotowania do triathlonu pochłaniają i dla jego armii już siły nie starcza ;) ale to na szczęście tylko do lipca, później nałożę na niego zakaz wszelkich sportów poza łóżkowymi! a jak zrobi swoje czyt bebika to może sobie i 10 triathlonów robić!

Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)

my bylismyi rdodzicow i wracajac stapilimsy do skleu i kupilismy arbuzza tak mi sie zachcialo ten zapach :D odlot ;)

Afterka to zona tamtgo powinna ci byc wdzieczna ze pilnujesz i jej :D

Makenq trzymam kciuki za wizyte ;)

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ