My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTamka już niedługo, już niedługo....od teorii do praktyki krótka droga:-)
A mi się oczka kleją, będę mykać, ale jutro ok. 9tej już będę...
Tamka u mnie jak u Nenyy "dół tylko czeka na sygnał"...więc nie prowokuj kochana:-)
Miłego wieczorku i spokojnej nocy...mnie znów czeka spanie na lewym boku (tylko wtedy nie mdli)
Buziole:-*Tamka lubi tę wiadomość
-
Helenka, myślę podobnie jak dziewczyny, nienachalne wsparcie, bez zbędnego rozstrząsania
Justta, miłego relaksu!
Odpoczywajcie Malenka i Mrówa
Tamuś, niedługo te Twoje zmienne nastroje ciążowe Ci miną, to początkowy objaw tylko TulęTamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:no właśnie co która zafasolkuje to nam zwiewa, najpierw Doris, teraz Malenq, nie ma skąd czerpać wzorców ani informacji
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Tamuś, niedługo te Twoje zmienne nastroje ciążowe Ci miną, to początkowy objaw tylko Tulę
one trwają już mniej więcej 11 miesiąc więc myślę, że mogłyby w końcu minąć , po kolejnych 9ciu najchętniej
o proszę Alfetka, chłop z inicjatywą! zobaczymy jak mu pójdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:29
Alfetka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje, ze lepiej ode mnie bo jak na razie moje obserwacje są nieskuteczne
Nie wiem czy Wam pisać co mi ostatnio koleżanka opowiadała, ma znajomą która stara się 3 lata jest przebadana wzdłuż i wszerz wyniki ona i jej partner super i nic ;| ale spoko, pozytywne myślenie musi się w końcu udać jak nie w tym to w następnym cyklu
Qrcze, chyba tak samo myślałam miesiąc temu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:36
Tamka lubi tę wiadomość
-
Alfetka ano czekam na owulkę, już jakieś tam pierwsze kroki poczyniłam w kierunku prokreacji, coby się potem nie zdziwić gdyby owula jednak była wczesna
Chłop mi lekko niedomaga, bez energii mi tu chodzi a potrzebny mi jeszcze troszkę w najbliższych dniach. Potem niech odpoczywa biedaczek
O kurcze, to niech mąż wykres śledzi może, hehe, coby za późno nie zarządził i się wstrzelił odpowiednio zWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:41
Alfetka lubi tę wiadomość
-
Dokładnie ten sam etap tylko z tym śluzem nie widzę po wiesiołku poprawy. Ja Ci powiem jak to jest z tymi chłopami , jak sa potrzebni to nigdy ich nie ma mój jest jakieś 100 km od domu i jak przyjedzie i powie jestem zmęczony to coś mu zrobię choćby się waliło paliło nie ma nic do gadania ;)a propos ostatnio zaciążyła koleżanka po 30 tak ok 33 l. a jej mąż jest raz dwa razy na miesiąc przez weekend bo zajmuje się budową scen na koncerty i jeździ po całej eu, co za fart aby się wstrzelić
-
podobno najlepiej co drugi dzień żeby miał czas się zregenerować
i jak mojemu kazałam odpocząć to chodzi dziś jak chmura gradowa... tylko oczywiście nie powie o co mu chodzi ;PAlfetka, Tamka lubią tę wiadomość
-
to samo mi ostatnio gin powiedział zaczynając słowami" starania o dziecko to ciężka praca, najlepiej co 2 dzień" (aby się troszkę nazbierało) a sam ma trójkę dzieci a no i helenkq czy twój mąż bierze kwas foliowy? ja mojego na razie miesiąc tym faszeruje ale jest zalecany, a ta koleżanka która zaszła w ciąże i przesłała zdj. z usg to właśnie pisała ze jej mąż cały czas brał kwas po 3 miesiącach niestety dopiero efekty
-
Helenka, czyli, że co, niezadowolony z jednodobowego odpoczynku? Ło kurde, ja to się nawet cieszę, że u nas to w sumie tak podobnie z temperamentem bo my jak się trafi dwa dni z rzędu to już mocno sponiewierani jesteśmy oboje
-
a tak w ogóle to śmiesznie troszkę, jak mój mąż wyjeżdża na delegacje codziennie dzwonie i pytam czy połknął kwas foliowy a że przeważnie jeździ z drugim pracownikiem z firmy i razem łykają to nie tylko ja ich pilnuje ale żona kolegi również
Nenaaa, Ania_84, Tamka, helenkq lubią tę wiadomość
-
u nas to tak chyba statystycznie wychodzi co drugi dzień czasem wcale czasem częściej... ale on tak ma nic nie powie a widać ze focha ma ;P
mężowi kwasu nie daję... prędzej czy póżniej bedzie dobrze
ja już dwie córeczki mam pierwszej ciązy nie liczyłam druga to 4cAlfetka lubi tę wiadomość
-
A chyba że tak no to u Was wszystko w porządku, to bardzo się cieszę, ja to bym chociaż jedno dziecko chciała, jak dawałam męzowi wit. c to stwierdził ze przedawkował i odstawił kombinator mały, nie ma nic za darmo tak fajnie, ze są chłopcy pod odstrzałem, jak nie jedna żona truje to druga upomina, w końcu wezmą dla świetego spokoju
-
gdzie diabeł nie może.... chłopaki nie mają szans
co do witamin to może to głupio zabrzmi ale ja uznaję tylko naturalne
zamiast tabletki z witaminą C to sok z jednego grapefruitaNenaaa, Alfetka lubią tę wiadomość
-
też zmykam dziewczynki
polenimy się z psem na kanapie, bo małż wraca po 23 dopiero po całym dniu w pracy i jeszcze treningu na basenie
mam teorię, że całą jego energię to te przygotowania do triathlonu pochłaniają i dla jego armii już siły nie starcza ale to na szczęście tylko do lipca, później nałożę na niego zakaz wszelkich sportów poza łóżkowymi! a jak zrobi swoje czyt bebika to może sobie i 10 triathlonów robić!Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
my bylismyi rdodzicow i wracajac stapilimsy do skleu i kupilismy arbuzza tak mi sie zachcialo ten zapach odlot
Afterka to zona tamtgo powinna ci byc wdzieczna ze pilnujesz i jej
Makenq trzymam kciuki za wizyteMalenq lubi tę wiadomość