X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka już niedługo, już niedługo....od teorii do praktyki krótka droga:-)

A mi się oczka kleją, będę mykać, ale jutro ok. 9tej już będę...

Tamka u mnie jak u Nenyy "dół tylko czeka na sygnał"...więc nie prowokuj kochana:-)

Miłego wieczorku i spokojnej nocy...mnie znów czeka spanie na lewym boku (tylko wtedy nie mdli)
    Buziole:-*

Tamka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenkq dziewczyny dobrze mówią najgorsze są takie teksty niby pocieszające, lepsze jest milczenie a jak sama będzie chciała pogadać to zacznie ;-)
    Lecę paa

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka, myślę podobnie jak dziewczyny, nienachalne wsparcie, bez zbędnego rozstrząsania :)
    Justta, miłego relaksu! ;)
    Odpoczywajcie Malenka i Mrówa :)
    Tamuś, niedługo te Twoje zmienne nastroje ciążowe Ci miną, to początkowy objaw tylko ;D Tulę <3

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    no właśnie co która zafasolkuje to nam zwiewa, najpierw Doris, teraz Malenq, nie ma skąd czerpać wzorców ani informacji ;)
    Coś w tym jest ;) dlatego jakby którejś z nas się w końcu udało, to obowiązkowo będziemy się co jakiś czas meldować ;)

Tamka lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa a jak u Ciebie? ;) jesteśmy na tym samym etapie ;) mój mąż gdzieś go wcięło a jest mi potrzebny ;)stwierdził że w tym cyklu on zarzadza serduszkowanie ;) zobaczymy czy cos zmajstruje ;)

Tamka, Malenq, helenkq, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Tamuś, niedługo te Twoje zmienne nastroje ciążowe Ci miną, to początkowy objaw tylko ;D Tulę <3

one trwają już mniej więcej 11 miesiąc więc myślę, że mogłyby w końcu minąć , po kolejnych 9ciu najchętniej ;)

o proszę Alfetka, chłop z inicjatywą! zobaczymy jak mu pójdzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:29

Alfetka, Nenaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze lepiej ode mnie bo jak na razie moje obserwacje są nieskuteczne ;)
    Nie wiem czy Wam pisać co mi ostatnio koleżanka opowiadała, ma znajomą która stara się 3 lata jest przebadana wzdłuż i wszerz wyniki ona i jej partner super i nic ;| ale spoko, pozytywne myślenie ;) musi się w końcu udać ;) jak nie w tym to w następnym cyklu ;)
    Qrcze, chyba tak samo myślałam miesiąc temu... ;)

32914165d80093b5f489a2eb4233f553.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:36

Tamka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka ano czekam na owulkę, już jakieś tam pierwsze kroki poczyniłam w kierunku prokreacji, coby się potem nie zdziwić gdyby owula jednak była wczesna :)
    Chłop mi lekko niedomaga, bez energii mi tu chodzi a potrzebny mi jeszcze troszkę w najbliższych dniach. Potem niech odpoczywa biedaczek :)
    O kurcze, to niech mąż wykres śledzi może, hehe, coby za późno nie zarządził i się wstrzelił odpowiednio z <3 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:41

Alfetka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie ten sam etap ;) tylko z tym śluzem nie widzę po wiesiołku poprawy. Ja Ci powiem jak to jest z tymi chłopami , jak sa potrzebni to nigdy ich nie ma ;) mój jest jakieś 100 km od domu i jak przyjedzie i powie jestem zmęczony to coś mu zrobię ;) choćby się waliło paliło nie ma nic do gadania ;)a propos ostatnio zaciążyła koleżanka po 30 tak ok 33 l. a jej mąż jest raz dwa razy na miesiąc przez weekend bo zajmuje się budową scen na koncerty i jeździ po całej eu, co za fart aby się wstrzelić ;)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno najlepiej co drugi dzień ;) żeby miał czas się zregenerować:)
    i jak mojemu kazałam odpocząć to chodzi dziś jak chmura gradowa... tylko oczywiście nie powie o co mu chodzi ;P

Alfetka, Tamka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to samo mi ostatnio gin powiedział zaczynając słowami" starania o dziecko to ciężka praca, najlepiej co 2 dzień" (aby się troszkę nazbierało) a sam ma trójkę dzieci ;) a no i helenkq czy twój mąż bierze kwas foliowy? ja mojego na razie miesiąc tym faszeruje ale jest zalecany, a ta koleżanka która zaszła w ciąże i przesłała zdj. z usg to właśnie pisała ze jej mąż cały czas brał kwas ;) po 3 miesiącach niestety dopiero efekty ;)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka, czyli, że co, niezadowolony z jednodobowego odpoczynku? Ło kurde, ja to się nawet cieszę, że u nas to w sumie tak podobnie z temperamentem bo my jak się trafi dwa dni z rzędu to już mocno sponiewierani jesteśmy oboje :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to śmiesznie troszkę, jak mój mąż wyjeżdża na delegacje codziennie dzwonie i pytam czy połknął kwas foliowy a że przeważnie jeździ z drugim pracownikiem z firmy i razem łykają to nie tylko ja ich pilnuje ale żona kolegi również ;)

Nenaaa, Ania_84, Tamka, helenkq lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Alfetka, no pełen nadzór na dwa fronty, słodkie to takie :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas to tak chyba statystycznie wychodzi co drugi dzień czasem wcale czasem częściej... ale on tak ma nic nie powie a widać ze focha ma ;P

mężowi kwasu nie daję... prędzej czy póżniej bedzie dobrze
    ja już dwie córeczki mam pierwszej ciązy nie liczyłam druga to 4c

Alfetka lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chyba że tak ;) no to u Was wszystko w porządku, to bardzo się cieszę, ja to bym chociaż jedno dziecko chciała, jak dawałam męzowi wit. c to stwierdził ze przedawkował i odstawił ;) kombinator mały, nie ma nic za darmo ;) tak fajnie, ze są chłopcy pod odstrzałem, jak nie jedna żona truje to druga upomina, w końcu wezmą dla świetego spokoju ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane znikam, do jutra - mąż zaraz będzie ;) ;)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie diabeł nie może.... chłopaki nie mają szans ;)

co do witamin to może to głupio zabrzmi ale ja uznaję tylko naturalne ;)
    zamiast tabletki z witaminą C to sok z jednego grapefruita ;)

Nenaaa, Alfetka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też zmykam dziewczynki

polenimy się z psem na kanapie, bo małż wraca po 23 dopiero po całym dniu w pracy i jeszcze treningu na basenie

mam teorię, że całą jego energię to te przygotowania do triathlonu pochłaniają i dla jego armii już siły nie starcza ;) ale to na szczęście tylko do lipca, później nałożę na niego zakaz wszelkich sportów poza łóżkowymi! a jak zrobi swoje czyt bebika to może sobie i 10 triathlonów robić!

Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)

my bylismyi rdodzicow i wracajac stapilimsy do skleu i kupilismy arbuzza tak mi sie zachcialo ten zapach :D odlot ;)

Afterka to zona tamtgo powinna ci byc wdzieczna ze pilnujesz i jej :D

Makenq trzymam kciuki za wizyte ;)

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ