My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a widzisz Aniu, to może to pokłosie wczorajszych nerwów na małża no nie dość, że mi prolaktynę podniósł to jeszcze guli przysporzył
chyba, że tarczyca mi świruje ale ostatnio badałam i była ładna...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
chyba juz niedowidze bo zle przyczytalam... a co do ciaży to nie tak ze trzaba miec jakis dolegliwosci bo ja nie mialam wcale... no moze poza tymi wahaniami nastroju ale to juz wiedzialam...
co najdziwniejsze jak zaszlam w ciaze to mi sie sniło... za kilka dni znow... i znow... i w koncu mysle kurde co jest ... test dwa dni przed @ pozytywny...
poza tym zadnych dolegliwosciAnia_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:a widzisz Aniu, to może to pokłosie wczorajszych nerwów na małża no nie dość, że mi prolaktynę podniósł to jeszcze guli przysporzył
chyba, że tarczyca mi świruje ale ostatnio badałam i była ładna... -
o boshhhh... nie chcę mieć nerwicy!! chociaż faktem jest to, że ja się bardzo szybko i łatwo denerwuję, generalnie nerwowa jestem, ale mój żołądek ma się całkiem nieźle , a ja razem z nim
natomiast jestem ogromnym sceptykiem jeśli chodzi o drugą fazę cyklu, Nena coś o tym wie i wszystko co się ze mną dzieje skreślam bardzo szybko bo wiem, że psychika płata nam różne figle, gdy bardzo czegoś chcemy
to dziwne uczucie mam pierwszy raz i dlatego o nim napisałam, ale to pewnie nic ważnego bo za wcześnie na jakikolwiek objaw czegokolwiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:33
-
Ania_84 wrote:Tamka napij sie melisy przez kilka dni zobaczysz czy ci przejdzie
teraz to przez kilka dni będę wdychać jod nad polskim morzem więc o ile małż mnie nie zdenerwuje, to będę w pełni zregenerowana, a meliskę przetestuję po powrocie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Powiem ci ze moja mama jak uslyszala o guli w gardle ( nie chce cie nakrecac) to zapytala sie mnei czy nie jestem w ciazy .. bo ona tak miala
Tamka lubi tę wiadomość
-
a mnie cycki ze stanika wyplywaja ;/ w ciagu tyg musialam rzesc na cyckonosz wiekszy ;/ no juz nie maja kiedy rosnac tylko teraz nie dosc ze mam dwa arbuzy i kregoslumnie boli to jeszcze rsna ;/
-
kochana, wcale się nie obrażę, jeśli opinia Twojej mamy okaże się prawdziwa
pierwszym objawem u mojej był... ból głowy, mówi, że potwornie ja bolała, nic nie pomagało ale nie powiązała tego, bo się nie starali, byłam wpadką, upsAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a mnie cycki ze stanika wyplywaja ;/ w ciagu tyg musialam rzesc na cyckonosz wiekszy ;/ no juz nie maja kiedy rosnac tylko teraz nie dosc ze mam dwa arbuzy i kregoslumnie boli to jeszcze rsna ;/
to ja się z Tobą chętnie zamienię bo mam nędzne B -
ja jutro ide do ginekolog a - innego .. chce zeby zobaczy co z moimi czajnikami..bo martwie sie ..nic nie czuje..tylko co jakis czas bol miesiaczkowy - a to 12 dc ..;/ no i e piers.. i juz widze jakis scenariusz ze moz ejakas torbiel czy cus innego ;/
-
a nie bierzesz jakichś nowych leków? może to reakcja na nie, o torbieli nawet nie myśl!
spojrzałam na Twój wykres - może to harce owulacyjne ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:46
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nie biore tylko na tarczyce i padaczke ..nic wiecej nawet kwas foliowy odstawilam poki co , bojakos b=moj zoladek juz odmalwial mi posluszenstwa ;/ niestety skutek łykania tabsow od 8 roku zycia ;/
dlatego sie martie bo ja zawsze mam skrzepuy podczas @ a ta @ byla inna ;/
zero skrzepow tylko sory za wyrazenie jeden wielki ciagnacy sie glutek krwi .. dwa dni troche mocniejsze krwawienei a ponzije juz lekko ;/ -
mam nadzieje jak zobacze na usg zejest ok to sie juz mega uspokoje bo usg nie mialam od 3 miesiecy ..a tak maialm co miesiac i bylam spokojna
-
Ania_84 wrote:mam nadzieje jak zobacze na usg zejest ok to sie juz mega uspokoje bo usg nie mialam od 3 miesiecy ..a tak maialm co miesiac i bylam spokojna
jak wspominam te czasy, gdy do ginekologa chodziłam raz w roku to wydają mi się istną utopiąAnia_84 lubi tę wiadomość
-
heheh .. ja wczesniej to chodzilam raz na 5 lat bo jakos nigdy nie mialam rzadnych problemow
I wtedy nie balam sie rzadnych torbieli.. ciaz pozamacicznych itp itdWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 12:10
-
Malenq, beta cud miód Super, cieszę się!
Tamcie muli, ło kurde...skoro nigdy tak nie miałaś to może...ale ja nie będę Cię nakręcać Na mnie nudności nie robią żadnego wrażenia bo je miewam na tle nerwowym właśnie. Już niedługo Tamka wszystko się wyjaśni
Ania, a to źle, że jajniki nie dokuczają? Bo ja ich też w ogóle nie czuję...nie mam ich chyba
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
wiesz jak je czulam to wiedzialam ze pracuja a teraz nic. nawte nie zakluja ..wiec nie wiem o co kaman ..a zawsze od 2-3 dc co jakis czas sie odzywaly ;/